Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Warped » 10 мар 2018 17:11

Руските пияници трябва да са ни благодарни за азбуката и културата, която имат (нямат). КОгато малко добри неща се правят в БГ все нпкой се опитва да ги убие и да изкара на преден план поредните боклуци и тъпотии като тая сега с ЧЕЗ. А и идва и поредния пророк в случая Славчо Трифонов.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 мар 2018 17:18

metodito написа:Путиноблизите верно срама нямат.

Когато руснаците се оттърват от иванушкадураците и сатрапите си на върха на държавата, тогава и България ще се освободи от еничарите си. Демек: никога.

Винаги ми е било странно наистина колко малко сме свързани с русите като генетичен код, но колко много като съдба. И двата народа сякаш искат да бъдат тъпкани, водени за носа, мачкани. Не знам руснаците имат ли поговорката за казана...

Нито имат поговорка за казана, нито имат следното " Преклонена главица, сабя не я сече"... Русия е ... империя и това обяснява всичко. Не се мъчи да разбереш манталитета на народ, който за 1000 години от малко парче земя изгражда най-голямата по площ съвременна империя. Западът от векове прави една и съща грешка, поставя Русия в изолация и я атакува с цел подчинение. Съответно губи и плаща горчиво, защото Русия не е в Африка и не можеш да я превърнеш в колония. Русия може да бъде опитомена само со кротце, со благо и САЩ отърваха момента около края на века, когато можеше да разградят Русия от вътре. Сега ще си платят с лихвите разширението на НАТО и другите малоумни тарикатлъци... Англосаксонски смешници, зъбиха се на корейчето, плашиха го и когато то рече, че не е нито Кадафи, нито Садам и извади голямата ракета, се скатаха като бита кучка ...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 мар 2018 17:49

Абсолютно си прав, че няма как да разбереш народ който порка лосион за вана, търси си винаги враг, все другите му са криви, лошият Запад, злите американци, така прикриват тоталното си нещастие да живеят в страна с неизчерпаеми природни богатства а да живеят като прошляци, политиците и журналистите ги замайват с евтини лайна като това с попа, олигарсите ги стрижат яко, Путин им вика, че не е добре да живееш във Великобритания днешно време(какъв черен хумор а), обаче те се занимават с нас.
А от нашите 240 педерс.т.и за поред ден, няма адекватен отговор.
Радев изтърва момента да стане любимец и на тези които не го харесват, а трябваше толкова малко.
С менторски тон и потропвайки по масата патриархът на Москва и цяла Русия продължаваше да нарежда на Президента:

- … Още веднъж искам много ясно да ви кажа, че освобождението на България е дело на Русия! Не на Полша, нито на Литва, нито на други страни. Русия!!! Искам откровено да кажа, че на мен ми бе трудно да слушам всички тези ъъъ позовавания на участия на други страни в Освобождението. Нито полският Сейм, нито литовският Сейм са вземали решение за започване на война с Османска Турция. Аз много се надявам…

Президентът бутна рязко стола си назад и се изправи.

- Ваше Светейшество – прекъсна го той, - аз не мога да ви позволя да държите такъв назидателен тон към мен и в мое лице към всички българи в центъра на столицата на независима България. Като законно избран представител на българския народ, ще ви помоля час по-скоро да напуснете територията на страната ни. Вие вече не сте желан тук!

След това Президентът се обърна и се насочи към изхода, последван от Българския Патриарх.

Ех, мечти…

из интернет пространството
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 мар 2018 18:29

ivan56 написа:Абсолютно си прав, че няма как да разбереш народ който порка лосион за вана, търси си винаги враг, все другите му са криви, лошият Запад, злите американци, така прикриват тоталното си нещастие да живеят в страна с неизчерпаеми природни богатства а да живеят като прошляци, политиците и журналистите ги замайват с евтини лайна като това с попа, олигарсите ги стрижат яко, Путин им вика, че не е добре да живееш във Великобритания днешно време(какъв черен хумор а), обаче те се занимават с нас.
А от нашите 240 педерс.т.и за поред ден, няма адекватен отговор.
Радев изтърва момента да стане любимец и на тези които не го харесват, а трябваше толкова малко.

