Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот RedSkin » 02 мар 2018 23:26

Red_Pz написа:Локо Пд, Локо Сф, Пирин, Ботев Пд, Етър, Лудогорец? Я пак си помисли, специалист по идентичност..

Ама се подиграваше преди на тези отбори и пееше песни, като Велбъжд, Локо, Юве.
Сега, като е на твой гръб и подкрепяш пребоядисан Литекс, всичко е нормално, нали припознавачо? :lol: :lol: :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 02 мар 2018 23:26

Кашчей написа:
onegavon написа:
Кашчей написа:
onegavon написа:
Кашчей написа:
onegavon написа:
В тая игра няма " или".Недвусмислено имаме забрана като нов клуб.Само,че Кашата тия работи не ги вдява и си държи на ранкинга, ама отдолу не виждам подписа на Теодоридис. :)

А да си направите една сбирка троловете и да се разберете, каква позиция ще подържате.
Все пак иматге ли отговор защо забраната беше съкратена все пак, а не отменена.Въпрос с повишена трудност!

Не, недвусмислено е казано, че ви броят за нов клуб заради смяната на седалище на клуба на повече от 150 км от предишното . Мен не ме мисли, а мисли себе си, след като си готов на всичко, за да подкрепиш една лъжа..дори също лъжеш!

Това с километрите не важи ли само за България? В Андора и Люксембург пак ли мерят 150 км?

Питай УЕФА, те го написаха така, не аз!
Явно доста усилия са положили вашите адвокати, за да убедят УЕФА, че не сте ЦСКА, а Литекс.

Ако за тях бяхме Литекс щяха да отменят забраната, а те приеха ,че е изтекла. На друго място е заровено кучето.Скоро ще разбереш.

Когато разбера ще коментирам тогавашната информация. Сега коментирам това, което е изнесено в момента, а не бъдещето.

Изнесен е документ от УЕФА и в него пише ЦСКА-СОФИЯ ще играе в ЕТ,там ако ми покажеш къде пише Литекс,или четете между редовете.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 мар 2018 23:27

Red_Pz написа:Локо Пд, Локо Сф, Пирин, Ботев Пд, Етър, Лудогорец? Я пак си помисли, специалист по идентичност..

И какво общо имат със случая ?? . Всички са различни от този на ЦСКА-София..
Последна промяна от snakebite на 02 мар 2018 23:46, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 23:28

kamilata3 написа:Изнесен е документ от УЕФА и в него пише ЦСКА-СОФИЯ ще играе в ЕТ,там ако ми покажеш къде пише Литекс,или четете между редовете.

Е какво да пише, като новото име на Литекс е точно ЦСКА-София ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 мар 2018 23:30

kamilata3 написа:
damyanov1963 написа:Факт ли е, че собственика на един отбор от друг град, се премества с отбора си и ръководството му на вашия стадион и заема вашето място? Ако беше истинското ЦСКА, защо промени името му, като прибави тире и София? След, като го приемате за нормално и припознаеате и титлите на предишното ЦСКА, ще ви кажа, че няма смисъл да се борите за 32-а титла. Вие си я имате. Те и сега са са ви 32. Да, да, не бъркам, вие преди няколко години припознахте и АС 23, така че трябв
а да броите и тяхната титла от 31-а година. Даже тогава един ваш съфорумник измисли и някакъв друг отбор, на който сте припознавачи, пардон - приемници, от 1896 г. мисля че го измисли, само че не поясни от преди Христа, или след Христа.

Професоре съда призна ,че ЦСКА е наследник на АС23.

