ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 03.03| 15:00ч.
Надежда тук всякаква оставете, че за какво обиграване да говорим. Ние вече сме малък отбор за европейските стандарти. Трябва ни треньор, който да може да окрива таланти и бързо да ги развива и аклиматизира, а не една година да не може да влезе в час. Незнам какво очаквате за купата може би да заиграем като Сити, та ние неможем да играем с топката сигурно на тренировка ритат тухли 

- popokutepetel
- Контакти:
a4ama4ko написа:popokutepetel написа:a4ama4ko написа:Балкански Орел написа:Това беше най-спънатия мач, който съм гледал от началото на годината.Тия футболисти не стават за нищо.Само Костов играеше и Горанов.
Треньорът не става, не футболистите.
Херо и Белчев стават ли? Или може би Томаш?
Люпко Петрович, Стойчо Стоев ...
Петрович нали беше? Отиде си човека не иска. С топ ли да го влачиш?
Статистиката на Стоев не е по-добра от тази на Роси. Отделно начина по който играеше Левски при Стоев е сходен с този който играе сега.
- popokutepetel
- Контакти:
Mirosvel написа:popokutepetel написа:W84me написа:balef написа:Докога ще го търпим тоя ташак Роси ? С него много мъка ще има още ...........
Че Роси има вина е вярно, но едва ли той е казал на играчите да се спъват в топката, да центрират в аут, от 10 корнера и фалове Нашименто не успя да закара топката до наказателното поле.
Роси е тактик. С този мач заключи битката за 3-тото място. С тази точка и с оглед обстоятелството, че общинското тимче губи директни 12 т. от полягане на Микре и Каузата 3-тото място вече е бетон
С тая игра и този тренер и вие точки от тима на ГГ няма да видите!
Що? То тима на ГГ едни колоси. Добре, че беше съдията да ги спаси от изключително слабия ЧМ насред присвоения им стадион.
- popokutepetel
- Контакти:
Mirosvel написа:popokutepetel написа:W84me написа:Player написа:Слаб мач. Има и такива моменти и се случват на всички. Много селяния по трибуните. Мерки срещу тях- кога? Хубавото само е, че не се допусна гол.
Честит Празник!
Мисля, че на Роси трябва да му се даде шанс за евротурнирите, ако там обаче не покажем нищо, трябва да последва смяна, но не с познатите анимационни герои, а отново с някой доказан треньор.
Мачовете с Тирето за купата, както и мачовете с тях и Каузата за първенството ще са сериозен индикатор какво може да се очаква в ЕКТ. С този начин на игра и трудното допускане на голове от отбора си избягва една традиционна слабост на Левски в ЕКТ да отпадат от анонимници след някой и друг случаен гол. Но проблемите с тази затворена и дефанзивна тактита ще се видят в първите кръгове когато Левски ще е поставен и ще играе с много по-слаби и затворени отбори. Срещу по-силни този стил на игра вероятно ще е печеливш. Но предстои да видим
А хапчето кога? Ти в ред ли си? Какви подставени? Няма подставени български отборо при новите правила на УЕФА!! А Бобито с голямото влияние къде беше, като ги утвърждаваха тия правила??
Не съм чул за смяна на правилата без поставени отбори. Това което се разбра е, че ако нац. коефициент е по-висок от клубния той ще се ползва.
Преди да си оплювате ръководството , треньора и футболистите , си погледнете публиката . Във всяко нормално първенство мачът щеше да бъде прекратен и го губехте служебно с 0 : 3 .
- popokutepetel
- Контакти:
Кашчей написа:Странно ми е на каква основа се пишат мнения, че "Левски" трябвало да няма никакви проблеми срещу отбори като "Ботев" Пд и "Берое"! С какво "Левски", като отбор и клуб, в момента е повече от тях? Клубът от години се управлява лошо, което не може да не рефлектира върху отбора, защото нещата са свързани.
Вие имахте страхотна публика, която печелеше закучили се мачове, но вече я няма, а са само някакви....в сектор Б.
Специалисти всякакви.
В момента Берое има един от най-обиграните и стабилни отбори в Бг. Ако не полягаше на Тирейци и Каузата щеше да си е напълно реален конкурент за ЛЕ.
