Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот honda » 05 мар 2018 20:55

baraba написа:
Mitata написа:
baraba написа:Гледах и няма никакъв контакт с ръкавица или китка ;) Просто камерите са така разположени, че по никакъв начин не можеш да разбереш има или няма контакт !!! Повтарям (особено за един, който изръси простотията за стегнатата ръка, която нямало да мръдне) след такъв мощен удар при контакт в областта на лакътя или китката (при облизване на ръкавицата няма никакъв шанс траекторията да се промени с такъв ъгъл, както в случая) ръката РЯЗКО ще промени своето положение !!! В случая такова нещо НЯМА !!! Второ от всички играчи на Дунав, ако е имало игра с ръка на Каранга, точно защитника с който се бориха в момента на удара щеше най добре да види игра с ръка , на видеото ясно се вижда, как момчето въобще не реагира :idea: Единствено вратарчето им направи някакъв плах протест, показващ явно, че въобще не е сигурен какво е станало освен, че е имало рикушет !!! След като се намираме в България и като гледахме с какъв хъс се хвърляха играчите на Дунав в битката, някой наистина ли вярва, че ако бяха видели игра с ръка щяха да си седят кротичко и нямаше да обградят съдията и да се разправят поне пет минути ???
За мен лично остава убеждението за удар в рамо или областта на гърдите близо до рамото :idea: Убеждава ме движението на тялото на Каранга след рикушета, получава се едно извъртане в горната част на тялото точно както би се получиал след силен удар в рамото или близо до него !!!

Не видях ръка с рамо, но чевидно топката промени траекторията си, струва ми се, че облиза ръкавицата му, наистина не се вижда добре.

Мита, топката променя траекторията си очевадно и то под много сериозен ъгъл спрямо първоначалната посока !!! Довери се на физичните закони и повярвай, че след такъв мощен удар промяна в траекторията по такъв начин само от облизване на ръкавицата няма как да се получи ;) И второ след такъв мощен удар няма никакъв шанс ръката да остане в сравнителен покой при контакт в областта на китка или лакът, ама никакъв ако щеш и умишлено я стягай пак няма шанс :idea: В същото време горната част на тялото му се извърта точно по начин по който би реагирало тялото ако получи удар в областта на рамото от вътрешната част към гърдите :idea: За това аз не приемам, че гола е не редовен и си го броя за съвсем редовен !!! Отделно си го пусни пак и наблюдавай само реакцията на играчите на Дунав и си представи, ако е имало ръка дали така щяха да се държат наистина :idea:

Аз съм готов да се закълна в децата си, че има категорично игра с ръка на Каранга- сега го повториха , ясно се вижда играта с ръка. Ти готов ли си да се закълнеш в децата си?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 мар 2018 21:00

Кашчей написа:[
След такъв мощен удар, на височината на тялото, между корема и гърдите, най-нормалното е топката да се отклони с рамо, като придобие още по-голяма височина на траекторията си.
Егати и спеца по динамика на твърдите тела!

:mrgreen: :mrgreen:
Може ли с една кратка силова диаграма да илюстрирате, че ми стана интересно. :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 мар 2018 21:01

honda написа:При удар в рамото няма как топката да промени траекторията си параболично нагоре- това е възможно само ако нещо удари топката отдолу, а няма как рамото да удари топката отдолу, още повече ,че топката е доста под рамото на Каранга. Такава промяна е възможна само след контакт с крайник, определено не е с крак.
За ситуацията с Чорбаджийски - единственото правилно решение е червен картон и фаул(дузпа) . Едва ли има някой с претенции да разбира от футбол,който би твърдял нещо друго.

Значи Шопов остава в игра, въпреки, че съвсем преднамерено зверски удари Чорбата в бъбреците, при това с лакът след засилка, без никаква възможност да играе за топката??? :geek: :mrgreen: Правилното решение е червени картони и за двамата и фаул в атака, не дузпа, защото първо бе извършено нарушението на Шопов.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2018 21:07

Red_Neck написа:
След такъв мощен удар, на височината на тялото, между корема и гърдите, най-нормалното е топката да се отклони с рамо, като придобие още по-голяма височина на траекторията си.

И на мен ми е интересно как се променя траекторията и наклона и след удар в рамото, при положение, че първоначално топката лети по-ниско.
Диаграми не мога да чертая, съжалявам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gloryhole

Мнениеот gloryhole » 05 мар 2018 21:09

Кашчей написа:
Red_Neck написа:

И на мен ми е интересно как се променя траекторията и наклона и след удар в рамото, при положение, че първоначално топката лети по-ниско.
Диаграми не мога да чертая, съжалявам.

Ама да разтягаш локуми можеш.
Сашо Диков вече не е водещ на 1:1 тъй че няма как да разберем.

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 05 мар 2018 21:10

Red_Neck написа:
LEVSKAR57 написа:[Само дето не я хвана да я забие с две ръце и да направи алелуп.....

#нимоавеченеиздържам

Д-р Карангов колега, ... от електрошоковото :)

За тва ли се хвана от целия пост, че съм направил грешка и съм сложил неволно едно л и не е але уп. Брао, големец :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2018 21:13

miro_rz написа:Абе тези нямат ли диктор на стадиона да обявят , че голът е с ръка !

За съжаление, подобна селяния е възможна само на един стадион у нас. Боли ме да го кажа кой е той.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 05 мар 2018 21:15

Дузпата е 50 на 50. Може и да се даде, може и да не се. Не може да се види и прецени. При ситуацията с Чорбата се дава жълт картон на футболиста от Дунав за удар в кръста и фал за ЦСКА и директен червен картон за Чорбата за нокаута, който направи. Това е. Няма какво повече да се коментира. Но е повече от ясно, че всичко беше с цел, за да се отклони вниманието от лудогорец.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 мар 2018 21:17

CSKA_1948_ написа:Дузпата е 50 на 50. Може и да се даде, може и да не се. Не може да се види и прецени. При ситуацията с Чорбата се дава жълт картон на футболиста от Дунав за удар в кръста и фал за ЦСКА и директен червен картон за Чорбата за нокаута, който направи. Това е. Няма какво повече да се коментира. Но е повече от ясно, че всичко беше с цел, за да се отклони вниманието от лудогорец.

Пак всички срещу вас, а? Да се отклонят вниманието от Лудогорец, видиш ли. А защо не е за да вземете трите точки, че иначе трудно ще ги догоните, та камо ли да вземете 5та си титла в историята. Ако успеете, то тя ще е като предните ви 4... Никой не коментира, че наглия индианец Каранга с жълт картон продължи да играе след засадата нагло нагло. Тва какъв рев щеше да е, ако се случи срещу ЦСКА-София не ми се мисли. Ред аналс щяха да изядат мегафона.
Последна промяна от Serafim на 05 мар 2018 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 мар 2018 21:17

Mitata написа:Не мисля, че заради гола с ръка Каранга ще бъде наказан. Всичко стана за част от секундата. Впрочем, наказаха ли Яблонски след гола му с ръка?

Само че Каранга за втори път вече го върши ..... първият път "спаси" с ръка удар към вратата ви в последната минута при само 1:0 за вас, а днес вкара гол след игра с ръка ...... като добавим, че обича и да показва средни пръсти на съдиите ....... докога ще бъде търпян този ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”