Да, народния съд ви призна за техни наследници, след като ги избихте, за да заемете мястото им, но съвестта ви проговори и решихте да не броите титлата им
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2018 23:30

Оф,голяма кочина. :roll: Ем да банна всичкото НЕприпознавач...ама трябва да си банна и колегите,които също са НЕприпознавачи.Офф...... :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2018 23:33

delqnski47 написа:Оф,голяма кочина. :roll: Ем да банна всичкото НЕприпознавач...ама трябва да си банна и колегите,които също са НЕприпознавачи.Офф...... :roll:

Има ли емотикон, който се кръсти, когато чете подобни постове?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 мар 2018 23:54

delqnski47 написа:Оф,голяма кочина. :roll: Ем да банна всичкото НЕприпознавач...ама трябва да си банна и колегите,които също са НЕприпознавачи.Офф...... :roll:

Абе, да ти кажа честно, съчувствам ти донякъде, понеже тия дни споровете по оста Литекс-УЕФА-ЦСКА-БФС са много горещи. Ама от друга страна, като дългогодишен потребител на тоя форум смятам, че доста мои мнения, а и такива на други потребители рязко и не съвсем честно вкусиха гумичката. :roll:
А все пак форумът е на публиката! Форумът и гласът на публиката са там, където са привържениците, мненията и потребителите му. :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 02 мар 2018 23:56

Тука от 4454 страници, коментарите са предимно от сини, зелени (след 2010, че тогава още стадиона им беше поляна, на която бягаха заедно с магаретата) другите зелени на 130 км от Разград и още един-двама, които все още не са определили своя статут. Кашчей продължава с хейтърските коментари и това не е от заветната 2016, а още от преди 5+ години. Другия форумен професор пък от 2 месеца следя, че не пропуска ден, в който да дава акъл от сферата на правото. Да си беше махнал снимката на актьор-кечист и да беше сложил снимка на Градев например. И той е много умен и разбира от всичко. Какво удоволствие ви доставя да висите във форума на ЦСКА и да дразните с присъствието си? Направете си една тема "Анти ЦСКА" и на воля си изливайте злобата. В България съм забелязал, че единствено сините са винаги прави и невинни. Отбора на всяка власт, който през годините е бил закриван няколко пъти и спасяван от държавата-макйка. Лозунга " Сами срещи всички" обаче не се връзва. Защо държавата им плаща данъците ? Защо бившия шеф на сините Петър Петров заявява, че той е истинският президент на отбора от Герена, а сегашният отбор, който се състезава в ППЛ е фалшив? Защо ЦСКА и Локомотив София са изхвърлени от "А" група, а сините с 10+ млн не? Защо им е подарен стадиона, както и на всички останали отбори, а ЦСКА винаги плаща за Армията? Защо не е решен казуса от 2006 " Футболист няма прави да играе в трети отбор (сините) за един сезон,като това е забранено от ФИФА с решение от 2005? Как бившия шеф с мустаците е сигурен, че през 2008 ще играе на мястото на ЦСКА в евротурнирите още преди отнемането на лиценза? Кой докарва спонсори на сините и защо само на тях ? " Сами срещу всички" Стои ли Делян Пеевски зад сините и марионетка ли е Спас Русев ? Толкова много въпроси ( на които съм сигурен, че има какво да отговорят сини фенове и за тях това ще е истината, защото те винаги са прави и са "Сами срещу всички" ), а Неуважаемите се интересуват от ЦСКА. Колкото повече си изливате злобата, толкова по-силни ставаме и толкова повече ще страдате. НИЕ СМЕ ЦСКА ! Убиецът на шампиони отново ще е на евросцената ! ВИНАГИ ВЕРНИ !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 мар 2018 23:57

Сега, аз съм съгласен да има ЦСКА, защото това е най-голямото дерби, с най много и най-колоритна атмосфера. Не съм съгласен само с това, че след като са фалирали и са припознали друг клуб си приписеат историята и титлите на него. Да кажат - Да, ето нашият Велик клуб фалира, но ние си имаме нашата публика, създадохме нов отбор, който благодарение на нас ще постигне същите успехи.
Мисля, че това е достойното и мъжкото, а не самозаблуждението, че може да припознаят който отбор си искат, само и само да продължат да съществуват.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”