Плюс това някой си е въобразил, че като някой някога е играл в голям отбор или е юноша на голям отбор то обезателно е голям футболист и трябва да може сам да решава всеки мач.
Спомням си тези специалисти какъв рев надаваха като И. Илиев беше треньор и отбора играеше ялово, но взимаше точки. Изгониха го. После същия рев беше срещу Стоев - ама играли прекалено прибрано, ама нямало агресия, ама бил страхлив треньор. Хубаво изгониха го. Същият рев срещу Люпко - не играли атрактивно, не вкарвали по 10 гола на мач. Махна се. Сега същата история.
А никой не си дава сметка първо, че почти целия отбор са нови футболисти, че тези футболисти са по-евтини (разбирай и по-слаби) от тези които бяха преди тях. И най-вече не си дават сметка, че Левски се е превърнал в средняшки отбор като организация в клуба, селекция, а за визия за бъдещето хептен да не говорим.
- metodito
- Контакти:
Абе хора, най-лесно е да се отдаваме на крайности, нали? След това ще бие Херо и ще има едни хвалебствия, едни чудесии. Хайде няма нужда, а? Нека наистина изчакаме с генералните заключения. Личното ми мнение? Притеснен съм. Не само от резултата, но и от играта, но нивата е дълга, а и да се дърлим тука за глупости, какво ще се промени?
Имам обаче твърдо мнение за сравненията с Митов. Супер несъстоятелни са. Ако трябва да кажа къде виждам ЗАСЕГА Роси в сравнение с поредните ни треньори, то бих казал, че между Стойчо и Люпко. Роси, Люпко не е. Никой не е като Люпко. Що се отнася до Стойчо... раздвоен съм. Стойчо не случи да играе с ЦСКА (R.I.P.), но игра с Литекс (с неуспех или хайде да кажем с променлив успех, може би). А това де играе на Армията... кво е не знам. Стойчо не е играл с него.
Но Стойчо има победа над Лудогорец. 
Имам обаче твърдо мнение за сравненията с Митов. Супер несъстоятелни са. Ако трябва да кажа къде виждам ЗАСЕГА Роси в сравнение с поредните ни треньори, то бих казал, че между Стойчо и Люпко. Роси, Люпко не е. Никой не е като Люпко. Що се отнася до Стойчо... раздвоен съм. Стойчо не случи да играе с ЦСКА (R.I.P.), но игра с Литекс (с неуспех или хайде да кажем с променлив успех, може би). А това де играе на Армията... кво е не знам. Стойчо не е играл с него.

- Странджата
- Контакти:
Може ли някой да направи класиране на отборите след като дойде Роси, че не си спомням в кой кръг му беше първия мач.
Аха, от осми август = т.е. след загубата от Верея ... Разлика особена няма от сегашното класиране - една загуба по-малко ...
Аха, от осми август = т.е. след загубата от Верея ... Разлика особена няма от сегашното класиране - една загуба по-малко ...
Последна промяна от Странджата на 03 мар 2018 21:36, променено общо 1 път.
popokutepetel написа:wilge написа:Не може да се боксираш с вързани ръце.
Ако с тези играчи жабаря не може да победи средностатистически отбор не ми се мисли за срещите с водещите. Пак не случихме с треньор. Стигнахме до там, един мангал от Столипиново носещ червена фланелка под екипа си да изказва съжаление за равния резултат. Питам ви защо са ни толкова чужденци. Тези резултати можим да покажем и с местни играчи. Атака- нула. Преса- нула. Креативност- нула. Омръзна ми да гледам безразборно чистене на топката, грешни пасове предимно назад и на страни. Човекът който се смее, колкото и страхлив футбол да практикуваше от време на време ни поднасяше по някоя приятна изненада.
Това не е треньорът за Левски. Трети можехме да бъдем с български футболисти и с треньор Митов. Нали целта беше да атакуваме титлата!? Роси сипе оправдания, сякаш не знае, че който може намира начини и средства, който не може намира причини и оправдания.
