Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот fcb_bg » 05 мар 2018 12:29

metodito написа:
pampi написа:Ами да, няма и денонощие от началото на скандала с ЧЕЗ и истината излезе на яве. За цялата тази бъркотия около сделката е виновна Русия и Путин... Че кой друг да е?

А ти кой мислиш? И защо мислиш, че не е Кремъл. За мен Борисов отдавна го играе троянския кон на Кремъл (но и не само. Както се казва - нищо лично. ;) ). Както и Болен и Корделия. На въртележката се качи и Валерчо - гоуемият патрЕот, а оня дебелия министър отдавна е там. Аз едно не мога да разбера: не се ли наядоха тея, ве? За последните три-четири години източиха милиарди под една или друга форма. Какво прави човек с толкова пари?

Извън тази тема... Абе как мислите? В последните две или три години мангалите много са се разпищолили. В същото време, турчеещите се цигани се увеличават. Има ли случайност: просто на държавата ѝ е през... за нас, законите са лоши и пълни с вратички, съдебната власт е корумпирана и заради това дерибействат или няма нищо случайно? Жалко за доктора. Поне ще отиде човекът в затвора с мисълта, че е спасил семейството си. Животът му ще угасне в зандана, но две деца и една млада жена са останали живи.

Мръсна държава!
П.С. Ако искате бъдеще за децата си, бягайте и плюйте. България загива. Аз нямам такова (и децЪ) и затова оставам. :)

Това с доктора е адска смрад, която дава частичен отговор и за мангалите. Стълбата по която са се покатерили мангалите е още на дувара, доктора е в кауша, а авера на плъха е фрий. Супер, кво... Ами ако го нямаше пистолета в уравнението, какъв ли щеше да е резултата?
Нищо, чудно. Жената е съдебен заседател и ми разясни, че ако в кръчма някой пияндурник я закачи, аз скоча, той ми посегне, аз го шибна и той падне кофти и се удари, най-вероятно аз ше ям хурката.

Ае стига с тая Русия, се се разделяте, дори и на национален празник.
"Благодарности на руснаци, финландци, румънци, украинци били се за свободата на България...."
Аз ще докарам нещата докрай - " във войната срещу турци, кюрди, араби... англичани, германци"

Ама тва моето нивга нема да се каже.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 мар 2018 12:58

fcb_bg написа:
metodito написа:
pampi написа:Ами да, няма и денонощие от началото на скандала с ЧЕЗ и истината излезе на яве. За цялата тази бъркотия около сделката е виновна Русия и Путин... Че кой друг да е?

А ти кой мислиш? И защо мислиш, че не е Кремъл. За мен Борисов отдавна го играе троянския кон на Кремъл (но и не само. Както се казва - нищо лично. ;) ). Както и Болен и Корделия. На въртележката се качи и Валерчо - гоуемият патрЕот, а оня дебелия министър отдавна е там. Аз едно не мога да разбера: не се ли наядоха тея, ве? За последните три-четири години източиха милиарди под една или друга форма. Какво прави човек с толкова пари?

Извън тази тема... Абе как мислите? В последните две или три години мангалите много са се разпищолили. В същото време, турчеещите се цигани се увеличават. Има ли случайност: просто на държавата ѝ е през... за нас, законите са лоши и пълни с вратички, съдебната власт е корумпирана и заради това дерибействат или няма нищо случайно? Жалко за доктора. Поне ще отиде човекът в затвора с мисълта, че е спасил семейството си. Животът му ще угасне в зандана, но две деца и една млада жена са останали живи.

Мръсна държава!
П.С. Ако искате бъдеще за децата си, бягайте и плюйте. България загива. Аз нямам такова (и децЪ) и затова оставам. :)

Това с доктора е адска смрад, която дава частичен отговор и за мангалите. Стълбата по която са се покатерили мангалите е още на дувара, доктора е в кауша, а авера на плъха е фрий. Супер, кво... Ами ако го нямаше пистолета в уравнението, какъв ли щеше да е резултата?
Нищо, чудно. Жената е съдебен заседател и ми разясни, че ако в кръчма някой пияндурник я закачи, аз скоча, той ми посегне, аз го шибна и той падне кофти и се удари, най-вероятно аз ше ям хурката.

Ае стига с тая Русия, се се разделяте, дори и на национален празник.
"Благодарности на руснаци, финландци, румънци, украинци били се за свободата на България...."
Аз ще докарам нещата докрай - " във войната срещу турци, кюрди, араби... англичани, германци"

Ама тва моето нивга нема да се каже.

Днес, четох оня мазният Марковски, че най вероятно ще го пуснат под парична гаранция.
И при добър адвокат(леко намигване), ще отърве затвора, закона бил перфектен и имало всички предпоставки за това.
Съдебният лекар, можело да каже, че го е прострелял вкъщи и манго е умрял навън от раните си. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 мар 2018 13:00

Ей Смити...
Това ли ти е "идеалът за жена"...!
https://www.alo.bg/2761863
АХАХАХАХАХА :ДДДДДДДДДДДДДД

МАЛИИИИИИИИИИ,АМА ТИ ВЕРНО СИ СУПЕР ПРОПАДНАЛ ! НА ТАЯ,ДАЖЕ НЕ БИХ И СЕ ИЗПЛЮЛ ОТГОРЕ,КАМО ЛИ,ДА И ПЛАЩАМ ЗА СЕКС....

