Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 05 мар 2018 22:54

baraba написа:
1982 написа:Не ми се оправдавай с другите, отговори вашият Борносузов какво точно обжалва ??

Кой ти се оправдава, не аз а ти бягаш, като дявол от тамян от отговора !!! Това за Борносузов го каза за 121121231 път , какво стана с първия път когато ще говориш за останалите обажалващи и защо те обжалват при полжение, че няма какво да обжалват и защо ти не ги споменаваш изобщо ???

Не ми се обяснявай за другите, отговори вие защо обжалвате ?? Нали ще плащате уж ??!

Ред Анималс и те обжалваха, да ти напомням ли ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 05 мар 2018 22:54

Халфът на Дунав Васил Шопов публикува изключително емоционален статус в профила си във Фейсбук след днешния мач с ЦСКА, загубен по скандален начин с 0:2 от русенския тим. В него той обвини собствениците на двата ни водещи клубове Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев. Ето какво пише Шопов:

"Така става, когато двама хора с пари си мерят пишките. Страдаме ние, страдат и семействата ни. Докато вие си мерите егото и възможностите, ние страдаме. Имам приятели в Септември и знам те как се чувстват, знам аз и моето семейство как се чувстваме. Защото вие се подигравате с нас и близките ни. Как по детски да обясня на детето ми случващото се...Господа МУТРИ, направете си един мач и решете титлата там, тя не е най-важното за вас. Сигурно за вас е важно да сте велики, не ни мъчете да участваме във вашия цирк".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2018 22:56

PFC Litex написа:Гледам БГ футбол заради сеира и как след това фенове си трошат пръстите по форуми да оправдават очеизвадни умишлени съдийски отсъждания :lol:

Падението на някои хора не познава граници ........ ако Лудогорец или Левски бяха вместо техния отбор в тези ситуации, 3 седмици щяха да вият като линейки ...... а сега нямат доблестта да си признаят ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 мар 2018 22:59

Шопов да не плаче много, защото той самият извърши едно изключително грубо, умишлено нарушение, което заслужаваше Ч.К.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 мар 2018 23:00

DarkPsy написа:Халфът на Дунав Васил Шопов публикува изключително емоционален статус в профила си във Фейсбук след днешния мач с ЦСКА, загубен по скандален начин с 0:2 от русенския тим. В него той обвини собствениците на двата ни водещи клубове Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев. Ето какво пише Шопов:

"Така става, когато двама хора с пари си мерят пишките. Страдаме ние, страдат и семействата ни. Докато вие си мерите егото и възможностите, ние страдаме. Имам приятели в Септември и знам те как се чувстват, знам аз и моето семейство как се чувстваме. Защото вие се подигравате с нас и близките ни. Как по детски да обясня на детето ми случващото се...Господа МУТРИ, направете си един мач и решете титлата там, тя не е най-важното за вас. Сигурно за вас е важно да сте велики, не ни мъчете да участваме във вашия цирк".

АХАХАХАХА...Тоя се изкара е*ати мъченика...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 мар 2018 23:01

honda написа:
шивача написа:
honda написа:
Mitata написа:От друга камера се вижда, че голът е с ръка.

Чест ти прави,че си признаваш :) още в реално време се видя ,че е ръка -топката отска по този начин ,само ако срещне крайник, ако срещне тялото променя траекторията си по друг начин.. Сега интересно дали ще бъде наказан Каранга. В Бундеслигата за подобно изпълнение наказаха М.Христов за 8 мача. Гол с ръка се счита за грубо неспортменско поведение и е директен червен картон. Интересно дали ще бъдат приложени правилата.

Я ми кажи, щом помниш мачове от .....преди новата ера, нормална ли е реакцията на домакините, след такова ощетяване?
Двама вдигат ръка, се едно не искат да ги изпитват и дотам. А в мача имаше доволно заряд!
А ако дори е имало игра с ръка, в ситуация с удар от ждроб от 5-6 метра трябва да си батман, за да можеш да реагираш. Коментираш по махленски....

Ръката на Каранга е стегната в момента на контакта- не помръдва в момента на контакта. Ако е отпусната тя ще "отскочи" .Но както и да е.
Каранга много добре знае къде го е ударила топката, ако не иска да бъде наказан трябва да подаде сигнал на съдията, че е играл с ръка.
Удар от 5-6 метра не от толкова къса дистанция. Счита се ,че няма удар ,ако удара е от по-късо разстояние от една обиколка на топката -приблизително 70 см,тогава се счита ,че няма удар(между другото такъв беше случая с Яблонски,където първо игра с гърди,а после с ръка- макар че не съм сигурен ,не го видях ясно)

Обясняваш ми се като ученичка, некви сантиметри, нямало да отскочи ръката и прочее........ И избягваш да коментираш реакцията на самите футболисти. Ако имаше ръка щяха да гонят съдията до центъра. Аз от тези повторения не мога да бъда така категоричен като теб, но съдейки по реакцията на домакините надали има ръка. А за умишлена ръка от такова разстояние и с такава скорост на топката е перверзно да се коментира. Иначе да, съдията подпря умишлено гостите.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2018 23:02

1982 написа:
PFC Litex написа:Гледам БГ футбол заради сеира и как след това фенове си трошат пръстите по форуми да оправдават очеизвадни умишлени съдийски отсъждания :lol:

Падението на някои хора не познава граници ........ ако Лудогорец или Левски бяха вместо техния отбор в тези ситуации, 3 седмици щяха да вият като линейки ...... а сега нямат доблестта да си признаят ......

За тяхна сметка си е.
Минал съм по пътя ганчеви и купените мачове, хванати съдии и след това, как сме се правили по форуми на идиоти оправдавайки очевадни неща. Няма да забравя Дока, какъв каратист беше в Благоевград и също не му беше показан червен картон.
Извода за мен е, че това с нищо непомага, а само води до заблуда.
Относно Лудогорец те поне успяха да направят силни мачове в Европа, но определено срива при тях е тотален и слабите игри, като в мача срещу Септември не е от подценяване, а от изчерпване и спокойствие, че може да получат съдийско рамо, защото тази ситуация в обратна посока никога нямаше да бъде отсъдена и то в тази минута.

Браво на Васко Шопов.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 мар 2018 23:03

PFC Litex написа:
1982 написа:

За тяхна сметка си е.
Минал съм по пътя ганчеви и купените мачове, хванати съдии и след това, как сме се правили по форуми на идиоти оправдавайки очевадни неща. Няма да забравя Дока, какъв каратист беше в Благоевград и също не му беше показан червен картон.
Извода за мен е, че това с нищо непомага, а само води до заблуда.
Относно Лудогорец те поне успяха да направят силни мачове в Европа, но определено срива при тях е тотален и слабите игри, като в мача срещу Септември не е от подценяване, а от изчерпване и спокойствие, че може да получат съдийско рамо, защото тази ситуация в обратна посока никога нямаше да бъде отсъдена и то в тази минута.

Браво на Васко Шопов.

Където си лизал,после е тъпо,да плюеш...За ГГ имам в предвид...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 мар 2018 23:05

niki87 написа:Изображение

Аре ве Никсън .... дай неква снимка на която се вижда нещо ... на тази нищо не се разбира ...

Напред армейски лъвове .... 32-та зове!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2018 23:05

Представям си ако другия каратист Моци беше ударил по такъв начин играч на ЦСКА-София и съдията реагира по същия начин, какъв апокалипсис щеше да е в момента Изображение
Изображение

Върни се в “ЦСКА”