Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот vvessel » 12 мар 2018 12:42

Според мен Роси малко подцени мача с Етър и за него си беше част от подготовката. Направи някои експерименти и си направи изводите. Предполагам ,че Кабрал ще има вече статут на дълбока резерва и лятото ще му търсим отбор. Ривалдиньо ще влиза само при решени мачове да поразцъка или при решено първенство. За него е рано да се каже, но определено не впечатлява. Относно Прохазка , дано вече е сигурен, че е нужен на отбора и задейства ръководството за договора. Жалко за Панайотов, който незаслужено е резерва и се пуска само като Гомез е контузен или наказан. Сега и с Тиам в отбора вече няма да хване ръка, а си мисля, че не би се представил по-зле от който и да е в средната линия.
Това равенство дойде отрезвяващо ,надявам се, и показа евентуални слаби и силни места. При една победа с дузпа в последната минута проблемите ще се неглижират и отделно дежурните оранжеви глашатаи ще ревнат ,че и ние сме съдийски отбор.
Идват мачовете на истината и ако излезем без загуба от дербитата с първите два отбора и вземем купата, ще е добър финал за първенството. Ще ни трябва само неутрални съдии и малко късмет ;)

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 мар 2018 12:52

JackPackage написа:
boabbb написа:За мен виновния е Роси :!: Защо ще сменя дузпаджията, като Прохазка си ги вкарва :?: Иначе тоя Фалшименто изглежда грамотен играч, стабилна странична ножица извъртя още първото :roll:

Еми той е бил статичните и дузпите в предишния му отбор, не му е била първа дузпа в кариерата, така че сигурно има защо да са го държали да ги бие, ама и най-големите са изпускали дузпа, така че - живи и здрави - с нея или без нея титлата отдавна е далече от нас :roll:

Не е проблем, че Нашименто изпусна дузпата. Много по-големи играчи в много по-решителни моменти са изпускали. Проблема е начина по който я изпълни. Когато биеш така несериозно и пропуснеш, ще трябва да си търпиш критиките. Прохазка, Буш и дори Яблонски бях сигурен, че ще вкарат. Да я бие Нашименто, е поредното грешно решение на Роси. Не бие Роси дузпите, но той решава кой да ги бие. Не е вратар, но той не потърси класен вратар през зимата.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 мар 2018 13:01

ChuckNorris написа:
JackPackage написа:
boabbb написа:За мен виновния е Роси :!: Защо ще сменя дузпаджията, като Прохазка си ги вкарва :?: Иначе тоя Фалшименто изглежда грамотен играч, стабилна странична ножица извъртя още първото :roll:

Еми той е бил статичните и дузпите в предишния му отбор, не му е била първа дузпа в кариерата, така че сигурно има защо да са го държали да ги бие, ама и най-големите са изпускали дузпа, така че - живи и здрави - с нея или без нея титлата отдавна е далече от нас :roll:

Не е проблем, че Нашименто изпусна дузпата. Много по-големи играчи в много по-решителни моменти са изпускали. Проблема е начина по който я изпълни. Когато биеш така несериозно и пропуснеш, ще трябва да си търпиш критиките. Прохазка, Буш и дори Яблонски бях сигурен, че ще вкарат. Да я бие Нашименто, е поредното грешно решение на Роси. Не бие Роси дузпите, но той решава кой да ги бие. Не е вратар, но той не потърси класен вратар през зимата.

Дузпата беше изпълнена много класно. Забележи му главата изобщо не я свали и само гледаше вратаря. Просто краката са му натежали и не я е оцелил като хората. Затова трябваше прохазка, щото влезе свеж в 45та минута. Ама минало, заминало.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2018 13:25

Между другото изкарва се Нашименто като виновника за това, че не победихме, но замислете се реално- кое се случва по-често? Някой да пропусне дузпа или вратар да изтърве топката от безобидно центриране, без хора около него?
Кръстев прави феноменални спасявания и страшни грешки. Принципно няма лошо, ако ще го налагат, но е нонсенс да върнеш вратар за резерва, след като не е играл дори и в Ботев Враца. Тая топка се посреща с тялото, гърдите да съм към нея точно в случай, че я изпусне или не успее да я хване с ръце, поне да остане между лактите и гърдите му. Просто му липсва игрова практика. За това повечето големи отбори пускат резервните си вратари в мачове за купите или срещу аутсайдери. Нас ни трябва много класен и опитен вратар.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 12 мар 2018 13:36

Колеги!!! Нали ако пропуска от бялата точка беше на Прохазка, днес точно толкова,като брой хора, щяха да критикуват че изпълнителя не е бил еди кой си..... Да не се вторачваме в дребни неща! Ако беше влязла, ако бяхме прибавили три точки,какво се променяше генерално? Шансове за титла нямаме! Да гледаме по мащабно. Играем добре! Две индивидуални грешки ни лишиха от победа. Израстваме, имайте търпение!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 мар 2018 13:43

ChuckNorris написа:
JackPackage написа:

Азар 80% от дузпите ги бие така лежерно като лигльо но не му пречи да ги вкарва, Балотели същата работа, но не съм чул да ги обвиняват че ги бият несериозно :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 мар 2018 13:54

Дузпа да изпусне се случва на всеки!Но да оправдаваш Кръстев че нямал игрова практика е несериозно,чисто и просто няма концентрация и качества да бъде дори и трети вратар в отбора!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 мар 2018 14:01

santi_santi написа:Дузпа да изпусне се случва на всеки!Но да оправдаваш Кръстев че нямал игрова практика е несериозно,чисто и просто няма концентрация и качества да бъде дори и трети вратар в отбора!

Не го оправдавам, закопа ни, както Любенов в Пловдив. Мисълта ми е, че сменихме Любенов с Кръстев, който дори не играеше в Ботев Враца. Няма никаква практика и е съвсем очаквано да греши. Според мен трябва да играе под наем някъде титуляр, а не да го държим резерва и да седим на тръни всеки мач, когато се наложи да пази. Трябва ни класен и много опитен вратар, а Митрев да е в мачове за купите или някой протоколен мач.
Въобще не знам защо се очаква всички играчи да са титуляри. Вярно, че сезона ни е луд, за купата се включваме късно, но според мен има нужда от играчи с по-периферни роли, стига те самите да са съгласни (Пиргов примерно не беше) и да получават по малко игрови минути за да са в час. Но на вратарския пост това е много рисково и си е грешка на Роси, че не потърси добър вратар през зимата.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 мар 2018 14:17

Точно в сгъстен цикъл се вижда кои играчи стават и кои не,защото есента се оплаквахме че отбора няма дълбочина,сега на всеки пост има по двама играчи и е малко несериозно да се обвинява Роси защо пуснал тоя и ония,нали и резервите трябва да покажат защо са в отбора Найденов откакто Роси пое отбора е премеместен на бека и само в контроли и за по 10 минути няма как да свикне с новата позиция(и се справи прилично),същото се отнася и за Ривалдиньо,Кабрал показва че не става просто.Вратар ние имахме и с лека ръка го накарахме да спре с футбола (Йоргачевич)и за това са виновни Жадното и Боримиров!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 мар 2018 14:52

За връщането на Кръстев предполагам,че пръст има Букарев. Голяма грешка е,че го върнаха,това момче няма психика за Левски.Та той беше резерва в Ботев :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”