Е Ваня тоя път съвсем се уляхте. Трима на един... излагация. Или ще биете сляп турист, или ще малтретирате бабички по пътищата, или (зер може да стане издънка) ще скачате трима на един. И имаш наглостта да ми говориш за лосиони и тем подобни. Е ето отговор на въпроса ти : ей това ме дразни, разни клавиатурно-виртуални патрЕоти да правят простотии, да излагат региона си и цялата нация. Аиде сега, пак почни да ми ревеш, колко ти е наранена нежната душица от лоши приказки и как няма рицар, дето да излезе на дуел да защити честта ти.

Трима криминално проявени смазаха от бой 54-годишен руски гражданин в центъра на Бургас, съобщиха от ОД на МВР - Бургас.
Инцидентът е от вчера(09.03) следобед. Мъжът е алармирал, че е нападнат на кръстовището на ул."Генерал Гурко" и ул."Оборище".

Пострадалият е карал лек автомобил "Хонда". На бул."Демокрация" спрял, за да даде предимство на пресичаща по пешеходната пътека жена. В това време тримата младежи се движили в друга кола зад него и нервно започнали да му свирят. Малко по-надолу по улицата те спрели колата му и докато руснакът им обясни, че е спрял, за да пресече жена, младежите му нанесли няколко сериозни удара в лицето и избягали.

Заловените от полицията са 25-годишният Герасим, наборът му Станислав С., както и 22-годишният Кристиян Д. И тримата са от Бургас и са стари познайници на полицията. Арестувани са и ще бъдат съдени.

П.П. А тия глупости, дето си ги писал, сам ли ги измисли или ги чете в брошура на Атлантическия клуб? Ваня, тежко ми е на душата, ама трябва да те попаря още веднъж. В момента, руснаците вече са пред нас по стандарт на живот и то без да задлъжняват с 25 милиарда за 5 години като нас. Такива ми ти работи, Ваня...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 мар 2018 19:24

pampi написа:
ivan56 написа:

П.П. А тия глупости, дето си ги писал, сам ли ги измисли или ги чете в брошура на Атлантическия клуб? Ваня, тежко ми е на душата, ама трябва да те попаря още веднъж. В момента, руснаците вече са пред нас по стандарт на живот и то без да задлъжняват с 25 милиарда за 5 години като нас. Такива ми ти работи, Ваня...

Аха леко. Само данни за област Москва маи използваш. А и да се сравнят с нас само по себеси е хаха. И темата е за политиците в БГ не за путин и неговите водки и олигарси. Ебати долнопробната пропагнада, поне да ви плащат добре. Колкото до 25-те милиарда, те се изтриват само с едно натискане на клавиатурата 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2018 21:00

Warped написа:
pampi написа:
ivan56 написа:

Аха леко. Само данни за област Москва маи използваш. А и да се сравнят с нас само по себеси е хаха. И темата е за политиците в БГ не за путин и неговите водки и олигарси. Ебати долнопробната пропагнада, поне да ви плащат добре. Колкото до 25-те милиарда, те се изтриват само с едно натискане на клавиатурата 8-)

А ти данни за кои части на България използваш за сравнение? Надали е Северозападна България! Не ще да е и далечният Североизток, или Югоизток. Лесно се говори за стандарт, когато си в столицата, така ласкаво обгрижвана от всички управници.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2018 21:39

pampi написа:

Когато руснаците се оттърват от иванушкадураците и сатрапите си на върха на държавата, тогава и България ще се освободи от еничарите си. Демек: никога.

Винаги ми е било странно наистина колко малко сме свързани с русите като генетичен код, но колко много като съдба. И двата народа сякаш искат да бъдат тъпкани, водени за носа, мачкани. Не знам руснаците имат ли поговорката за казана...

