Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Червени Воини написа:Просто ГФС-то доказа че е подуенско.какво си наумят подуенци това се случва. затова футбола ни е толкова зле от години.САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол със свойте постижения и футболисти
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kingofpop написа:rmfan5 написа:kingofpop друг път без смешки че ПСЖ-то са фаворит срещу Реал.
бяхте по-добри и в двата мача, но продължавате след дузпа и 3 гола от 3 рикошета, отделно Неймар се контузи а без него тия дори нямат нищо общо с отбора, който са така че реваншът беше протоколен...те реално сами си вкараха почти всичките голове - 2 на Бернбаеу ви ги подариха, сега Алвеш ви подари първия гол, така че не мисля, че сте направили кой знае какво, миналата година бяхте много по-добри![]()
П.П. Някой забеляза ли минутата мълчание на Анфийлд, по-шумна минута мълчание не съм виждал, кви беха тия викове кво беше тва чудо, ти целия стадион крякаше![]()
Furious_Monk написа:В интерес на истината неправилните отсъждания повлияха неприятно на този сблъсък, което е досадно, неприемливо и грозно, но е нещо, което не може нито да бъде променено, нито забравено(за съжаление и за двете).
Като футболни умения обаче, Реал бе по-добър в двата двубоя.
Неймар е невероятен техничар, просто изравнява страшно много класите на терена, а ПСЖ освен че ще имат и друг шанс, тази година поне ще завършат с трофеи, нещо което е много вероятно да не се случи на Реал.
Надцених моментната форма на парижани, но съм убеден че с подобни пропуски и на моменти доста разсеяна игра в защита Реал да спечели нещо този сезон, все пак като фен съществува някаква надежда.
Хубава вечер, голяма победа на труден за игра стадион и най-вече поредно преминаване осминафиналите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта