Да не е от третия пол?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Мика, ... тоя лъв уж е с грива, па ми се види малко женски в гащите
Да не е от третия пол?![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:5 години, откакто Гриша Ганчев закри Ахмед Ахмед като съдия, заради това "грешно" отсъждане. Още преди отбора му да се премести в София.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
damyanov1963 написа:eelche написа:Едно време Спортинг Лисабон ни нарече "Левскиньо" след 5-0 в Португалия, но в реванша ги бихме с 1-0 с много здрава игра. Предлагам талисмана да го кръстят така, ще е голям майтап
Ами биха ни с 5:0, понеже левскарите отидоха на екскурзия в Лисабон с жените и приятелките си.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: helic, tmanolov и 13 госта