НЕЗНАМ,КАК ЩЕ СПЯ ТАЗИ ВЕЧЕР...
ТО Е НЕЩО СТРАААААААШНООООО !!! ПРИЛИЧА НА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО !!!
Последна промяна от Drunken_Master на 05 мар 2018 14:45, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 мар 2018 13:16

Парична гаранция означава наличие на обвинение... защото си защитил имота си, себе си, семейството си.
Ебати перфектния закон.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 мар 2018 16:52

Държавата да купува ЧЕЗ!
Тия са луди, поредните роднини да окупират борда за огромни заплати, държавно крадене и след някоя и друга година като опоскат всичко и компанията затъне пак ще я приватизират! Относно купувачката повече от ясно е че е само лицето на сделката.
Всичко се знае от службите и от политиците!

Потребителски аватар
Harbinger
Контакти:

Мнениеот Harbinger » 05 мар 2018 17:09

Е да, ама службите вече рядко работят за народа :/ Да не се насажда паника по време на европредседателството и в такъв "важен" за страната момент, ще ни спестят тези детайли най вероятно...за наше добро така да се каже ;)
А това вече ще е черешката на тортата - ако има пак държавно участие в ЧЕЗ. При положение че старшата Тиква едно време бързаше бързаше да продаде 33-те останали държавни процента в дружеството. Ще е нещо като сделката за връщането на Погба в Ман Юнайтед.
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 мар 2018 17:49

fcb_bg написа:Това с доктора е адска смрад, която дава частичен отговор и за мангалите. Стълбата по която са се покатерили мангалите е още на дувара, доктора е в кауша, а авера на плъха е фрий. Супер, кво... Ами ако го нямаше пистолета в уравнението, какъв ли щеше да е резултата?

Адски тъжна история. На човекът живота ще замине, но поне спаси семейството си. А къде е съпричастността с човека в София, в Търново, в Стара Загора, Бургас??? Ако във всеки град, малък или голям излязат хората, негово тъпоумие Тиквон Първи, ще се активира и благомилостиво ще се намеси. Много обича така. А и ще се уплаши.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 мар 2018 17:53

ivan56 написа:

Днес, четох оня мазният Марковски, че най вероятно ще го пуснат под парична гаранция.
И при добър адвокат(леко намигване), ще отърве затвора, закона бил перфектен и имало всички предпоставки за това.
Съдебният лекар, можело да каже, че го е прострелял вкъщи и манго е умрял навън от раните си. 8-)

Аз не съм оптимист. Това може да се случи на всеки. Само че няма да е с такъв край. Заколват те и дотам...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 мар 2018 19:42

metodito написа: Жалко за доктора. Поне ще отиде човекът в затвора с мисълта, че е спасил семейството си. Животът му ще угасне в зандана, но две деца и една млада жена са останали живи.

:roll:

Човек... дори онзи пързаляч се отърва с условна присъда. За какви угасвания в зандани говориш?
Закона ни е адски глупав и ако няма шум или нямаш пари, гърмиш! Само дето случая не е такъв. При целия този шум е абсурд този човек да влезе в затвора. Никой няма да се набута между шамарите да го осъди. Няма да се изненадам ако и Вожда Слънце се намеси като месия. Или пилотчето се възползва с някаква амнистия при нужда.

Drunken_Mastr написа:Ей Смити...
Това ли ти е "идеалът за жена"...!
https://www.alo.bg/2761863
АХАХАХАХАХА :ДДДДДДДДДДДДДД

МАЛИИИИИИИИИИ,АМА ТИ ВЕРНО СИ СУПЕР ПРОПАДНАЛ ! НА ТАЯ,ДАЖЕ НЕ БИХ И СЕ ИЗПЛЮЛ ОТГОРЕ,КАМО ЛИ,ДА И ПЛАЩАМ ЗА СЕКС....

НЕЗНАМ,КАК ЩЕ СПЯ ТАЗИ ВЕЧЕР...
ТО Е НЕЩО СТРАААААААШНООООО !!! ПРИЛИЧА НА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО !!!

Ганьо, какво дириш из сайтовете за ескорти бре? :lol:
И какъв "идеал"? Ти продължаваш да показваш колко си спрял.

Момичето не е мой тип(няма силикон и терена е в преселническото гето, а не в центъра), но определено не виждам на каква основа се пениш и изхвърляш. Не бил се изплюл той. Това да не е някаква селска традиция да се плюете един друг? :lol: Макар да се съмнявам, че девойчето би те отразило изобщо.

пп Няма ли да кажеш на какво се дължи този залп от газ? Хванал си кравата ти със съседа или нещо подобно? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 мар 2018 19:56

Оказа се,че доктора го познавам-тренирахме заедно в един и същи фитнес.Човека е свестен и е излекувал много хора.Дано не го вкарат в затвора,това ще е поредния фарс в тая държава!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”