Ozzimozzi написа:FerminTrujillo написа:Ozzimozzi написа:FerminTrujillo написа:Ozzimozzi написа:FerminTrujillo написа:Ти нали се сщаш че се иска оставката на Пешо Пешов и съдийската комисия?![]()
Вие ревахте срещу съдиите цяла есен, Стойкас след всеки мач виеше като линейка, ама подкрепихте БМ на конгреса и Първан му прави ми-ми на пресконференцията, що тей?
Защото играем в един и същи цирк и си знаем номерата.Иначе на конгреса не зная кой сме подкрепили, защото вота беше таен, но зная кой не спа за да издигне първи кандидатурата на БМ.
Според теб ще бъдете ли наказани за мятането на снежни топки по длъжностни лица?
Ще сме наказание, а Чорбата ще бъде ли наказан за ударИ без топка?
Най-много ще отнесете някоя смешна глоба!
Чорбата трябва да си отнесе наказание, а ако от мен зависи трябва да бъде глобен и от клуба. Това поведение е недопустимо за един професионален футболист, а още повече и капитан на отбора.
Е това не е прецедент за футболист на този отбор - декември 2015 имаше 1:1 ситуация на Перез, даже беше и на същото място, когато Стойкас докоцука и извади състава - така че това вече си е тенденция и играчите трябва да имат едно на ум, че излизат срещу ММА бойциМоже да вземете БГ Роналдо, би се вписал в отбора ви
Бъркаш отборите, но това е друга тема. Иначе не за първи път посягате на длъжностни лица. Помня как бихте полицаи в Благоевград и ви покриха. През 2014г. уцелихте Стойчо Младенов със снежна топка и пак нищо. Хайде да биете собствените си играчи го разбирам, но да посягате на други ...
Кое бъркам отборите - не беше ли отборът на Г.Г., Стойкас, Трифон Попов с Кристиян Малинов, Йонсен, който ви съди там някъде? Същия си е, просто е с други фланелки и друг адрес