Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 02 мар 2018 00:20

1982 написа:
k_oleto написа: но ако има плащане,

С това ме плашите вече почти година ........ а междувременно борносузовци, анимали и всякакви такива пионки на Ганчев въртят циркове, само и само да се отлага и отлага ...... още и още .... ;) ;)

Блажени са вярващите ...

Стига с това плащане.Не плати ли ТМ ГГ си отива,плати ли - остава в историята на ЦСКА завинаги.Какво го обръщаш на вярван - не вярвам.Все едно сега ГГ като е дал дума на съда и ти да го упрекваш,че му вярва - пълен нонсенс е тезата ти.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 мар 2018 00:21

1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:Сектор Г е толкова пъти лъган .... толкова пъти продаван и предаван от лидерите си, но ти явно не ги знаеш тези работи. Редовно се стига до частта когато лидерите се забъркват със собствениците и започват да бъркат в кацата с медеца ...

По таква тема няма как да стане. Но ти явно не го знаеш това. Пък и няма как да го знаеш

По коя тема няма как да стане ??! ....... като стой та гледай ще ви врътнат и вие само ще слушкате послушно. Ганчев знае, че плати ли на Анималс, останалите сте безгласна буква.

добре бе човек, разсъждавай малко. До скоро те четох, че не плаща, за да си вземе базата. Добре, базата я взехме. Сега защо ? Ми не е ли по-лесно Борносузов да си получи съобщенията и да изтече срока ? Защо да го бави вече ? Няма причина ? Сега ще напишеш.заради УЕФА сигурно или за ФУФА и ФИФА. Добре и това мина. Щом е тъй то се очаква утре да започне да му тече срока.
Аз пък ти пиша, че 8 милки са адски много пари. Може да има милиарди човека - негови са си, но 8 милки или 5 милки трябва да са свободни пари, които да се преведат в едноседмичен срок....Това трябва да са пари по сметка - налични

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 00:25

Не, няма да напиша това ...... аз съм го написал отдавна - Ганчев никога не е имал намерение да плаща тези пари. Просто целта е да се протаква до максимум ..... и накрая просто ще се съчини някакво оправдание защо няма да се плати, най-вероятно синдикът ще е крив пак ..... целта е просто някой друг да не вземе правата върху емблемата, защото тогава наистина ще ви секне да я ползвате. Ганчев не иска да плаща, но не иска и друг да вземе да плати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 мар 2018 00:27

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:Сектор Г е толкова пъти лъган .... толкова пъти продаван и предаван от лидерите си, но ти явно не ги знаеш тези работи. Редовно се стига до частта когато лидерите се забъркват със собствениците и започват да бъркат в кацата с медеца ...

По таква тема няма как да стане. Но ти явно не го знаеш това. Пък и няма как да го знаеш

По коя тема няма как да стане ??! ....... като стой та гледай ще ви врътнат и вие само ще слушкате послушно. Ганчев знае, че плати ли на Анималс, останалите сте безгласна буква.

добре бе човек, разсъждавай малко. До скоро те четох, че не плаща, за да си вземе базата. Добре, базата я взехме. Сега защо ? Ми не е ли по-лесно Борносузов да си получи съобщенията и да изтече срока ? Защо да го бави вече ? Няма причина ? Сега ще напишеш.заради УЕФА сигурно или за ФУФА и ФИФА. Добре и това мина. Щом е тъй то се очаква утре да започне да му тече срока.
Аз пък ти пиша, че 8 милки са адски много пари. Може да има милиарди човека - негови са си, но 8 милки или 5 милки трябва да са свободни пари, които да се преведат в едноседмичен срок....Това трябва да са пари по сметка - налични

Истината е че Ганчев води хорото и всичко става така, както той иска !!! Ще плати точно тогава, когато на него му е изгодно ; удобно ; необходимо и е в интерес на ЦСКА и нито ден по рано ... без значение колко много го яд Бекалката що се бавило плащането :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 мар 2018 00:30

1982 написа:Не, няма да напиша това ...... аз съм го написал отдавна - Ганчев никога не е имал намерение да плаща тези пари. Просто целта е да се протаква до максимум ..... и накрая просто ще се съчини някакво оправдание защо няма да се плати, най-вероятно синдикът ще е крив пак ..... целта е просто някой друг да не вземе правата върху емблемата, защото тогава наистина ще ви секне да я ползвате. Ганчев не иска да плаща, но не иска и друг да вземе да плати.

Лелеее , по голяма глупост скоро не бях чел ... нали ако не плати в едноседмичен срок след като се произнесе Съда и емблемите и активите ще се придобият от лудогорче 1948 и става едно мазало ... бедна ти е фантазията ... :shock: Вече ти го казаха, Ганчев може да е всякакъв но не е глупак ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 мар 2018 00:30

1982 написа:Не, няма да напиша това ...... аз съм го написал отдавна - Ганчев никога не е имал намерение да плаща тези пари. Просто целта е да се протаква до максимум ..... и накрая просто ще се съчини някакво оправдание защо няма да се плати, най-вероятно синдикът ще е крив пак ..... целта е просто някой друг да не вземе правата върху емблемата, защото тогава наистина ще ви секне да я ползвате. Ганчев не иска да плаща, но не иска и друг да вземе да плати.

Какво ще секне бре цифра ? Ние сме с друга емблема.
По-горе ти го написаха ясно. Ако не плати ЦСКА приключва и той го знае много добре. Плюс, че не виждам смисъл да се излага. Целият фенски гняв ще е срещу него. Няма логика просто да не плати.

Няма аргумент в противното.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2018 00:33

baraba написа: нали ако не плати в едноседмичен срок след като се произнесе Съда и емблемите и активите ще се придобият от лудогорче 1948 и става едно мазало ... бедна ти е фантазията ... :shock:

Нали ако не плати може да ....... протаква ..... вече почти година ви го прожектира този филм. Ама явно още не вдявате.

Сега ако вашият човек, Борносузов, обжалва пред ВКС, циркът продължава с пълна сила ....... а той дотук жали до дупка това да си ..... вземе парите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 мар 2018 00:34

1982 написа:
baraba написа:Единствените, които кълвете до момента сте вие , точно в статията е написано ЯСНО и ЧЕТЛИВО , че всички отбори с изключение на делиорманци ще участват с националния коеф. който е равен на този на Азербейджан , но явно четенето не ви е силната страна :roll: Но пък бързате да се .... изложите или излъжете ... както пожелаете ... :mrgreen:

Статията внушава съвсем други неща и нарочно е написана така. А именно - че взимате коефициента на ...... ЦСКА.

Статията не внушава , статията констатира според публикуваното на сайта на УЕФА ;)
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 мар 2018 00:34

baraba написа:
k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:

Истината е че Ганчев води хорото и всичко става така, както той иска !!! Ще плати точно тогава, когато на него му е изгодно ; удобно ; необходимо и е в интерес на ЦСКА и нито ден по рано ... без значение колко много го яд Бекалката що се бавило плащането :mrgreen:

Що си мисля че до 31.03. трябва да плати ако има намерение да сте ЦСКА а не Литекс.. :roll:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

antverpenn

Мнениеот antverpenn » 02 мар 2018 00:34

И до кога ще протака според теб?
И накрая ако не плати кой ще попречи на някой друг да я купи по на далавера все се изхвърляш кат ч*кия на мокър пясък
Ама то не е лесно да си фен без отбор

Върни се в “ЦСКА”