ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот Eminem » 11 мар 2018 21:14

шивача написа:
Eminem написа:
шивача написа:Левски не е мръднал грам като отбор. Малко по-добрите резултати са на база новите попълнения и техните индивидуални качества.
Личи си липсата на мотивация в определени играчи. Няма колектив :cry: Няма бъдеще в този отбор :!:

Умрелият ти отбор няма бъдеще.

Веднъж се мре, лъвче. Но по-добре умрял, отколкото смъртно болен и недъгав :mrgreen: Наслаждавайте се на живият труп

По тази логика, почти всички отбори да се закриват, защото нищо не печелят в шампионатите си и не играят както големите. Може да сме зле от години, но докато сме живи и надеждата е жива. Поне имаме шанс да отлепим от дъното. Имаме си отбор, който да гледаме и подкрепяме.
А твоят отбор вече е само един спомен.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 21:16

popokutepetel написа:
helic написа:
W84me написа:Дано не се влезе в някакви задкулисни уговорки титли за купи, на ти, дай ми и прочее. Мачкаме припознатите другата седмица, не защото сме много добри, а защото те са много трагични в защита и навсякъде.

според мен, ако изобщо има уговорки, уговорките ни ще са с Кирчовите хора и биха могли да включват помощ от гледна точка на картони и прочие за оранжевите.
С ГГ в уговорки не виждам как ще се влиза, ама никак.

Що така мислиш? На база бизнес-отношения и далавери чичо Спаско и Гнома са бизнеспартньори в много схеми и няма ама абсолютно никаква пречка да врътнат Домуза. Докато на Спаско и Домуза допирните точки са само на ниво футбол.

защото мисля точно обратното, че Домуза и Срас имат много повече допирни бизнес точки отколкото Срас и Гнома.
Виваком е спонсор и на двата отбора, все пак.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 21:17

olimpi написа:Две изпуснати дузпи, гарнирани с шарански изплънения на вратарите ... и сме с поне 4-5 точки назад.

Не може от толова остри ситуации да не вкарваме, отделно доста статична игра в нападение заради Кабрал. На Кръстев не му се сърдя, миналия мач извади точките, сега сгреши, млад вратар нормално е да има колебания. С Йорга на вратата сигурно щяхме да сме съвсем непробиваеми в защита.

Абе двете изпуснати дузпи и шаранските голове на Любенов срещу Ботев и днес сме си чисти 7 т. назад, да не говорим, че в мача в Пловдив ако не беше шаранския бетер автогол ония нямаха и положение и надежда да направят нещо повече от почетна загуба. Но какво да се прави това е футбола играеш неконцентрирано и те наказват.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 21:17

има ли някъде програма за плейофите......., поне като дати. и каква е първоначалната схема, т.е. нещо от типа 1-6, 2-5 и тн. Хелп?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 мар 2018 21:19

Както каза Томислав Русев, Роси успява да сглоби и средната линия след като направи защитата, сега трябва да направи и нападението. Относно Костов, Роси каза, че бил уморен, не знам от какво точно, при положение ,че игра половин час срещу Морето, но си мисля ,че по-скоро е искал да даде повече време на другите, да ги види може ли да разчита за важните мачове на тях. Отговора е - по-скоро Не. Лятото си мисля че Буш или Ривалдиньо са пътници, а може и двамата, и ще търсим някой наистина класен нападател, което в момента ни липсва. Жалко е , че Панайотов и Рошу не се вписват в идеите на Роси, натам се е запътил и Прохазка, надявам се обаче точно с него да не се разделяме. С влизането си доста раздвижи играта и му личи че живее с отбора и гори в битката. Такива хора в момента почти липсват. Такъв беше и Костадинов, който изпуснахме с лека ръка, благодарение на нечия глупост от тогавашното ръководство. Двамата с Прохазка щяха да придават съвсем друг дух и облик на отбора, но това е друга тема.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 21:20

helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:
W84me написа:Дано не се влезе в някакви задкулисни уговорки титли за купи, на ти, дай ми и прочее. Мачкаме припознатите другата седмица, не защото сме много добри, а защото те са много трагични в защита и навсякъде.

според мен, ако изобщо има уговорки, уговорките ни ще са с Кирчовите хора и биха могли да включват помощ от гледна точка на картони и прочие за оранжевите.

Що така мислиш? На база бизнес-отношения и далавери чичо Спаско и Гнома са бизнеспартньори в много схеми и няма ама абсолютно никаква пречка да врътнат Домуза. Докато на Спаско и Домуза допирните точки са само на ниво футбол.

защото мисля точно обратното, че Домуза и Срас имат много повече допирни бизнес точки отколкото Срас и Гнома.

Виваком е малък спонсор на Лудогорец и си е чист маркетинг, докато в Левски е издържащ отбора собственик. Спаско и Гнома са в много далавери вкл. и по отношение на Петрол, но темата е много дълга.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 21:22

popokutepetel написа:
helic написа:
popokutepetel написа:
helic написа:

Виваком е малък спонсор на Лудогорец и си е чист маркетинг, докато в Левски е издържащ отбора собственик. Спаско и Гнома са в много далавери вкл. и по отношение на Петрол, но темата е много дълга.

може и да си прав.
Но според мен такива уговорки минават задължително и през треньора все пак, или поне през част от играчите. А за това условия тук не виждам.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 21:22

helic написа:има ли някъде програма за плейофите......., поне като дати. и каква е първоначалната схема, т.е. нещо от типа 1-6, 2-5 и тн. Хелп?

1-6,2-5,3-4. Почваме с Берое, а после с Ботев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 21:25

helic написа:има ли някъде програма за плейофите......., поне като дати. и каква е първоначалната схема, т.е. нещо от типа 1-6, 2-5 и тн. Хелп?

https://bulgarian-football.com/parva-liga.html

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 мар 2018 21:26

шивача написа:не ми се занимава, като дойдат турнирите срамът ще е за вас. 10г е така, 10г го спорим вече, не виждам смисъл да спорим пред фактите

То не е до спор. Не виждам нищо срамно в отпадането от Хайдук и Марибор-просто бяха по-добри, макар сложенците да бяха захапали плувката. Но отчайващо ниското ниво на бг футбола няма да се промени скоро, просто нямаме кадри. Нито треньорски, нито като играчи. Няма как да стане...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”