Никой сериозно не е поставял цел титла и едва ли някой го е очаквал. Роси очевидно е турнирен треньор защото успехите му и представянето му е силно само в турнирни мачове. Дали е имало полза и какво реално е постигнал ще се види в мачовете за купата и представянето на отбора в ЕКТ лятото. Ако и там нещата не се случат значи просто са потрошени излишни пари за привличането му. Ако обаче успее да докара отбора дори и до плей-офф в ЛЕ инвестицията ще си е струвала.
Човеко, тази селекция с впечатляващи имена на футболисти и треньори от само себе си говори за атака на върха. Можеш ли да ми обясниш, при наличието на този финансов комфорт и присъствието на европейски "звезди" защо ни играта е като на Витоша (Битрица). Или защо т.н. зимна подготовка беше в Малта където се обиграваха треторазрядни отборчета. Нов иновативен метод за изграждане на шампионски манталитет и повишаване на самочувствието на играчите? Не съм изпитвал сериозни очаквания от човек чийто пик в кариерата му са годините когато играе за Фоджа в Серия Б. Как да искаме шампионски игри от човек подвизавал се в Торемаджоре и Салернитана? Какво да очакваме от треньор чиято основно цел до сега е била да спечели промоция за Серия А? Всички казват, че взел купата с Лацио. А защо никой не казва, че е уволнен от Фиорентина, Сампдория и Болоня? Може да е италианец, западноевропеец, но Левски е висока летва за него. От август до сега Левски заигра като отбор от долната половина на таблицата. Някой топли ли го това, че имаме допуснати два гола по малко от лидерите? А фактът, че имаме само 16 вкарани гола, пък те имат 27 и 30! Това никой не коментира. Левски не радва с игра, постига посредствени резултати и гони публиката от трибуните. Напъните на маркетинговите специалисти ще отидат на вятъра, ако онези долу на терена продължават да се мърдосват. Остана един Горанов само дето оставя сърцето си на терена. Преди го правеше и Панайотов, но търка пейката заради прехвалените еврозвезди които трябва да оправдаят сериозните си заплати. Въпреки, че се движат като на забавен каданс. Направи ми впечатление,че дори прекрасните ни централни защитници са направили крачка назад в сравнение с есента. Но още не сме срещнали силните. До сега вярвах на оправданията му, но вече ми дойде в повече. Когато един треньор започне да обвинява играчите значи, че е дошло време за смяна. Особено когато сам си ги е избрал и подготвил. Нали той
поставя задачите, определя тактиката, коригира схемата ако се наложи и мотивира играчите. Ако не го слушат се приема, че е "изпуснал съблекалнята". Знаете какво следва.
popokutepetel написа:Mirosvel написа:popokutepetel написа:W84me написа:Player написа:Слаб мач. Има и такива моменти и се случват на всички. Много селяния по трибуните. Мерки срещу тях- кога? Хубавото само е, че не се допусна гол.
Честит Празник!
Мисля, че на Роси трябва да му се даде шанс за евротурнирите, ако там обаче не покажем нищо, трябва да последва смяна, но не с познатите анимационни герои, а отново с някой доказан треньор.
Мачовете с Тирето за купата, както и мачовете с тях и Каузата за първенството ще са сериозен индикатор какво може да се очаква в ЕКТ. С този начин на игра и трудното допускане на голове от отбора си избягва една традиционна слабост на Левски в ЕКТ да отпадат от анонимници след някой и друг случаен гол. Но проблемите с тази затворена и дефанзивна тактита ще се видят в първите кръгове когато Левски ще е поставен и ще играе с много по-слаби и затворени отбори. Срещу по-силни този стил на игра вероятно ще е печеливш. Но предстои да видим
А хапчето кога? Ти в ред ли си? Какви подставени? Няма подставени български отборо при новите правила на УЕФА!! А Бобито с голямото влияние къде беше, като ги утвърждаваха тия правила??
Не съм чул за смяна на правилата без поставени отбори. Това което се разбра е, че ако нац. коефициент е по-висок от клубния той ще се ползва.
Еми да, ама колко е клубния коеф. на Левски и колко е на България, че де да мечтаеш за място сред поставените отбори ? Неподставени и още на първо коло някои поляци или чехи ще напляскат и Левски и Литркс и Берое. А Лудите на второ!