santi_santi написа:Дузпа да изпусне се случва на всеки!Но да оправдаваш Кръстев че нямал игрова практика е несериозно,чисто и просто няма концентрация и качества да бъде дори и трети вратар в отбора!
Не го оправдавам, закопа ни, както Любенов в Пловдив. Мисълта ми е, че сменихме Любенов с Кръстев, който дори не играеше в Ботев Враца. Няма никаква практика и е съвсем очаквано да греши. Според мен трябва да играе под наем някъде титуляр, а не да го държим резерва и да седим на тръни всеки мач, когато се наложи да пази. Трябва ни класен и много опитен вратар, а Митрев да е в мачове за купите или някой протоколен мач.
Въобще не знам защо се очаква всички играчи да са титуляри. Вярно, че сезона ни е луд, за купата се включваме късно, но според мен има нужда от играчи с по-периферни роли, стига те самите да са съгласни (Пиргов примерно не беше) и да получават по малко игрови минути за да са в час. Но на вратарския пост това е много рисково и си е грешка на Роси, че не потърси добър вратар през зимата.