Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2018 08:01

Какво се чудите, това е пътя им към 32-та(и към повечето от останалите, щото аз мога да давам примери от доста години назад), само да не излезе накрая, че са си направили сметката без кръчмаря.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 06 мар 2018 09:16

damyanov1963 написа:Какво се чудите, това е пътя им към 32-та(и към повечето от останалите, щото аз мога да давам примери от доста години назад), само да не излезе накрая, че са си направили сметката без кръчмаря.

Те така са свикнали през годините. Натиск и подпирачака от съдии, шпалир от чорбоета, сливени и тракии, които пък скачаха на кило кръв и метър кожа срещу нас.

Окончателно ги усетих и намразих след финала за купата, когато славков вкара гол след игра с ръка, Мечо Яшаров ни режеше цял мач, а след това се опитаха да ни теглят ножа.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 мар 2018 11:44

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 мар 2018 12:10

Срас заяви ясно подкрепата си за Боби, така че "Левски" като клуб няма основание да плаче! Сори, но това е положението.

Единственият изход са чужди съдийски тройки. За мен това, което трябва да направи "Левски", но няма да го направи, е да каже: "Чужди съдии или излизаме ор първенството".

Нарисувана дузпа срещу Берое несвирена. В началото на мача с Лудогорец в София - несвирена дузпа с червен картон през първото полувреме. Откъдето и да ги погледнеш, това са шест точки!

П.С. Имаше дузпа и за Берое срещу нас - при един ъглов удар - топката се удари в ръката на... може би Горанов и попадна в ръцете на Митрев. Поне аз така го видях, де...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 06 мар 2018 12:32

За един приятел питам че не е наясно. Срещу Витоша защитника от Исландия не удари ли със лакътят нападателя на Витоша
а смешната дузпа в същия мач няма да я коментираме със моя приятел.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2018 12:45

Едно време, но толкова отдавна, че и аз не го помня, само съм чувал от по-старите и от мене, на доста мачове м/у Левски и ЦСКА са викали турски съдий и казват, че са се справяли перфектно. След това за някои от решителните мачове за титлата викаха немски съдий. При тези мачове обикновенно Левски печелеше, например през 84-а, когато Дитер Паули изгони един от ЦСКА, не помня вече кой, Левски победи с 3:1 и стана шампион. Тогава чорбетата изпаданаха в доста деликатна ситуация - На някои от тях не им издържаха нервите и по стар армейски обичай, но този път съвсем плахо, обвиниха съдията, а ние ги контрирахме, че това е защото сме най-популярния български отбор и имаме привърженици и в Западна Германия даже :)
След години Левски пак спечели с немски съдия и тогава вратарчето им, Иво Иванов мисля се казваше, бивш левскар, натирен от Левски се изказа, че Боби Михайлов и немския му колега си правели МИ-МИ(за което той бил предупреждавал :lol: ), та затова така... Само че след няколко дни му се извини :)
Последна промяна от damyanov1963 на 06 мар 2018 13:39, променено общо 8 пъти.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 мар 2018 12:50

И аз помня, че нямаме загубено дерби с чужд съдия. И футболистите не се държат като изтървани с чужденец.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2018 13:14

Червени Воини написа:За един приятел питам че не е наясно. Срещу Витоша защитника от Исландия не удари ли със лакътят нападателя на Витоша
а смешната дузпа в същия мач няма да я коментираме със моя приятел.

Колега, забрави ли тогава колко материал се изписа по този въпрос и то най-вече от вашите привъженици?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 06 мар 2018 13:15

След исландският боксьор и колегата му волейболист Яблонски,защо нямаше декларации????
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 мар 2018 13:25

Преди няма и два месеца издигнахте кандидатурата на БМ, а сега искате промяна. Хайде първо оберете плодовете на тази достойна кандидатура, а след като изтече мандата помислете за алтернатива. Иначе в този пасквил са пропуснати да се споменат ситуациите, в които ФК на Спас беше подпиран. Като кажеш А, казваш и Б. Малко смешен ми изглежда този плач. С нетърпение очаквам реакцията на ДК за хвърляните снежни топки по длъжностни лица.
Последна промяна от Ozzimozzi на 06 мар 2018 13:27, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”