Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 12 мар 2018 11:15

JackPackage написа:Е Цветкович след мача със Сутиеска още го изгонихме :lol:
Найденов заслужавал похвала :| Пазеше си играча от 30м, всяка атака им беше през неговата зона и нямахме ние едно нападение от дясно....ако това е за хвалене :roll:

Да, наистина, има случай, където ги гоним след 1 мач :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2018 11:16

W84me написа:Само тука сме способни да изгоним футболист след 2 мача за отбора...

Как ще бие така дузпа???? Що за... но и ти си прав, все пак не той е взел топката самоволно да бие. Такова е нареждането на треньора. За Рошу не знам, но искам да питам какво прави един Панайотов на пейката. Вчера за мен беше най-слабият мач на халфовата ни линия - това е линията, която най-много хваля, след триъгълника Холмар, Давид, Митрев.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2018 11:19

Според мен в мачовете за Първенство си играем експериментално ( с изключение на първият пролетен кръг ) ще видим за Купата как ще са нещата. Но там и съперника е с различен стил от противниците ни до тук през пролета.

Роси трябва да бъде съден на база Европа. Всичко друго е безсмислено.
Няколко преминати съперника в Европа може да ни изстрелят в друга орбита.
А в Европа не става с "юруш на маслините". Баш си трябват желязна тактика и дисциплина, тъкмо за този Левски, на Роси. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 мар 2018 11:28

metodito написа:
W84me написа:Само тука сме способни да изгоним футболист след 2 мача за отбора...

Как ще бие така дузпа???? Що за... но и ти си прав, все пак не той е взел топката самоволно да бие. Такова е нареждането на треньора. За Рошу не знам, но искам да питам какво прави един Панайотов на пейката. Вчера за мен беше най-слабият мач на халфовата ни линия - това е линията, която най-много хваля, след триъгълника Холмар, Давид, Митрев.

Не обвинявам Нашименто за пропуска, а Роси. В такъв момент се дава на някой с позиции в отбора и сред публиката, като Прохазка или дори Яблонски.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 мар 2018 11:28

metodito и ти си биполярен като Батмана. От едната на другата крайност. Нещо съвсем превъртяха хората в тоя форум (сори ако е било сарказъм и не съм го хванал).
Нашименто не бил нашамарил оня прасчо, след като изпусна дузпата и не си изкара червен картон. Шок и ужас!!! Къде ни е балканският манталитет. Tova ako be6e Pajin 6te6e da go smaje. Ele pa onq negar Paolino deto go ritaha cel ma4 I ne na6amari nikoj. Срам..това не е Левски. Искаме тупаници, шамари и ритници. Искаме да разнасят съдията по целия терен. Бой по неграта, смърт на селяните, к*р за семкаджиите. Какво е това поведение. О, Европо, Вавилонска блудницо! Прееба и Левски. Докара ни Фалшименто дето не се бие като изпусне дузпа.
Май само на мен мачът вчера ми беше интересен. Яд ме е, че не бихме, но най-важното е, че съхранихме играчите за битките с тирето. Да, 1/3 от мача го проспахме, но все си мисля, че не играем срещу наредени колчета, а 11 човека.
110 години любов!

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 12 мар 2018 11:36

Изображение
Скъпи левскари, с особена гордост и вълнение ви представяме един проект, по който работихме упорито, търпеливо и взискателно, така че да направим лъвски скок към най-новия член на левскарската общност – „синият“ талисман!

По примера на най-добрите съвременни практики, които използват спортните и в частност футболните клубове, достигнахме до дизайн, който смятаме, че покрива изцяло визията за вашия нов „син“ приятел. Той ще е сред вас на стадиона, при различни събития и гостувания, ще се среща с деца и ще разпространява левскарската идея.

И понеже горд талисман на велик клуб като Левски трябва да носи с особена гордост своето име, съвсем скоро ще стартираме кампания по неговото кръщаване. Кой ще стане негов кръстник, кой може да предлага имена и какви изненади ви очакват около цялата кампания предстои да разберете съвсем скоро. А сега дайте по един лайк на новия си „син“ приятел :)

Само Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2018 11:42

groti написа:metodito и ти си биполярен като Батмана. От едната на другата крайност. Нещо съвсем превъртяха хората в тоя форум (сори ако е било сарказъм и не съм го хванал).
.

Не беше. Яд ме е адски много.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 мар 2018 11:48

metodito написа:
groti написа:metodito и ти си биполярен като Батмана. От едната на другата крайност. Нещо съвсем превъртяха хората в тоя форум (сори ако е било сарказъм и не съм го хванал).
.

Не беше. Яд ме е адски много.

Аз ударих 3 валериана веднага след дузпата и ми мина. :mrgreen:

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 12 мар 2018 11:49

[quote="metodito"]Аз съм в потрес от Роси и това вчера. Немам думи.

Инак... абе, тея редят състава по форума. В последните дни прочетох поне две или три мнения да играем в схемата две крила и колче между тях: ретроградна и спряла схема. Е, как е сега. Също и мнения Роман да седне на пейката. Как е? Хареса ли ви? Найс, а? Айде нема нужда.
Аз бях. Признавам си, че си пожелах веднъж да започнем без Роман. Въпреки безобразната игра на Кабрал вчера, продължавам да мисля че Прохазка не е ефективен на фланга. Все си мисля че липсата на Цветкович се отрази на работата на десния фланг като цяло. Бяха изключително малко, но имаше няколко добре отиграни ситуации вчера. Като изключим резултата, играта не беше чак толкова зле. Дори в 93мин. се търсеха къси пасове в "уличка" вместо да се сипе на посоки. Оптимист съм за предстоящите мачове с тирето. Трябва да си сляп, за да отричаш и да не отчетеш подобрението в играта, което все още е незадоволително, но го има. Колегите които искат Росси да си ходи, навярно гледат само резултата от мача в спортните новини. Аз лично предпочитам играчите да надграждат от мач на мач, вместо това, което се получава при оранжевите. Какво от това че спечелиха 9 точки в последните три мача? Нито в един не играха по добре от Левски. Чакам неделя, тогава ще има отговор на много въпроси. Дано тези които днес хулят, треньора и играчите, да съберат сила да се извинят след успеха в неделя.Само Левски!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 мар 2018 11:50

За мен виновния е Роси :!: Защо ще сменя дузпаджията, като Прохазка си ги вкарва :?: Иначе тоя Фалшименто изглежда грамотен играч, стабилна странична ножица извъртя още първото :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”