ludiafan написа:шивача написа:ludiafan написа:Mitata написа:УЕФА все още има ЦСКА-София за нов клуб, но тенденцията е към признаването му за приемник на оригинала (за нас привържениците ЦСКА-София е създадения преди 70 г. ЦСКА), което най-вероятно ще се случи след откупуването на активите. Засега единствено коефициентът и емблемата на ПФК ЦСКА АД фигурират срещу името на ЦСКА-София, очакваме всичко останало да бъде изписано в сайта.
Мите, добро момче си, но явно хейтърите в тоя форум са ти промили мозъка . Какъв нов клуб те гони ? Ако УЕФА ни имаше за нов клуб, щяхме да си изкараме три години без участие в ЕКТ . Ако за тях сме Литекс, нямаше да ни наказват . Показателно за това е и писмото от ФИФА, в което се разглеждат постиженията на клубът в Европа . Спри се малко и помисли ! Честита Баба Марта !
Ама що на Митето правиш забележка, като самото ръководство си казва на уефа, че е Литекс? Митето просто вярва на ръководството, а не на феновете, дето биха му промили мозъка
Шивач, от деня на регистрирането ти в тоя форум имам известна слабост към тебе, но с тоя пост вредиш на имиджа си . Това, което цитираш, е един некоректно изваден от контекста цитат от юридическата обосновка на нашите адвокати пред КАС . По тоя начин падаш на нивото на тия, чиято цел е ЦСКА да го няма, а това не ти прави чест . Това, което се случи вчера, е плод на дълга и тежка работа . Писмото от УЕФА е опит на централата да си избърше задника, защото бяха жестоко подведени от аверите си от ГФС . УЕФА и ФИФА недвусмислено заявиха, че това е ЦСКА, пък ти, ако те влече, си остани на другия бряг при Бекали, Авиаторите, ЧМ и останалите ретарди ! Бъди здрав и Честита Баба Марта !
Не задълбавай в правни въпроси, щото ще нагазиш в лайната педя над главата. Никога не съм се стремял да бъда симпатичен на когото и да било-такъв съм и в живота. Другото е, че аз не съм фен на авиаторите и на други отбори, освен на единственото ЦСКА! Ако не беше такъв селския план с рогата напред, а се бе обяснило какво и как да се направи, като първо се беше направило и непосилното да се оздрави дружеството, щях да съм Ок. И ако този ми коментар ти се вижда, как да кажа, леко крив, щом ме знаеш от началото знаеш, че съм доста мек в изказването си. Пък и съм на принципа на Петър I(едно, както Пената би казал)-По-добре явен враг, отколкото подъл ласкател и лицемер; такъв позори човечеството. Честита Баба Марта!