Нито имат поговорка за казана, нито имат следното " Преклонена главица, сабя не я сече"... Русия е ... империя и това обяснява всичко. Не се мъчи да разбереш манталитета на народ, който за 1000 години от малко парче земя изгражда най-голямата по площ съвременна империя. Западът от векове прави една и съща грешка, поставя Русия в изолация и я атакува с цел подчинение. Съответно губи и плаща горчиво, защото Русия не е в Африка и не можеш да я превърнеш в колония. Русия може да бъде опитомена само со кротце, со благо и САЩ отърваха момента около края на века, когато можеше да разградят Русия от вътре. Сега ще си платят с лихвите разширението на НАТО и другите малоумни тарикатлъци... Англосаксонски смешници, зъбиха се на корейчето, плашиха го и когато то рече, че не е нито Кадафи, нито Садам и извади голямата ракета, се скатаха като бита кучка ...

Аз говоря за народите. Кога двата народа ще осъзнаят потенциала си и няма да търпят такива, като Путин, Борисов, Живков, Димитров и подобни? Кога??? Замислял ли си се, човек с какъв потенциал разполагат тези два народа и как някакви еничари го стъпкват този потенциал? На руснаци и българи врагове не им трябват. Те сами са си врагове.

За Русия не знам, но за България за мен решението е просто: радикална промяна на политическия строй. Премахване на партиите или ограничаване на властта им и реална пряка демокрация. За Русия... те трябва да осъзнаят, че не са империя, че империята е било зло за тях, а управлението с батюшка цар, което толкова много си обичат - вреди. Инак по темата, руската пропаганда отдавна е заразила много руснаци. Ако я нямаше България да им дадем вяра, четмо и писмо, просто нямаше да има Русия днес.

Това е една много простичка истина, която за съжаление знаят май основно високо интелигентни руснаци само.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2018 22:02

metodito написа:
pampi написа:

Аз говоря за народите. Кога двата народа ще осъзнаят потенциала си и няма да търпят такива, като Путин, Борисов, Живков, Димитров и подобни? Кога??? Замислял ли си се, човек с какъв потенциал разполагат тези два народа и как някакви еничари го стъпкват този потенциал? На руснаци и българи врагове не им трябват. Те сами са си врагове.

За Русия не знам, но за България за мен решението е просто: радикална промяна на политическия строй. Премахване на партиите или ограничаване на властта им и реална пряка демокрация. За Русия... те трябва да осъзнаят, че не са империя, че империята е било зло за тях, а управлението с батюшка цар, което толкова много си обичат - вреди. Инак по темата, руската пропаганда отдавна е заразила много руснаци. Ако я нямаше България да им дадем вяра, четмо и писмо, просто нямаше да има Русия днес.

Това е една много простичка истина, която за съжаление знаят май основно високо интелигентни руснаци само.

За Германия, Меркел и мигрантите имаш ли думи, като за осъзнавене на потенциал и търпеливост?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2018 22:29

Кашчей написа:
За Германия, Меркел и мигрантите имаш ли думи, като за осъзнавене на потенциал и търпеливост?

Не знам. Аз немци не познавам. Познавам много руснаци. И разбира се много българи. Иначе, това, което ми прави лошо впечатление в една част от тези руснаци, които познавам е, че те верно се имат за нещо повече. Което е характерно за бивш имперски народ. Българите сме много по-земни. А немците... е, те си имат грехове - като държава. И от ПСВ, и от ВСВ. Но наистина не знам, не познавам немци.

Относно Меркел... ще ми кажеш ли допирните точки на Меркел с Путин и Борисов? Те са диаметрално противоположни като управленци!

Това с имигрантитите... това се решава от други хора, не от Меркел.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 мар 2018 22:49

Муахахаха, били по-напред от нас по стандарт на живот руснаците ...... сигурно затова масово се наливат с какви ли не препарати и боклуци, понеже нямат пари дори за най-евтината легална водка ..... а и е чуден въпросът защо са се пропили толкова масово ..... сигурно ще да е заради хубавия живот, който водят ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”