Защо реши, че се интересувам от това какво и къде си слагате с половинката ти? Дали тя ти го слага, дали ти на нея, дали съседа докато сервираш... все тая. Не съм те питал и не ме интересува особено.
Не се интересувам и от това колко си красив. Ако се опитваш да се предлагаш, благодаря, но не си падам по мъже. Пробвай някъде другаде с рекламата.
Нещо друго имаш ли да кажеш или изпика газта за тази седмица? : )
---
Надявам се ти прави впечатление, че няма как да ме засегнеш, а просто предизвикваш нова доза подигравки с поредния спам изблик.
------------------------------
Десет причини държавата да не придобива дял в ЧЕЗ България
1. Ако целта е регулация на дейността за осигуряване на безпроблемна услуга, то това е работа на регулаторите, не на акционерите. Следователно въпросът е защо регулаторите не могат да си свършат работата при предварителна оценка за голям риск.
2. Ще възникне конфликт на интереси между държавата като регулатор с цел качествена услуга на ниска цена и държавата като акционер, търсещ максимална печалба при най-ниски инвестиции. Това го наблюдаваме в "Софийска вода", в случая Софийска община.
3. Ще се похарчат вероятно над 100 млн евро грешни държавни пари под една или друга форма за цел, която се постига с други средства.
4. Ще настъпи още по-голям хаос в системата с вкарването на политици директно в ключово енергийно дружество - като до момента е очевадно до какво води тяхното присъствие във всяко друго дружество в енергетиката, както и общото й състояние.
5. Ще бъде нанесен още един сериозен удар върху остатъчната инвестиционна репутация на България как ад хок адресира с моментни хрумки проблеми, които искат стратегическо решение - и така ще прогонят, да не говорим - привлекат, някакви чужди инвестиции.
6. Ще се покаже на света, че всичко в България подлежи на ревизия и че законите са според човека и момента, а не обратното.
7. Ще се унищожат 15 г. усилия за изграждане на качествена мрежа с типичните за политиците разхищения и ще върнат нещата до състоянието им от 2004 г.
8. Ще ликвидират всякакъв интерес от стратегически инвеститори, които - както показа и процедурата на ЧЕЗ - не идват в България дори само заради регулаторния риск, камо ли ако трябва да заседават в борд заедно с държавата.
9. Ще почнат да никнат схеми как да се привлекат ЧЕЗ дружествата в други грандпрахоснически планове на политиците като АЕЦ "Белене".
10. Ще се увеличи рискът на потребителите да не получат качествена услуга на електроснабдяване. А и ще трябва чрез бюджета да участват пропорционално във финансирането на инвестициите за поддръжката на мрежата.

Как им ги раждат главата такива работи?
 Как им ги раждат главата такива работи?
 ). Както и Болен и Корделия. На въртележката се качи и Валерчо - гоуемият патрЕот, а оня дебелия министър отдавна е там. Аз едно не мога да разбера: не се ли наядоха тея, ве? За последните три-четири години източиха милиарди под една или друга форма. Какво прави човек с толкова пари?
 ). Както и Болен и Корделия. На въртележката се качи и Валерчо - гоуемият патрЕот, а оня дебелия министър отдавна е там. Аз едно не мога да разбера: не се ли наядоха тея, ве? За последните три-четири години източиха милиарди под една или друга форма. Какво прави човек с толкова пари?