Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vasilnv написа:Furious_Monk написа:Започнал си яка анти-Клоп кампания.![]()
Моуриньо обаче убива вярата в тази игра на по-младите и почитатели с тази подредба- Лукаку напред и Фелайни като фалшива 10-ка зад него.
На Фелайни най-силните му мачове и в Евертън, и при нас са точно на позицията зад нападателя.
bilyaletdinov написа:Вие феновете на Ливърпул имате много крива представа за отбора си. Не знам защо се чувствате фаворит, срещу отбор, който е на поне две нива над вас тактически. Който има много по-грамотен и класен треньор, има невероятно по-голям опит, а ви превъзхожда и по-класа. Вие тази година в Лигата не сте срещнали сериозен отбор. Не знам откъде го имате това самочувствие.
bilyaletdinov написа:Вие феновете на Ливърпул имате много крива представа за отбора си. Не знам защо се чувствате фаворит, срещу отбор, който е на поне две нива над вас тактически. Който има много по-грамотен и класен треньор, има невероятно по-голям опит, а ви превъзхожда и по-класа. Вие тази година в Лигата не сте срещнали сериозен отбор. Не знам откъде го имате това самочувствие.
CSKA69 написа:Not good enough. Вината за загубата днес е изцяло на Юрген Клоп, който не беше подготвил тима си за това дерби нито тактически, нито менталноKLOPP OUT!
Thsmith написа:CSKA69 написа:Not good enough. Вината за загубата днес е изцяло на Юрген Клоп, който не беше подготвил тима си за това дерби нито тактически, нито менталноKLOPP OUT!
Ако Пул го махат, дано го вземем в Реал. Само дето ще си е още дълго време в Пул.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта