Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Furious_Monk » 14 мар 2018 00:13

Tiberius написа:
CSKA69 написа:
sapio0o написа:
CSKA69 написа:Чакаме епичния анализ на смуути :lol:
А Моуриньо отдавна е приключил като треньор, няма къде да затъва повече ;) 8-)

Не, не, аз на смити чакам.

Е, смити е ясен - играчите на Юнайтед не са достатъчно качествени да играят футбола на Моуриньо :lol:

То за футбола, дето го практикува Моуриньо не му трябват качествени играчи.

То всъщност не му трябват дори и играчи. :lol:

Моуриньо много загуби от липсата на агресия и търсене на победата от първата минута в този мач. Заложи всичко на защита в лицето на Смоулинг, Йънг и Валенсия плюс тепърва навлизащия в някакво подобие на форма Байи.

Беше потресаващо как в нито един момент( до гола на севилци), Юнайтед не тръгна да осъществява натиск, а епизодично(от кумова срама) атакуваше колкото да не е без хич.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 мар 2018 00:13

Юнайтед беше тотално надигран и в двата мача! Напълно заслужен успех за Севиля.
Юнайтед показа едно голямо нищо.
Тъпият Монтела явно е искал да има интрига и затова остави Бен Йедер резерва. Ако беше титуляр, Юнайтед си отпадаха като пичове още след първия мач.

Въпросът сега е, кой ще е съперникът на Юнайтед на менталния финал. Може би, Арсенал ?

Онзи фен на Юнайтед е прав, английските отбори тотално доминират в менталната шампионска лига. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2018 00:14

Монтела се превръща в легенда. След като почти закри Милан, дръпна шалтера и на Юнайтед :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 мар 2018 00:15

Groucho написа:Mонтела вече е Специалния, Моуриньо да абдикира от званието си на пресконференцията. 75 минути спортно-техническа мъка и страх на "Олд Трафорд", все едно се играеше среща от родния шампионат, след първия гол мачът придоби по-гледаем вид. Рома и Севиля нямат много шансове в следващия кръг, ако не се паднат един срещу друг.

Енцо берберина!
Наистина обръсна на сухо Жозето, както предположи регъра! Мен ми е много странно на какво се дължи самочувствието на феновете на Ман. Ю че играят нещо?
Над 50 %- та от футболистите им са пълна скръб!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 мар 2018 00:17

От играта с прогнози в ШЛ. Да ме слушкате повече:

rhaegar написа:21 февруари 2018
Севиля - Манчестър 1-0 --- Севиля :mrgreen: (ментално)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 мар 2018 00:23

Моуриньо - ''I've sat in this chair twice before, with Porto - Man Utd out, with Real Madrid - Man Utd out, so this is nothing new for this football club." :o :shock:

Не че нещо, но за такова изказване веднага след срамно отпадане от ШЛ португалецът заслужава да бъде незабавно уволнен :idea: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 14 мар 2018 00:25

Италия с два отбора на 1/4 финалите за пръв път от 2007 година браво на Рома :)
За Севиля изобщо не съм изненадан ,че продължават напред Юнайтед не впечатляват с играта си от много време насам логично да отпаднат от отбор който не се плаши да атакува :lol: Може би и двата отбора ще отпаднат в следващата фаза стига да не се срещнат но и 1/4 финала за тях е голям успех не случайно толкова много се радват.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 мар 2018 00:25

Турнирен опит от миналия сезон ,най опитните играчи от всички английски отбори (а според букитата английски отбор ще спечели),най опитния треньор ,надграждане със Санчез и....Севиля с Монтела те спуква от игра и в двата мача...
Един от най жалките мачове в евротурнирите в историята на Юнайтед сигурно ,не е лесно да го постигнеш ,евала на Сетубалеца.
Смути ,кво викаш ,след 0-0 в първия мач винаги продължате... :lol:
Пишете ме и мен за менталната екскурзия в Киев. 8-)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 14 мар 2018 00:29

CSKA69 написа:Моуриньо - ''I've sat in this chair twice before, with Porto - Man Utd out, with Real Madrid - Man Utd out, so this is nothing new for this football club." :o :shock:

Не че нещо, но за такова изказване веднага след срамно отпадане от ШЛ португалецът заслужава да бъде незабавно уволнен :idea: :lol:

Значи Моуриньо за трети път през своята кариера отстранява Ман.Ютд. А ако Перес си бе купил нова факс машина...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 мар 2018 00:43

Смути се бави с отговора ,а беше влезал да разгледа :lol: ...сигурно в менталния форум ще го публикува.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”