JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед

Кво се хилиш кат рапон бе.
 Тва ше пише!
 Тва ше пише!Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед

Тва ше пише!
 Тва ше пише!Groucho написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед

Мен "Си Ес Кей" ме радва. Два или три пъти го постна това. Мислех да му кажа, че така мяза на KFC, ама се отказах. Все пак, дано у Дейли Мейл напишат "Си Ес Кей Ей", когато ганчевия отбор тресне Ливърпул
До юли ще е все така около ЦСКА-София.
Ае, сос здраве ви.

JackPackage написа:Първанката вика че имало в практика всички кредитори да си обжалват решенията, нищо че взимат 100% от дължимото

Форца Борносузов
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JackPackage написа:Аве Пацата Марков вика че с това писмо на Уефа от миналия ден Цска се връщал към първоначалния си вид... следва въпроса приемайки че във вашите глави това е така - до миналия ден кво сте били?

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JackPackage написа:......

THE G.A.M.E написа:Всъщност преди да фалира оригиналният Клуб, на последните няколко дербита имаше под 10 хиляди.Dani написа:А бе аз не си спомням в 5 поредни мача с Литекс да сте ходили по 10-15 000. Вие сами припознахте отбора за свой вечен съперник, а сега си противоречите...
На един мач даже имаше към 5 000.
Посещаемоста се вдигна след като онези от Ловеч се преместиха в София.
А с Литекс сме имали 25 - 30 000, на няколко мача, тъй че ...
Вие бъркате припознаването с това, че новият тим е дразнител.
Факт, голям дразнител е, щото събра в себе си човек, който мрази Футболен Клуб Левски и в червата си ( знаем за големите скандали между Литекс и Левски ) ... И най-хард феновете
( повечето откровени Левски-мразци, от колкото цесекари ) на фалиралият Клуб.
Няма как ЦСКА-София да не е дразнител.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:Утре като пецнем Ливърпул и у Дейли Мейл знаеш ли кво ще пише??Си Ес Кей търминейтед Ливърпул...агейн!!!
Търминейтед

Кво се хилиш кат рапон бе.Тва ше пише!

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
pomiqr272 написа:
Смити, ходил ли си при Алекс?

rhaegar написа:Ти тогава беше левскарка бе, трябва да си "ходила" даже, че и да помниш.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта