Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Ей, едно и също месеци наред... Май, както предложи някой друг, тази тема трябва да си стои заключена. Наистина, няма смисъла от никакви обяснения тук. Така или иначе тези, които плюят по нас, няма да спрат, каквото и да се случи. Но това само трябва да ни радва! Знаете защо върви в такъв мащаб троленето и злобеенето по нас, нали? Защото сме СИЛНИ и сме МНОГО. И, съвсем естествено, на нашите спортни врагове това не се харесва, ама никак. Ако бяхме малко отборче, с 20 фена, никой нямаше да ни забележи и обърне внимание, ако ще дружеството да ни беше фалирало със 100 млн. задължения. Така, че колкото повече роптаят срещу нас, толкова по-добре - обективен критерий, че сме на прав път, че ставаме повече, по-силни. Само големите са голям дразнител. Очевидно, ние сме такива. А кои сме ние, всички знаят (макар да се правят на ощипани моми
). Само ЦСКА!
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
Honda
Говориш за връзки и приемственост ами това е публиката и само това е достатъчно ,Същата публика със същите песни ,на същия стадион ,това е най посещавания отбор последните 10 години независимо кой е шеф, имена ,тирета фалити ,погребения и не знам какво още,ами всичко друго е злоба ,комплексарщина и игра на думи.
Говориш за връзки и приемственост ами това е публиката и само това е достатъчно ,Същата публика със същите песни ,на същия стадион ,това е най посещавания отбор последните 10 години независимо кой е шеф, имена ,тирета фалити ,погребения и не знам какво още,ами всичко друго е злоба ,комплексарщина и игра на думи.
Какво става юнаци ? Кажете какво е положението в сайта на Уефа днес, че не ми се рови ??
honda написа:
Бих си позволил да споделя какво аз бих направил ,ако исках наистина ТМ и едновременно да платя възможно най-малко . Щях да участвам чрез 10-на кухи фирми и стъпката между офертите на всяка една от "моите фирми" щеше да бъде примерно 300 хил лв.. След като спечели "моята фирма " с най-висока оферта , тя щеше да се откаже и така до всяка една друга "моя фирма" до "моята фирма" предложила минимална оферта,но-по-висока от всяка "не моя фирма". Но това има смисъл "ако ще се плаща". Така осигурявам,че ще платя минималната сума и ще спечеля ТМ. Между другото по този начин играха т.н. "авиатори". Между другото не е вярно,че ако "Ред Енималс" не платят ТМ ще стане собственост на т.н."авиатори" . Те вече оттетглиха всички свои оферти. Реално те изиграха целия този цирк да прекарат ГГ- изкуствено завишиха цената на ТМ . Сега ГГ ще трябва или да плаща или да си поеме последствията.
Според мен купуването на ТМ дава право на този ,който я купи да я ползва както намери за добре ,да използва името ,емблемата и т.н.,но няма никаква връзка с приемственост със старото дружество и съответно наследяване на историята на старото дружество.
Така като гледам никога не си бил на търг! Искам да те видя как ,ще го направиш това с десетте фирми:) Ами ако и другия участва с 10 фирми? Добре ,че не нямаш бизнес ,иначе си свършил за три месеца.
- trokadero_
- Контакти:
Манчев гледа нападател в Белгия
Един от скаутите на ЦСКА-София Владимир Манчев продължава обиколката си в Европа. След като гледа играчи в Австрия, сега той е заминал за Белгия. В полезрението на "Армейците" е влязъл в нападател от елитен местен клуб и той ще бъде наблюдаван в предстоящия кръг, който ще се проведе на 3 март. "Червените" вече привлякоха играч от тази страна - Кевин Кубемба. Французинът бе взет от Сейнт Труйден, но престоят му на "Армията" бе разочароващ и контрактът му бе прекратен през тази зима.
Пред Манчев има доста натоварена програма през цялата пролет, като той трябва да обиколи няколко държави, в които да наблюдава футболисти. Бившият нападател ще посети и Испания, където бе част от три отбора - Леванте, Валядолид и Селта.
- delqnski47
- Контакти:
trokadero_ написа:Манчев гледа нападател в БелгияЕдин от скаутите на ЦСКА-София Владимир Манчев продължава обиколката си в Европа. След като гледа играчи в Австрия, сега той е заминал за Белгия. В полезрението на "Армейците" е влязъл в нападател от елитен местен клуб и той ще бъде наблюдаван в предстоящия кръг, който ще се проведе на 3 март. "Червените" вече привлякоха играч от тази страна - Кевин Кубемба. Французинът бе взет от Сейнт Труйден, но престоят му на "Армията" бе разочароващ и контрактът му бе прекратен през тази зима.
Пред Манчев има доста натоварена програма през цялата пролет, като той трябва да обиколи няколко държави, в които да наблюдава футболисти. Бившият нападател ще посети и Испания, където бе част от три отбора - Леванте, Валядолид и Селта.
