Мнениеот OGI1914RZ » 12 мар 2018 11:49
[quote="metodito"]Аз съм в потрес от Роси и това вчера. Немам думи.
Инак... абе, тея редят състава по форума. В последните дни прочетох поне две или три мнения да играем в схемата две крила и колче между тях: ретроградна и спряла схема. Е, как е сега. Също и мнения Роман да седне на пейката. Как е? Хареса ли ви? Найс, а? Айде нема нужда.
Аз бях. Признавам си, че си пожелах веднъж да започнем без Роман. Въпреки безобразната игра на Кабрал вчера, продължавам да мисля че Прохазка не е ефективен на фланга. Все си мисля че липсата на Цветкович се отрази на работата на десния фланг като цяло. Бяха изключително малко, но имаше няколко добре отиграни ситуации вчера. Като изключим резултата, играта не беше чак толкова зле. Дори в 93мин. се търсеха къси пасове в "уличка" вместо да се сипе на посоки. Оптимист съм за предстоящите мачове с тирето. Трябва да си сляп, за да отричаш и да не отчетеш подобрението в играта, което все още е незадоволително, но го има. Колегите които искат Росси да си ходи, навярно гледат само резултата от мача в спортните новини. Аз лично предпочитам играчите да надграждат от мач на мач, вместо това, което се получава при оранжевите. Какво от това че спечелиха 9 точки в последните три мача? Нито в един не играха по добре от Левски. Чакам неделя, тогава ще има отговор на много въпроси. Дано тези които днес хулят, треньора и играчите, да съберат сила да се извинят след успеха в неделя.Само Левски!