Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот защо » 08 мар 2018 22:00

tamkuan написа:Не бе пич,не се връзвай.Аз само си питам отговор не чакам.(дузпа с жълта картичка за Димов,а той винаги е готов за 2 такъв картон със същия цвят,че и по карамбозов.Огнянов :o ..Как ще изглеждат моряците с 1-2 гола пасив и 1-2 души по-малко.Спести си триадата,че съдиите ни тикат ама ние сме такива абдали,та все падаме).

Триада е друго.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 мар 2018 22:01

NOMER14 написа:Аз съм за Дитер Паули - много добър съдия.

Това требва да се добави като отговор: "Да, ама да е Дитер Паули". :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 мар 2018 22:09

NOMER14 написа:
Кашчей написа:Левскарите канят Вацлав Крондл, казват му, че ребрандираните са всъщност руснаци и той си знае работата :mrgreen:

Аз съм за Дитер Паули - много добър съдия.

И аз, дано е жив и здрав човекът, наскоро трябва да е навършил 76. Ще се справи с темпото на Дриша лигата. :mrgreen:

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 08 мар 2018 23:02

защо написа:
tamkuan написа:Не бе пич,не се връзвай.Аз само си питам отговор не чакам.(дузпа с жълта картичка за Димов,а той винаги е готов за 2 такъв картон със същия цвят,че и по карамбозов.Огнянов :o ..Как ще изглеждат моряците с 1-2 гола пасив и 1-2 души по-малко.Спести си триадата,че съдиите ни тикат ама ние сме такива абдали,та все падаме).

Триада е друго.

Спартакиадата или Олимпиадата бива ли?

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 мар 2018 23:15

Serafim написа:За пръв път някой да излезе и застане с името си и да каже нещо за реферите, за Изпълкома, президентите и тн. Даже си мисля, че спести някои неща. Да го поканят в канал 3 или при Диков да говори.
По тая тема разследване трябва. И то голямо. От което Калчополи ряпа да яде. Ще подхожда Кирополи или Ганчополи.

Какво разследване? Да ми се обадят на мен. Ще им разкрия всички схеми в Североизточна България!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 08 мар 2018 23:36

NOMER14 написа:
Кашчей написа:Левскарите канят Вацлав Крондл, казват му, че ребрандираните са всъщност руснаци и той си знае работата :mrgreen:

Има само един кадърен и способен съдия - Хелмут Флайшер! Предлагам да се даде и втори шанс на Бисер Иванов - Легендата като ляв бек(невралгичен пост в нашият отбор).

ДЕЖА ВУ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 мар 2018 23:55

eelche написа:
Има само един кадърен и способен съдия - Хелмут Флайшер! Предлагам да се даде и втори шанс на Бисер Иванов - Легендата като ляв бек(невралгичен пост в нашият отбор).

ДЕЖА ВУ!

Недей, ще докараш някой инфаркт на припознавачите и на ГА.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 мар 2018 00:12

W84me написа:
eelche написа:

ДЕЖА ВУ!

Недей, ще докараш някой инфаркт на припознавачите и на ГА.

Инфаркт едва ли, ама ще започне пак да бърка в нафталина. Ако това което направи чорбавия, го беше сторил наш играч, щеше поне 20 години, гагата да залива с манипулации, зомбираните лапачи на Ганчу. Защото така са му го налапали, че не искат и да чуят да му го пуснат.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 мар 2018 07:58

phd написа:
NOMER14 написа:

И аз, дано е жив и здрав човекът, наскоро трябва да е навършил 76. Ще се справи с темпото на Дриша лигата. :mrgreen:

След този мач имаше едно стихотворение, не го помня цялото, само началото и края
Де се е чуло, видяло, три купи взети на цяло, туй ми го стори Левски...
А края беше - Тъй нарежда Симолията(тогавашния треньор на ЦСКА), търсейки утеха във ракията!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 мар 2018 08:01

Юношеският тим на Левски до 17 години ще участва в качествен турнир, който ще се проведе в Лил през месец май.

Българите ще бъдат в група с мексиканския Клуб Америка и Валенсия. В група Б на надпреварата ще играят домакинът Лил, Копенхаген и Порто. В група С попаднаха съставите на Ланс, Брюж и Галатасарай. В четвъртата група са тимовете на Сейнт Андре, Глазгоу Рейнджърс и Атлетико Мадрид.

Турнирът има сериозна репутация и това ще бъде неговото 22-ро издание.

Върни се в “Левски”