Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 27 фев 2018 15:43

И кое му толкова екстрата :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2018 16:09

modor написа:И кое му толкова екстрата :roll:

Селекция от 7 нови в 12 без 5, ..... поне ще си научат имената ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 фев 2018 17:01

Red_Neck написа:

Селекция от 7 нови в 12 без 5, ..... поне ще си научат имената ;)

Аз пък съм на мнение, че на вас ви се получи екстра, щото във вашия лагер бързо започва да се говори за треньорски рокади, защото по презумпция вие винаги излизате за победа, нали и всичко ралзично е катаклизъм. А и исторически погледнато ГГ не чака много треньорите да узреят. Пък и не е като да нямате нови играчи също. От безиходица срещу Морето Стамен пусна двама нови заедно на левия фланг - уникално. Та с две думи - при нас няма особено напрежение и драма, ако завършим трети. Виж, за купата ще е драма, ако отпаднем. При вас и двете са драма. А поне на теория ние уж водихме някаква чутовна подготовка и имаме голяма бройка от нелоши играчи и не би трябвало мачове през 3-4 дни да са ни проблем. Освен това гледам програмата ви - гостуване в Русе, домакинство на Етър (многоточие), гостуване на Пирин (което сигурно ще ви е най-трудния мач). А ние имаме домакинство срещу Берое (които като дойде мач с Левски магически се научават как да си подават, да правят скоростни атаки, а успешен шпагат е такъв с кръвопускане), гостуване във Варна (където традиционно се играе трудно, особено за Левски през последните 10 години) и домакинство на Етър (многоточие). Прави си сам изводите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 фев 2018 17:06

Red_Neck написа:Мачовете за купата чак втората половина на Април - екстра ви се получи, ...факт ;)

Що, на вас кво ви е? Или се чувствате ощетени, щото сте в супер форма?

Само не пробутвай тая глупост, че сме щели да си обиграем отбора по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 фев 2018 17:32

То до края на Март играчите тепърва навлизат във форма и се сработват, а към края на Април вече започва да се чувства умората. :lol:

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 27 фев 2018 22:55

Не исках да си казвам мнението за мача с Ботев понеже не бях на 100% убеден че съм прав но след срещата със Септември си мисля че имам основание та с две думи:
Познавам отдавна Костов като футболист и дори подритваме от време на време и имам поглед над качествата му, на мача с Ботев отидох по рано заради него и то не в Б а в А сектор и докато го гледах на загрявката не можах да го позная, а когато започнаха традиционните удари към вратата преди да се приберът в съблекалнята вече бях сигурен че мача ще е много труден.Повярвайте ми момчето е много качествен играч но просто така се беше "гътнал" че не вярвах на очите си от четирите си удара към вратата я утцели веднъж....и това на загрявката....явно.трябва да им влезем в положение и да разберем че и на тея момчета не им е лесно явно напрежението е огромно и ние сме хората който можем да помогнем.Нека да дадем шанс на този отбор и дано този път късметът е с нас

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 фев 2018 23:02

В новата Директива биде включен и климата, какво се правите на дръж ми шапката? Спасе, Боби и Домуса предизвикаха глобално застудяване с ХАРП под наем, за да попречат на ЦСКА-София да гази :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2018 00:54

Groucho написа:

В новата Директива биде включен и климата, какво се правите на дръж ми шапката? Спасе, Боби и Домуса предизвикаха глобално застудяване с ХАРП под наем, за да попречат на ЦСКА-София да гази :lol:

Така е,но Дришата лига компенсира. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2018 07:29

Groucho написа:

Гришата да не се спотайва... ами да грабва лопатата :lol: Навремето наравно с всички чистеше терена на стадиона в Ловеч.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 фев 2018 09:29

modor написа:Гришата да не се спотайва... ами да грабва лопатата :lol: Навремето наравно с всички чистеше терена на стадиона в Ловеч.

[offtopic]Дам, трябва да поеме отговорността на лидер с едно "аз ша изчистя" :lol:[/offtopic]

Върни се в “Левски”