delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
[offtopic]Сигурен съм, че ти си дал този отговор "Не" в анкетата.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
LSFC 1914 написа:delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
[offtopic]Сигурен съм, че ти си дал този отговор "Не" в анкетата.[/offtopic]
modor написа:LSFC 1914 написа:delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
[offtopic]Сигурен съм, че ти си дал този отговор "Не" в анкетата.[/offtopic]
[offtopic]:lol:[/offtopic]
„Трябва пряко или косвено да внимаваш от хората с представители в Изпълкома. Казваш си - безсмислено е. Едно от основните неща е страхът. Другото е лошият човешки материал – неправилните хора. Не ме изненада оставката на Петър Петров. Най-малкото е трябвало да взима решения в процеса на работа. Този човек и Съдийската комисия не са те, които вземат решения. Някой да си подава оставката ми звучи елементарно“, продължи бившият елитен рефер.
Serafim написа:delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
Стойкас се изниза като пръдня из гащи и не се появи да даде дежурното си интервю и безпристрастна оценка за съдийството в Русе. Не коментира и боксовите умения на малката Чорба. А сега се сещам, че един друг кадър на Литекс също преди време се показа като боксьор, Пламен Николов, по време на мач с Левски на бившия ви стадион (Градски).
Ozzimozzi написа:Serafim написа:delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
Стойкас се изниза като пръдня из гащи и не се появи да даде дежурното си интервю и безпристрастна оценка за съдийството в Русе. Не коментира и боксовите умения на малката Чорба. А сега се сещам, че един друг кадър на Литекс също преди време се показа като боксьор, Пламен Николов, по време на мач с Левски на бившия ви стадион (Градски).
Ръководството на ЦСКА излезе със официално съобщение, че ще накаже Чорбаджийски. Да видим вашето как ще постъпи с Вутов за аналогична проява.
Червени Воини написа:Просто ГФС-то доказа че е подуенско.какво си наумят подуенци това се случва. затова футбола ни е толкова зле от години.САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол със свойте постижения и футболисти
Eeespartaco написа:Ozzimozzi написа:Serafim написа:delqnski47 написа:[offtopic]Стойкас разбрах,че е голям ревльо на тема ''съдийство''.Чудя се Стойкас дали не е хакнал всичките сини профили тук.[/offtopic]
Ръководството на ЦСКА излезе със официално съобщение, че ще накаже Чорбаджийски. Да видим вашето как ще постъпи с Вутов за аналогична проява.
Как аналогична - оня му вкарва 2 крошета, аналогична вика![]()
![]()
Вутов още след мача се извини и на играча на Морето, и на съотборниците си, вашия кво направи след мача - отиде да празнува с животните?
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 13 госта