Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Преструкторираният" Ботев-отборът на феновете
Не съм правист, но доколкото ми е известно,всеки който го е осъдил и присъдата е окончателна, може да обяви дружеството във фалит.При Нап плащанията са разсрочени ,но от доста време не е плащал нищо, така че и от там може да се обяви, фалит освен ако не представи ново обезпечение, но на тези около 2,3млн. дълг вече няма как да стане.Относно затвора-при ИРЕНА може да протака още няколко месеца с обжалване и след това като излезе окончателното решение, трябва да връща парите, ако не имоти ако не - пандела.Относно обезпечението в НАП, доколкото знам си е заложил къщата в Крумово и някакви земи.БФС също може да го обяви във фалит ако не си плати глобите.ТРЯБВА ДА СЕ НАТИСНАТ НАП,БФС и всички,които са го осъдили за пари.
Re: Ако бяхме нормална държава
Държавата ако иска,ще направи нещо,ама...ядец.Не сме нормална държава,за съжаление. 

Само Черно море.
- originalni.be
- Контакти:
Е та какво е добре !!!
Да искаме футбола да е добре , да закриват 50 % от спорта в БЪлгария и това е =)
Да искаме футбола да е добре , да закриват 50 % от спорта в БЪлгария и това е =)
ORIGINALNI...BE =)
Re: "Преструкторираният" Ботев-отборът на феновете
Само натиск! Отвсякъде! Той не заслужава е един лев да вземе за отбора! Заслужава затвор и се надявам скоро да прочета че е там! Глупости говори ЧИко - христолов бил дал 8 милиона! Къде ги е дал? Какво е купил и какво е платил? Затри отбора! Ама така е, като има за съучастници всички бивши ботевисти! Не знам защо, акъла ми не го побира, как тези хора не се опълчиха срещу него! Пълни мижитурки излезнаха! Ако не е публиката, отдавна да е свършил този отбор! Но няма да стане тази! този път митьо ще е губещият! И ще се моли да е в ковчег, ама не - ще е в затвора!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- Бижутера
- Контакти:
Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?
Пишман президентът на Ботев Димитър Христолов трябваше днес да се срещне с фенове на канарчетата пред офиса си в ЖК "Тракия", но мероприятието така и не се състоя.
Около 50 ултраси на жълто-черните бяха наобиколили сградата, но останаха с пръст в уста, тъй като Митьо Селския така и не се появи, което накара хората да мислят, че той изобщо не е там, където те си мислят.
Малко след това обаче тръгна слух, че Христолов стои в офиса си, но няма намерение да се вижда с привържениците и търпеливо е изчакал те да се разкарат, след което си е излязал най-спокойно навън.
Около 50 ултраси на жълто-черните бяха наобиколили сградата, но останаха с пръст в уста, тъй като Митьо Селския така и не се появи, което накара хората да мислят, че той изобщо не е там, където те си мислят.
Малко след това обаче тръгна слух, че Христолов стои в офиса си, но няма намерение да се вижда с привържениците и търпеливо е изчакал те да се разкарат, след което си е излязал най-спокойно навън.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Yellow major
- Контакти:
maldin1 написа:Организирайте се и отидете при Бат Бойко.Той би трябвало да ви изслуша и да назначи някакви проверки.![]()
Съгласен съмс теб. Бойко е спортен човек, който обича футбола.След като никой не иска да го захапе този мръсен селянин,май това е последната ни надежда.
ако Боико ни отърве от селскиа, пе4ели поне 300-400 хиляди гласа, това е
STENLI написа:ако Боико ни отърве от селскиа, пе4ели поне 300-400 хиляди гласа, това е
Ми то май само той остана,селския паразит няма отърване от него

- botev_1912
- Контакти:
STENLI написа:ако Боико ни отърве от селскиа, пе4ели поне 300-400 хиляди гласа, това е
АКо Бойко ни отърве от селяка ще спечели доста повече гласове, понеже почти ВСЕКИ който се интересува от футбол би гласувал за него! Не се знае дали утре някой друг отбор няма да попадне на друг селянин!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Yellow major
- Контакти:
Днес в НАП, гледайте Канал 1.
Другата седмица при Бойко.
Това е пътя.Тотален натиск над изрода.
Дано го покоси инфаркт,инсулт или още по сериозно нещо. Грях ми е да го кажа това ,но за него милост няма да има!
Другата седмица при Бойко.
Това е пътя.Тотален натиск над изрода.
Дано го покоси инфаркт,инсулт или още по сериозно нещо. Грях ми е да го кажа това ,но за него милост няма да има!