Владо е пич.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
sly написа:Honda
Абсолютно! Единствено и само феновете са носители на идентичността, те са ядрото, суверена на един отбор. Щом мнозинството от нас определят това за ЦСКА, значи е така. Нарича се право на самоопределение. По същият начин (но в друг мащаб) примерно народът е суверен, ядрото на една държава. Затова ние като българи сме приемници на 1-то и 2-то българско царство и онази история е нашата история, а днешна България е наследник на тази от средновековието, макар че правоприемство между днешната ни държава и онези няма никакво.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
- delqnski47
- Контакти:
vaskonti написа:GOLEADOR написа:Groucho написа:Toва е клубният ранкинг на УЕФА![]()
https://www.uefa.com/memberassociations ... index.html
Интересното на тази страница е, че ако се кликне върху името на някой от българските отбори, браузърът зарежда профила на съответния отбор. Изключенията са две: 254-о и 255-о място. Ако кликнете на тези редове, нищо няма да се случи. Статиите, че ЦСКА-София ще стартира с коефициента на ЦСКА от таблицата в горния линк са просто една... далечна прогноза, докато поне профилът на ЦСКА-София не се отвори, когато се кликне върху това 255-о място.
ЦСКА-София ще влезе в турнирите с коефициента на България, дано да се случи още това лято и това "дано" го пиша съвсем сериозно. След това е важно какво ще стане. Има три варианта: точките на ЦСКА-София от сезон 2018/19 да се появят на реда, на който пише 0.5 за сезон 2014/15(255-о място в момента), точките на ЦСКА-София от сезон 2018/19 да се появят на реда, на който пише 0.25 за сезон 2015/16(254-о място в момента), точките на ЦСКА-София от сезон 2018/19 да се появят на нов ред.
За любознателните, които не искат да изчакат официалните мачове в ЕКТ следващия сезон: в тази таблица с ранкинга остават отборите, които са прекратили професионална дейност или имат... други проблем, докато не се превъртят 5 години от участието.
Айде сега обясни случая с Дунав.Кликвам на името и излиза
CLUB RECORD IN UEFA COMPETITIONS
Biggest defeat:
06/07/2017, Dunav 0-2 Irtysh, Ruse
17/09/1975, Roma 2-0 Dunav, Rome
Сега ако вземе да обясниш защо за Дунав няма проблем да му се признае история,емблема,участия в ЕКТ,а за ЦСКА има ще съм ти много благодарен.
Линк:
https://www.uefa.com/teamsandplayers/te ... index.html
Въпреки, че ти е обяснено милиард пъти и въпреки, че пак няма да разбереш(макар, че всъщност ти разбираш, но отказваш да приемеш като един уважаващ себе си щраус), ще ти кажа - ЦСКА-София има историческа и доказана наследствена връзка с друг клуб - Литекс. Обърни внимание - тук ключовия израз е ВРЪЗКА С ДРУГ КЛУБ. Сегашния Дунав с кой друг клуб, примерно Доростол или пък Бдин, има доказана историческа и ако щеш юридическа връзка?
Разбира се, на теб ти е по-изгодно да смяташ, че УЕФА е част от заговора срещу вас, поради което ви обвързва с Литекс, пък пуска аванта на Дунав, рзбираш ли.
П.П. Ти си казал,че ако се плати емблемата ставаш припознавач
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
1982 написа:"Тревожи ме" това, че ползвате незаконно нещо, без да сте си платили за него. Ако бяхме бяла страна, щяхте отдавна да сте видели дебелия край за тая история с емблемата.
То тогава и твоя отбор и хората довели ЦСКА до това положение щяха да са видели дебелия,но на моралиста като теб само ЦСКА му е в устата.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
кристи3 написа:Ей, едно и също месеци наред... Май, както предложи някой друг, тази тема трябва да си стои заключена. Наистина, няма смисъла от никакви обяснения тук. Така или иначе тези, които плюят по нас, няма да спрат, каквото и да се случи. Но това само трябва да ни радва! Знаете защо върви в такъв мащаб троленето и злобеенето по нас, нали? Защото сме СИЛНИ и сме МНОГО. И, съвсем естествено, на нашите спортни врагове това не се харесва, ама никак. Ако бяхме малко отборче, с 20 фена, никой нямаше да ни забележи и обърне внимание, ако ще дружеството да ни беше фалирало със 100 млн. задължения. Така, че колкото повече роптаят срещу нас, толкова по-добре - обективен критерий, че сме на прав път, че ставаме повече, по-силни. Само големите са голям дразнител. Очевидно, ние сме такива. А кои сме ние, всички знаят (макар да се правят на ощипани моми). Само ЦСКА!
Проблем лично за мен са далаверите и беззаконието, което прави Гриша Ганчев , с благословията на управляващите !
И това го казвам като гражданин, а не като фен на Лудогорец. Така като гледам има много като мен - от цяла България . Това вие го наричате тролене и хейт, аз го наричам справедливост. Това търсим, поне лично аз това търся.
Иначе спортно -технически , не ме интересувате и както виждаш не го осбъждам това.
Лично за мен е хубаво да има силен отбор - Литекс ли ще е , ЦСКА ли, Левски...за да имаме конкуренция и като излезем срещу Милан, да си знаем способностите, а не някак си едва ли не да се считаме за фавроити срещу тях, което после се оказа че е нелепо .
Омразата и хейта идват от ваша страна, особено срещу нашия клуб- във всяко едно изказване на вашите ръководители, плюс дори и на този адвокатИн - Първанов.
Ако канализирате тази енергия по оплюване на всичко от Лудогорец - ръководство, футболисти, фенове , в нещо положително при вас, може и наистина да ви се получи !
Ай със здраве !