Форца Борносузов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Някой пита ли Първанката кой му е казал да пише че са Литекс - Гришата или той сам си го е измислил?

Groucho написа:JackPackage написа:Някой пита ли Първанката кой му е казал да пише че са Литекс - Гришата или той сам си го е измислил?
Отнели са акредитациите на тия, които могат да питат

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Първанката вика че имало в практика всички кредитори да си обжалват решенията, нищо че взимат 100% от дължимото

Форца Борносузов

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

"Не мога да разбера как този Милко Георгиев е някакъв шеф в отбора, та даже се изказва. Когато аз играех в ЦСКА генерал Георгиев го водеше на стадиона и понякога ми сядаше на мястото. Колко бой е изял този Милко! Редовно го хващах за ухото и му прасках един вътрешен шут отзад да се маха. Що шамари и шутове е изял, а беше много нахално дете. Сега чак ми е смешно, че се изказва за УЕФА", каза Жеката пред "Меридиан Мач".
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ЦСКА няма футболисти, с които да се противопостави на Берое. Играят с някакви от селата, които тренират по 2-3 пъти в седмицата. Берое е професионален отбор и разликата е голяма. Те си мислят, че така става - излизаш и вкарваш гол. Ако ЦСКА в Стара Загора целне два пъти вратата, съм готов да скоча надолу с главата от козирката на стадиона. Просто реалностите са такива. Берое ще бие. Сигурен съм.

boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...

Red_Neck написа:Милко, че не е особено умен е факт, но и Жеката явно вече не го слуша главата та переодично ни занимава с щуротии ...
Ей го убавеца преди мача за КБ в Стара Загора:ЦСКА няма футболисти, с които да се противопостави на Берое. Играят с някакви от селата, които тренират по 2-3 пъти в седмицата. Берое е професионален отбор и разликата е голяма. Те си мислят, че така става - излизаш и вкарваш гол. Ако ЦСКА в Стара Загора целне два пъти вратата, съм готов да скоча надолу с главата от козирката на стадиона. Просто реалностите са такива. Берое ще бие. Сигурен съм.
Аз лично още го чакам да скочи .....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта