rhaegar написа:Ми освен на лъва чепа да му се показва изпод гащетата, та да е доволен червения врат от форум Гонг, а?
Чепа - ок, но трябва и упражнения за крака да направи, че иначе името Фики ще му лепне най-добре

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Ми освен на лъва чепа да му се показва изпод гащетата, та да е доволен червения врат от форум Гонг, а?
JackPackage написа:damyanov1963 написа:eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
Ами биха ни с 5:0, понеже левскарите отидоха на екскурзия в Лисабон с жените и приятелките си.
Да, тук ги бихме 10-12 декември в един студ и сняг на -16, -20 - Дани Младенов вкара след асист на Жо ако не бъркам - най-студения мач през живота ми![]()
![]()
damyanov1963 написа:Аз бях в сектор В, а в Б ултрасите се бяха съблекли голи до кръста.
Асистенцията беше на Гарата, като ги размина по аутлинията и му я сервира в краката пред вратата.
damyanov1963 написа:JackPackage написа:damyanov1963 написа:eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
Ами биха ни с 5:0, понеже левскарите отидоха на екскурзия в Лисабон с жените и приятелките си.
Да, тук ги бихме 10-12 декември в един студ и сняг на -16, -20 - Дани Младенов вкара след асист на Жо ако не бъркам - най-студения мач през живота ми![]()
![]()
Аз бях в сектор В, а в Б ултрасите се бяха съблекли голи до кръста.
Асистенцията беше на Гарата, като ги размина по аутлинията и му я сервира в краката пред вратата.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:damyanov1963 написа:Аз бях в сектор В, а в Б ултрасите се бяха съблекли голи до кръста.
https://www.sportal.bg/news.php?news=714087
Ето ти малко материалче от ''провокатора''.
2013-та година беше назначен за треньор на Левски, но беше изгонен от същите аграрни и всичко плюещи "разбирачи", които сега сипят обиди и зоват за оставка и на "ментето" Делио Роси (добре, че засега въпросните са главно в интернет, а не на стадиона).
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:damyanov1963 написа:JackPackage написа:damyanov1963 написа:eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
![]()
Да, май Жо я даде на Гарата и той проби, ние бяхме в Б на високите редове, то гола стана пред Г последната атака на полувремето и не видях много от него - линиите не се виждаха по терена доколкото помня
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:JackPackage написа:damyanov1963 написа:JackPackage написа:damyanov1963 написа:eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
![]()
Да, май Жо я даде на Гарата и той проби, ние бяхме в Б на високите редове, то гола стана пред Г последната атака на полувремето и не видях много от него - линиите не се виждаха по терена доколкото помня
Няма да забравя, че на този мач, си вкарах нелегално едно патронче водка в гащите, че беше ебаси и бахъра. Също така, не знам дали си спомняте, но преди мача тогава някъде излезе информация, че нашите футболисти са туряли облози в кой минута хората из агитката ще почнат да се събличат голи до кръста. И в Б си беше ебаси шоуто, въпреки снега и студа, особено след като падна гола във вратата на португалците. О, времена!
delqnski47 написа:damyanov1963 написа:Аз бях в сектор В, а в Б ултрасите се бяха съблекли голи до кръста.
https://www.sportal.bg/news.php?news=714087
Ето ти малко материалче от ''провокатора''.
JackPackage написа:TristaNNN написа:JackPackage написа:damyanov1963 написа:JackPackage написа:damyanov1963 написа:Ами биха ни с 5:0, понеже левскарите отидоха на екскурзия в Лисабон с жените и приятелките си.
![]()
Няма да забравя, че на този мач, си вкарах нелегално едно патронче водка в гащите, че беше ебаси и бахъра. Също така, не знам дали си спомняте, но преди мача тогава някъде излезе информация, че нашите футболисти са туряли облози в кой минута хората из агитката ще почнат да се събличат голи до кръста. И в Б си беше ебаси шоуто, въпреки снега и студа, особено след като падна гола във вратата на португалците. О, времена!
Ние пихме вино преди мача в заведенията около стадиона и си влезнахме подгряли
Потребители, разглеждащи този форум: helic, tmanolov и 13 госта