По въпроса със определени страници от сайта на УЕФА спокойно ше го оправят ,другото е синя злоба някой вече сън не ги лови ,какво да се прави и това ще преживеят,мъката е голяма
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Аз си го обяснявам простичко така ,преди три год. наказаха ЦСКА АД от УЕФА ,е броят си правилно хората щото това лято санкцията изтича ,а ЦСКА София като правоприемник сега получава правото да играе в Европа.
По въпроса със определени страници от сайта на УЕФА спокойно ше го оправят ,другото е синя злоба някой вече сън не ги лови ,какво да се прави и това ще преживеят,мъката е голяма
)
Последна промяна от sly на 01 мар 2018 23:38, променено общо 4 пъти.
1982 написа:Хисторито е минало под дебелия флумастер на кир Теодоридис.![]()
Верно ли ??? Или май не съвсем : http://www.uefa.com/search/pdf/index.html#PFC CSKA Sofia

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
1982 написа:Хисторито е минало под дебелия флумастер на кир Теодоридис.![]()
Особено дебел му стана за някои, когато опорната точка беше де е емблемата и същия я им нарисува с дебелия
- Jack the Ripper
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oR4z4xc055c[/youtube]
sly написа:Аз си го обяснявам простичко така ,преди три год. наказаха ЦСКА АД от УЕФА за три години броят си много правилно хората щото това лято санкцията изтича ,а ЦСКА София като правоприемник сега получава правото да играе в Европа.По въпроса със определени страници от сайта на УЕФА спокойно ше го оправят хората,другото е синя злоба не могат да спят тези хора,какво да се прави и това ще преживеят.
Никога ЦСКА не е наказван с 3 години ........ а правоприемство означава и всички дългове на ЦСКА плюс наказанието за отнемане на точки, което още е неизтърпяно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:sly написа:Аз си го обяснявам простичко така ,преди три год. наказаха ЦСКА АД от УЕФА за три години броят си много правилно хората щото това лято санкцията изтича ,а ЦСКА София като правоприемник сега получава правото да играе в Европа.По въпроса със определени страници от сайта на УЕФА спокойно ше го оправят хората,другото е синя злоба не могат да спят тези хора,какво да се прави и това ще преживеят.
Никога ЦСКА не е наказван с 3 години ........ а правоприемство означава и всички дългове на ЦСКА плюс наказанието за отнемане на точки, което още е неизтърпяно.
Поредната лъжа от теб

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Напротив, в Европа има закони, но явно на теб не ти е известно, ти си свикнал в микренската джунгла където закони няма. Рейнджърс и Фиорентина си платиха като попове спортните дългове точно защото нямало закони за приемственост .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
zieek91 написа:
за това говорих по горе ,но от подуене ще са по спокойни ако ни отнемат точки със задна дата не знам как би станало,абе злобата е голяма
1982 написа:Напротив, в Европа има закони, но явно на теб не ти е известно, ти си свикнал в микренската джунгла където закони няма. Рейнджърс и Фиорентина си платиха като попове спортните дългове точно защото нямало закони за приемственост .....
Изтъркали са ме, затова ще се опитам да съм по-внимателен.
Първо......има информация, че Ганчев е платил част от международните борчове на ЦСКА, за да бъде допуснат отбора до евроучастие.
Второ, след плащане на емблемата, НЯМА да има клуб в света, който да е погасил такава голяма част от задълженията на фалирало дружество (фирма )
Тъй че.......специално в това отношение, ние сме попове на квадрат