Mitata написа:baraba написа:Mitata написа:Общо взето авантата ни от мача бе голът с ръка. Вярно е, че Чорбаджийски трябваше да бъде изгонен, но същото касае и Шопов.
Мен повече ме притеснява бездарната ни игра и това, че почти всеки мач се решава благодарение на Вкаранга. От новите Алберг е провал, поне за сега. Енрике е гола вода.
Упорито продължаваш да твърдиш, че голът е с ръка
От всички публикувани до сега видео и снимкови материали никъде не видях топката да удря ръката и съм по склонен да вярвам, че наистина контакта е в областа на рамото, защото на видеото след такъв мощен удар ръката при контакт в областа ня лакътя или китката би трябвало РЯЗКО да отскочи, а такова нещо не се вижда
Ще бъда много благодарен, ако някой покаже снимка или стоп кадър на който ясно се вижда в коя част на ръката става контакта с топката !!! Ако няма такова доказателство е по добре да си премълчи !!!
Чорбата е за задължителен червен картон !!! Факта, че преди това не бил изгонил Карагерен за брутално влизане отзад на откъсващия се Тиаго Родригес (задължителен червен картон) , че Шопов също заслужава в ситуацията червен картон не омаломажава идиотската постъпка на Чорбата
Кабаков е изключително слаб съдия !!! В мача ощети и двата отбора и то много сериозно !!!
Съдията отиде да се информира с другия зад вратата при СПРЯЛА игра, само идиот може да твърди че играта не била спряла !!! След раздаването на тестето картони играта продължи с изпълнение на страничен удар (тъч) !!!
Хондата с твърдението му, че много я разбирал тази материя ме разсмя до сълзи

https://www.youtube.com/watch?v=kJq3ZdsabqgВиж 1:40 m. Шутът на Малинов е силен и изглежда топката облизва ръкавицата на Каранга.
Гледах и няма никакъв контакт с ръкавица или китка

Просто камерите са така разположени, че по никакъв начин не можеш да разбереш има или няма контакт !!! Повтарям (особено за един, който изръси простотията за стегнатата ръка, която нямало да мръдне) след такъв мощен удар при контакт в областта на лакътя или китката (при облизване на ръкавицата няма никакъв шанс траекторията да се промени с такъв ъгъл, както в случая) ръката РЯЗКО ще промени своето положение !!! В случая такова нещо НЯМА !!! Второ от всички играчи на Дунав, ако е имало игра с ръка на Каранга, точно защитника с който се бориха в момента на удара щеше най добре да види игра с ръка , на видеото ясно се вижда, как момчето въобще не реагира

Единствено вратарчето им направи някакъв плах протест, показващ явно, че въобще не е сигурен какво е станало освен, че е имало рикушет !!! След като се намираме в България и като гледахме с какъв хъс се хвърляха играчите на Дунав в битката, някой наистина ли вярва, че ако бяха видели игра с ръка щяха да си седят кротичко и нямаше да обградят съдията и да се разправят поне пет минути ???
За мен лично остава убеждението за удар в рамо или областта на гърдите близо до рамото

Убеждава ме движението на тялото на Каранга след рикушета, получава се едно извъртане в горната част на тялото точно както би се получиал след силен удар в рамото или близо до него !!!