ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
194
66%
Равен
39
13%
Победа за Берое
63
21%

Общо гласове: 296

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 03.03| 15:00ч.

Мнениеот koisa » 03 мар 2018 11:37

metodito написа:Абе, хора, тоя Рошу да не е Рикелме? Тренерът ли знае или ние по-добре?

Рошу може да не е Рикелме, но когато в малкото си шансове за изява на терена показва по-добра игра от Гомес и Белмонт, би следвало поне да получи шанс да попадне в групата за мача. Определено в ситуацията с Рошу не става дума за лоша форма, контузии и слабо представяне. Чисто и просто Роси не харесва Рошу.
Нашите трябваше да го пратят някъде под наем, като ще взима пари, поне да играе редовно!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 03 мар 2018 12:09

SANSIRO7 написа:Иска ми се днес да няма простотии в скандиранията.

Мхм,особенно "култовото" "умрете селяни"..... :oops: :oops: Ваша "запазена марка." :oops:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2018 12:14

a4ama4ko написа:
Формата на португалеца е проблем на треньора, който преди три седмици го е одобрил за привличане, одобрил е едни сериозни разходи на клуба. Ако не е бил във форма, защо се е съгласил да бъде привлечен, къде е гледал?

Рошу е футболист, какъвто не сме имали от времето на Дарко, но този италиански инат ще го затрие.

При добрите ни треньори и отявлените дървета правеха мачове (справка: последният период на Петрович). При този странник от Римини класни футболисти изглеждат като пълни аматьори, това е разликата.

Баш пък от Дарко насам, да. ОК, аз такова нещо не видях в Рошу. Не съм специалист. Де да знам. На мен не ми направи впечатление. Един Панайотов ми прави много по-голямо впечатление.

Между другото, при привличането на Тиам се изказах нещо от рода: "за какво ни е тая печка сега". Момчето се включи много добре. Просто все едно седмици наред беше тренирал с отбора. А кои визираш за класни футболисти де изглеждали пълни аматьори? Гомес? Човекът е на 32. Просто сме позакъснели с 4-5 години да го вземем... :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2018 12:17

koisa написа:[
Рошу може да не е Рикелме, но когато в малкото си шансове за изява на терена показва по-добра игра от Гомес и Белмонт,
!

То понеже много трудно. :lol:
Нашите трябваше да го пратят някъде под наем, като ще взима пари, поне да играе редовно

И аз така мисля, но нито аз, нито ти може да кажем, дали Роси не го пази за истинската част на шампионата? Ти можеш ли на 100% да кажеш причината, поради която не е на терена? И поне аз смятам, че Гомес има страхотен поглед над играта и мек глезен. Скоростта му куца.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 мар 2018 12:29

way написа:
SANSIRO7 написа:Иска ми се днес да няма простотии в скандиранията.

Винаги е хубаво хората да имат мечти :twisted:

Аз нямам надежди, след като е ясно, че в сектор б ходят само наркомани и разни други видове ненормалници.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 мар 2018 12:55

metodito написа:И аз така мисля, но нито аз, нито ти може да кажем, дали Роси не го пази за истинската част на шампионата? Ти можеш ли на 100% да кажеш причината, поради която не е на терена? И поне аз смятам, че Гомес има страхотен поглед над играта и мек глезен. Скоростта му куца.

Това с пазенето за истинската част от шампионата ми изглежда абсурдно! Причината е в Роси! Дали не харесва Рошу като играч, или на лична основа няма как да съм сигурен на 100%, но е едно от двете според мен.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 мар 2018 12:57

Нямам търпение. Времето е хубаво (предвид последните дни), влизаме с добро настроение и ще играем срещу силен отбор. Надявам се да стане хубав мач и да победим. Подкрепям Роси, макар да мисля, че е надценяван от някои фенове, щото е италианец, което е тъпо.
САМО ЛЕВСКИ!

ПП И аз съм за Рошу да играе.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 мар 2018 13:02

Мдаа, Рошу е минимум на нивото на Меси, а тъпака Роси не го пуска. Вие мрънкалниците сте по цял ден с отбора, тренирате играчите и знаете кой как се представя на тренировките, затва може да дадете "обективното" си мнение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2018 13:05

koisa написа:
metodito написа:И аз така мисля, но нито аз, нито ти може да кажем, дали Роси не го пази за истинската част на шампионата? Ти можеш ли на 100% да кажеш причината, поради която не е на терена? И поне аз смятам, че Гомес има страхотен поглед над играта и мек глезен. Скоростта му куца.

Това с пазенето за истинската част от шампионата ми изглежда абсурдно! Причината е в Роси! Дали не харесва Рошу като играч, или на лична основа няма как да съм сигурен на 100%, но е едно от двете според мен.

И аз не знам. На свой ред пък аз останах разочарован от случилото се с Пиргов, защото според мен той е чудесен защитник, интелигентен е като играч и се влага в мачовете. И поне според думите му, вината да не е в "Левски" е на Роси. Склонен съм да му вярвам. Така че може и с Рошу да стоят така нещата. Не знам. А защо да е абсурдно да го пази? Роси показа, че не робува на имена и никой не е абониран за титулярно място. Освен Давид, Холмар, Митрев и Цвятко, които нямат алтернатива. И Роман, който не знам къде не е играл вече.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 мар 2018 13:08

Май днес ще има повече хора от колкото с Ботев!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”