Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Е па колко богаташи държат половин Русе и имат сравнително млада дъщеря? Не мое да не се знаете, не е Париж.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Златарски, Даков, но Даков има син. Златарски млада дъщеря? Да речем Генчев, ама и той млада дъщеря? Къде си, мамин, да ни обясниш? Калчев има внучка 

pomiqr272 написа:Златарски, Даков, но Даков има син. Златарски млада дъщеря? Да речем Генчев, ама и той млада дъщеря? Къде си, мамин, да ни обясниш? Калчев има внучка
Братле годеницата ми и семейството й,държат половината Русе (недвижими имоти,строителство,магазини)
Мое па да е нещо племенница, внучка.

И аз не вярвам този бронтозавър да му е жената, ако не ни послъгва за историите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Drunken_Master
- Контакти:
Малееееееее.....
Падааааааааам...
КАЖЕТЕ МИ,С КОЯ РЪКА,ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯ ?
П.С.
Бай дъ уей...Помияра ги познава всички бизнесмени в РусИ.Доста си далеч от истината.Аман от малоумници в тоя форум.Във вторник вечер,вместо да излязат някъде с приятели/приятелки,те обсъждат ЗАДЪЛБОЧЕНО,личният живот на някой друг.Точно,като селски клюкарки.Е*ахти ч*киджиите...Чак и снимки на чудовища постват.Мислех си,че само Смити е извратеняк.Явно е епидемия...
Падааааааааам...
КАЖЕТЕ МИ,С КОЯ РЪКА,ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯ ?
П.С.
Бай дъ уей...Помияра ги познава всички бизнесмени в РусИ.Доста си далеч от истината.Аман от малоумници в тоя форум.Във вторник вечер,вместо да излязат някъде с приятели/приятелки,те обсъждат ЗАДЪЛБОЧЕНО,личният живот на някой друг.Точно,като селски клюкарки.Е*ахти ч*киджиите...Чак и снимки на чудовища постват.Мислех си,че само Смити е извратеняк.Явно е епидемия...
Последна промяна от Drunken_Master на 07 мар 2018 07:29, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Връзваш се повече и от Сиса бе, релаксирай малко.

- 7 е добро число

аууууууууууууу каква порода е това животно ?
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- Drunken_Master
- Контакти:
7 е добро число написа:
аууууууууууууу каква порода е това животно ?
100% е фенка на Уефски или турците...

- Eeespartaco
- Контакти:
Кви са тези тролове, дето сте напускали ве, скараджии!
Дайте някоя хубава Манолитка тук

Дайте някоя хубава Манолитка тук

Червени Воини написа:Просто ГФС-то доказа че е подуенско.какво си наумят подуенци това се случва. затова футбола ни е толкова зле от години.САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол със свойте постижения и футболисти