ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е?
Кое да им свърши?
С тая смяна на никовете май няк'во биполярно разтройство те мъчи.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е?
Кое да им свърши?

Paul Scholes написа:ЦСКА _завинаги написа:rhaegar написа:Няма ли да им свърши маната на тия магьосници е?
Кое да им свърши?
С тая смяна на никовете май няк'во биполярно разтройство те мъчи.

Колегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
  Колегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...  

boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

JackPackage написа:boabbb написа:Забавно е наистинаКолегите се упражняват на гърба на нашия отбор, в което няма нищо лошо, естествено. Лошото е, поне за вас, де, че вашия отбор вече минимум 5-6 години поред всяка година "изгражда нов отбор" като естествено това винаги е свързано с докарване на една камара индивиди, които на пръв поглед би било трудно да ги научиш да не серат на килима, да не говориме за футбол, ама айде ...
Е поне това лято не би трябвало да го правим, а иначе вие от началото на сезона колко трансфера направи Високия, и неговите са около една дузина май
 Аз съм на мнение, че ще се случат две неща - първо гонене на треньора, след това разпродажба и гонене на играчи, и пак наново ... Всичко това, естествено, в случай на загуба от нас за Купата и негативни резултати в първенството
  Аз съм на мнение, че ще се случат две неща - първо гонене на треньора, след това разпродажба и гонене на играчи, и пак наново ... Всичко това, естествено, в случай на загуба от нас за Купата и негативни резултати в първенството   Точно затова си мисля, че за вас тези мачове са супер важни за цялостното развитие на тоя отбор, който имате в момента. Но стига за футбол, пускайте прогнозата за времето
  Точно затова си мисля, че за вас тези мачове са супер важни за цялостното развитие на тоя отбор, който имате в момента. Но стига за футбол, пускайте прогнозата за времето  

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Взимаме пуканките и чакаме пресконференцията на Първан Първан Първи, от рода на Първородните

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта