miro_rz написа:Кога ще вкарате да си взема печалбата ?
Гориш момче

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Кога ще вкарате да си взема печалбата ?
popokutepetel написа:Вълчан написа:Наистина много интересен и рисков състав.Къде е Костов се пита във задачата.Толкова ли опции има във атака че чак го няма във групата...
Какво пък му е интересното и рисковото? Обиграват се част от резервите, а Ривалдиньо трупа минути.
След този мач влизаме в зоната на истинските мачове и ако не влезем в договорки ще трябва всички да са на достатъчно високо ниво до края на първенството.
14 Ноември 2008 написа:miro_rz написа:Кога ще вкарате да си взема печалбата ?
Гориш момче
LSFC 1914 написа:popokutepetel написа: И едва ли вината може да се хвърли на Роси за това.
Защо Митрев и Костов са извън групата? После пак ми кажи, че Роси не е виновен.
LSFC 1914 написа:popokutepetel написа: И едва ли вината може да се хвърли на Роси за това.
Защо Митрев и Костов са извън групата? После пак ми кажи, че Роси не е виновен.
Вълчан написа:popokutepetel написа:Вълчан написа:Наистина много интересен и рисков състав.Къде е Костов се пита във задачата.Толкова ли опции има във атака че чак го няма във групата...
Какво пък му е интересното и рисковото? Обиграват се част от резервите, а Ривалдиньо трупа минути.
След този мач влизаме в зоната на истинските мачове и ако не влезем в договорки ще трябва всички да са на достатъчно високо ниво до края на първенството.
То голямо обиграване няма що....сега ли се сетихме.Възловите играчи вместо да навлизат във форма те стоят на пеиката.Че то онзи ден започна първенството...почивка ли какво им се дава.Играят играчи сега които няма да играят почти нищо през оставащата част на първенството.Еми да вземат да паднат...и без това тото е добро и се правят кинти ...
SANSIRO7 написа:icemanbg33 написа:SANSIRO7 написа:Тоя новия бек, Фигуреро ли е къв е, е доста под Горанката
Този и Паулиньо са ни най-добрите футболяги от началото на мача. Не те знам какво гледаш.
И аз незнам, какво гледам, ама от него стана гредата. А в атака е супер плах, няколко пъти имаше възможност да влезе в празни пространства и не посмя.
ugly bug написа:bold написа:14 Ноември 2008 написа:miro_rz написа:Кога ще вкарате да си взема печалбата ?
Гориш момче
Споко ще си спечелиш парите
Перука , ти ли си ?
bold написа:ugly bug написа:bold написа:14 Ноември 2008 написа:miro_rz написа:Кога ще вкарате да си взема печалбата ?
Гориш момче
Споко ще си спечелиш парите
Перука , ти ли си ?
Просто вярвам в отбора
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта