Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 10 мар 2018 23:00

damyanov1963 написа:Един провокатор пусна мухата за Йоканович и някои го взеха много на сериозно. Видяхме го какво представляваше в Левски. Стига сме търсили под вола теле. Имаме си треньор, нека го оставим спокойно да работи, с нищо не помагаме на отбора, като плачеме за стари изгонени треньори!

Явно аз съм "провокаторът" ........ някои хора страдате от параноя, навсякъде ви се привиждат пъклени планове и заговори ....... просто видях новината за предполагаемия интерес на Челси към него и се сетих как глупаво го изпуснахте, без да му дадете шанс дори една подготовка да проведе ...... не разбирам какво толкова лошо съм написал и за каква провокация иде реч. Постът ми няма никакво отношения към издигнатия явно в божествен статус настоящ ваш треньор. Но някои хора съвсем сте се вкарали в някакви филми, навсякъде и във всичко ви се привиждат атаки към него !!!!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 10 мар 2018 23:31

Не сме изпуснали нищо.
Сам по себе си,един треньор колкото и да е добър,му трябва материал за да направи силен отбор.За съжаление Йоканович е страхотен треньор но не уцели нито на собственик,нито на точното време.Беше тук за месец и половина,резултатите бяха колебливи и веднага всички го емнаха,че "не става".От журналисти,та до фенове,собственик и спортен директор.Йоката е прекрасен пример за това,че българина изобщо,ама изобщо не разбира от футбол.
Както и да е - Добър треньор,но не магьосник.Нямаше никакви предпоставки да успее.Нито имаше сериозно ръководство,нито необходимите финанси,които да му позволят да направи отбор,нито нищо.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 мар 2018 00:53

1982 написа:
damyanov1963 написа:Един провокатор пусна мухата за Йоканович и някои го взеха много на сериозно. Видяхме го какво представляваше в Левски. Стига сме търсили под вола теле. Имаме си треньор, нека го оставим спокойно да работи, с нищо не помагаме на отбора, като плачеме за стари изгонени треньори!

Явно аз съм "провокаторът" ........ някои хора страдате от параноя, навсякъде ви се привиждат пъклени планове и заговори ....... просто видях новината за предполагаемия интерес на Челси към него и се сетих как глупаво го изпуснахте, без да му дадете шанс дори една подготовка да проведе ...... не разбирам какво толкова лошо съм написал и за каква провокация иде реч. Постът ми няма никакво отношения към издигнатия явно в божествен статус настоящ ваш треньор. Но някои хора съвсем сте се вкарали в някакви филми, навсякъде и във всичко ви се привиждат атаки към него !!!!

[offtopic]По скоро съм аз "провокаторът" ,защото аз първи го споменах по назад.... :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 мар 2018 01:24

delqnski47 написа:
1982 написа:

Явно аз съм провокаторът

[offtopic]По скоро съм аз провокаторът ,защото аз първи го споменах по назад![/offtopic]

:lol:
Последна промяна от damyanov1963 на 11 мар 2018 11:32, променено общо 3 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 мар 2018 07:40

delqnski47 написа:
1982 написа:

[offtopic]По скоро съм аз "провокаторът" ,защото аз първи го споменах по назад.... :lol:[/offtopic]

И двамата сте провокатори, при това на много ниско ниво, единият - червен, другият - оранДжев. Разберете се помежду си кой какъв е...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 мар 2018 08:19

Ориндж мод е супер ниска топка .
Доста левскари не знаят , че футболерите "звезди" откровено си бойкотираха Йока ... другото е история вече .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 мар 2018 10:42

Как мислите, дали не е време да се поработи повече над идеята за втори отбор? Не знам какъв е регламента на БФС, но гледам, че втория отбор на Лудогорец играе във втора лига. Ако ще поддържаме толкова голяма група от сравнително равностойни футболисти, а не просто младежи за пълнеж, може би няма да е лошо да играят във втория отбор, когато не се използват в първия. Примерно спокойно можеше играчи като Ривалдиньо и Алфонсо да навлизат във форма там. Отделно Рошу, Панайотов, Буш, които не хващат ръка. А и честно казано предполагам, че и за младежите, като Стаси, Мартин Петков, Юруков и тн ще е по-добре, отколкото да играят срещу връстниците си в u19 групите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 мар 2018 10:56

sinfen14 написа:НЙоката е прекрасен пример за това,че българина изобщо,ама изобщо не разбира от футбол.

Евала! Точно. Това го повтарям и аз отдавна. И трябва да се разбере. Еми има и други такива случаи.

Защо Костов е извън групата?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 мар 2018 11:17

metodito написа:
sinfen14 написа:НЙоката е прекрасен пример за това,че българина изобщо,ама изобщо не разбира от футбол.

Евала! Точно. Това го повтарям и аз отдавна.?

Глупости ...
Мога да изредя доста наши треньори, по-добри от югославската ви школа. Започвам с чичо Митко.....после Паро, Гочето, Вуцата...., че и Мъри.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 мар 2018 11:26

[offtopic]
NOMER14 написа:
metodito написа:

Евала! Точно. Това го повтарям и аз отдавна.?

Глупости ...
Мога да изредя доста наши треньори, по-добри от югославската ви школа. Започвам с чичо Митко.....после Паро, Гочето, Вуцата...., че и Мъри.

За каква югославска школа става дума?[/offtopic]

Върни се в “Левски”