ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2018 20:21

W84me написа:Оранжевите играха трагично срещу тези и само лудия късмет и вратарят им ги спасиха. Етър днес имаха имаха един точен удар преди гола, а другият им дойде, когато Кръстев изпусна топката. Не трябва да се правят трагедии, идва важен мач, като няма да сме ние, поне да не са припознатите, че както са впрегнали всички "сили" може и да ги добутат до решителен мач.

Освен да си разменим вратарите за дербито. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2018 20:21

hydetoshi написа:Нали ти казвам Етър не отговарят за пропуска. Пича не уцели вратата, к'во да праиш?

Да си купиш Буквар.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 11 мар 2018 20:21

Кръстев, Кабрал и Ривалдиньо бяха тотал щета. Не разбирам как така тоя Ривалдиньо излиза титуляр във втори мач. Ако това действително е контрола, както твърди Синчеца, разбирам. Обаче това е официален мач на нашия стадион и пред нашите фенове, а Роси пак оплеска нещата. Костов извън групата, Обертан резерва, а Рошу така и не разбрахме що за играч е, въпреки че се твърди, че е доста качествен. Никаква логика не виждам аз в действията на Делио Роси. Ще видим другата седмица срещу ловешките циркаджии какви ще ги надроби. Като им гледам формата на оранжевите всичко освен победа трябва да се отчита като провал.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 мар 2018 20:22

ralka_levskarka написа:
hydetoshi написа:Нали ти казвам Етър не отговарят за пропуска. Пича не уцели вратата, к'во да праиш?

Да си купиш Буквар.

Тичам!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 20:23

шивача написа:Левски не е мръднал грам като отбор. Малко по-добрите резултати са на база новите попълнения и техните индивидуални качества.
Личи си липсата на мотивация в определени играчи. Няма колектив :cry: Няма бъдеще в този отбор :!:

Явно тук мотивацията се формира с возене в багажници ;) Не е лошо май наистина тоя метод да се взаимства от Микре, че като гледам наистина някои играчи много са се разпищолили, а Роси го кара прекалено възпитано

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 мар 2018 20:24

Загуби ли Левски точки и тука задължително се появяват 3-4 дежурни припознавача да дразнят :lol:
Малко ми напомнят за вица дето един гей наплюл някакъв и оня му казал: "Ей не ме плюй ще е*а в г*за" а гея :" Пу пу пу пу"
Та и те така идват да плюят тук с някаква тайна надежда явно ;)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 20:24

интересно ми е какъв състав ще избере Роси за мача с оранжевите.
Вратар - да се молим и палим свещи да се върне Митрев, че иначе всеки удар и центриране по посока на врата ще ми струват множество нервни клетки.
Централните са ясни, ако няма контузии
Десния бек също
Левия............., Горанов все пак е левскарче, но мисля че Роси ще заложи на Фигейредо
Голямата въпросителна са двойката вътрешни халфове - аз бих заложил на Тиам и Гомез. Макар че и Гомез и Нашименто, или Нашименто и Тиам не са лишени от логика избори. Но и тримата заедно като в този мач едва ли ще видим
По фланговете - Паулиньо, ако не е наритан тъй че да не може да се надигне, е ясния избор
Останалите ни позиции не знам............., мисля че ще почне с Костов като централен, а Ривалдиньо няма да е изобщо в групата, като резерва ще е Буш
Предполагам отдясно ще си остави Прохазка, а Обертан ще бъде със свободни функции зад Костов като централен
Все пак ще видим следващата неделя...............

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 мар 2018 20:25

Адениджи и Нар са две класи над Ривалдиньо и Кабрал :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 мар 2018 20:25

Не трябва да правим трагедии, да играхме слабо, да не приляга на този отбор да проспива половината от мача. Левски обаче играе втори пореден мач със състав различен от титулярния. Днес Кабрал, Найденов, Ривалдиньо и Кръстев бяха на терена, но със сигурност няма да играят другата неделя. През седмицата играхме цяло полувреме с 10 човека, вехме мача, но умората личеше у някои играчи. Важните мачове са за Купата и трите мача за първенство с Гриша Ганчев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 мар 2018 20:26

Popokatepetal написа:Истината е, че срещу затворени отбори играем трудно. Хубавото е, че в първата шестица такива почти няма да има, което поне на мен ми дава поводи да съм оптимист.

в шестицата са и Ботев, и Берое (наскоро играхме мачове и с двата отбора, та не си спомням да бяха много много отворени срещу нас
За Верея пък да не говорим..............................

Върни се в “Левски”