Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 27 фев 2018 21:37

1982 написа:С интерес очакваме дали служителят на "господин" Гриша Ганчев ще продължи тъпо и упорито да обжалва пълното удоволетворение на исканията му ??! Дори и ВКС след 5 години да го "ощети" също, като одобри плащането на пълния му размер вземания :mrgreen: , очакваме да се обърне към международните институции. :mrgreen: :mrgreen:

И да продължи какво ??? Негово право си е , спазва ли законите , спазва ги , тогава ти нямаш право на претенции !!! С интерес ли чакаш да научиш защо фирми и кантори свързани с Домусчиев гарантираха плащането на новообразуваното и играещо в момента във В група отборче със зелени делиормански екипи ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 фев 2018 21:39

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Пълни измишльотини ..... ЦСКА-София е просто Литекс Ловеч със сменено име и адрес. Нищо повече.

Измишльотини за теб, за тези които решихте, че ЦСКА е мъртъв. Само не ми е ясно какво още се опитвате да изстискате от ситуацията, след като за вас ЦСКА го няма, мъртъв е. Палете свещи, носете тъмни дрехи, останете с хубавите спомените и не пречете на останалите, за които ЦСКА е жив.

На кого пречим, мошеници ??! Пречим да си вършите далаверите и измамите, на това ли пречим ??! На кое точно пречим, че искаме поне веднъж да постъпите по законен начин и да си платите ??!

Вие платихте ли , че имате претенции други да плащат ??? Пречите , като идвате при НАС да ни давате тон в живота ;) Ние не идваме да ви казваме как да живеете ... правиш ли разликата :evil:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 фев 2018 21:42

PFC Litex написа:
baraba написа:Понеже подуенци никога няма да покажат било нотариален акт за стадиона който ползват или прословутия указ с който "уж" бил създаден ЦСКА , ние пък показваме нотариалния акт за собственост (открадната през 1956г от Комунистите които уж репресирали подуенци) на така наречения днес ст. "Българска армия" :
Изображение

Тази изрязана снимка със заличени данни, какво точно показва и доказва?

За тези които могат да четат е достатъчно ясно да разберат за какво става въпрос !!! А , който търси под вола теле ... няма как да го намери !!!
Който има желание може да направи проверка в архива и ще го намери с все скритите му данни :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 фев 2018 21:44

1982 написа:С интерес очакваме дали служителят на "господин" Гриша Ганчев ще продължи тъпо и упорито да обжалва пълното удоволетворение на исканията му ??! Дори и ВКС след 5 години да го "ощети" също, като одобри плащането на пълния му размер вземания :mrgreen: , очакваме да се обърне към международните институции. :mrgreen: :mrgreen:

Интересно е, че сред фенове, които може да се каже, че са твърдо ядро започват да се прокрадват упреци и е много вероятно ако няма ЕКТ и -София изтърве титла, че и купа нещата сериозно да загрубеят по адрес на "аз съм заможен човек"
Може и да си прав. Няма смисъл да се изказвам повече, не се имам за капацитет. Ще коментирам само мачове засега, докато разните дела и т.н. не се изяснят. Нека играем само понеделници и вторници, ако трябва и в 10ч. Нека на армията да има по 2000 човека, ама да плащат по 18 лева и така. С тия си действия превръщаме футбола в телевизионен продукт и само помагаме на Агата. Отделно що са ни емблеми и активи, важно е къде са феновете. (2000те човека) Само да видиме сега какво ще направи "лицето А.Б" с това обжалване.

Те нямат желание да разделят билетите на три ценови категории, според съперниците, същото и с картите и вход свободен за деца до 12 години и 65+, ти ми говориш за групови билети. Ебало си е майката, радвам се, че както е тръгнало след 3 месеца няма да съм част от тва нещо по никакъв начин и ще си гледам живота, а не да се ядосвам с глупости. 15-на години ми стигат.

Сложили 18 лева за А и 12 за Г, разбирам да важи за мачове с турците, а не срещу аутсайдери и да има жалка бройка във В най-вече, ама все тая. Писнало ми е да пиша и говоря. Живи и здрави.
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 фев 2018 21:45

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Пълни измишльотини ..... ЦСКА-София е просто Литекс Ловеч със сменено име и адрес. Нищо повече.

Измишльотини за теб, за тези които решихте, че ЦСКА е мъртъв. Само не ми е ясно какво още се опитвате да изстискате от ситуацията, след като за вас ЦСКА го няма, мъртъв е. Палете свещи, носете тъмни дрехи, останете с хубавите спомените и не пречете на останалите, за които ЦСКА е жив.

На кого пречим, мошеници ??! Пречим да си вършите далаверите и измамите, на това ли пречим ??! На кое точно пречим, че искаме поне веднъж да постъпите по законен начин и да си платите ??!

Платете дълговете, нали не сте мошеници? Защо не плащате, защо въртите номера, игрички, далаверки?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 фев 2018 21:56

Армейци,

Отново станахме свидетели на меко казано абсурдно решение от страна на тумора, обсебил българския футбол и пуснал пипалата си от Разград, през Подуене, та чак до елитен квартал в полите на Витоша. Синьо-зелените еуглени, управляващи с финес, двойно без разредител и тонове гел успяха да ни изненадат за пореден път.

Разбираме, че метероологичните условия са ужасни. Разбираме, че футбол не може да се играе при това положение. Но не разбираме разни други неща, от които смърди ужасно на афтърпарти с Преслава, каптагон и предплатен на 16.02 ваучер от "Виваком" на стойност 19,14 лв. Като например:

Ще побере ли Националния стадион всички желаещи да гледат в събота от 17.30 ч. гигасблъсъка "Витоша" - "Славия", по-известен като "Ел Безпублико"?
На кого щеше да навреди ако вместо този предстоящ спектакъл "Дунав" беше приел ЦСКА в Русе - град, намиращ се в другия край на България?
Има ли някаква конкретна причина мачовете на сбирщината от Подуене да са през 4 дни - 3.03, 7.03 и 11.03, а нашите през 3 - 5.03, 8.03 и 11.03? Ако да - молим, който в Бояна изтрезнее пръв, да ни обясни. Ако не - да живее феърплея!
Случайно ли е влизането в Изпълкома на едно подставено лице, източващо един телеком за сметка финансирането на една една сбирщина, за която вече питахме? Ако не - да очакваме ли други такива "приятни" изненади? Ако да - да живее демокрацията!
Собственикът на "Футбол Про Медия" поне на хартия Атанас Караиванов обслужил ли е чужди интереси, влияещи силно на изготвянето на въпросната програма? Ако да - чии и защо? Ако не - не смята ли, че алкохолът и софрите са започнали силно да замъгляват "трезвата" му преценка?

Сигурни сме, че на нито един от зададените от нас въпроси няма да получим отговор, а услужливите на новата стара власт медии ще заметат всичко под килима до семенната течност на Гела, която така щедро консумират ежедневно. Очевидно новото трио по остта Подуене-Бояна-Разград започва своята работа веднага след като успешно доумъртви всякакви надежди за промяна в следващите 4 години. Схемите са задействани, сметките са направени...

Само че, господа, сметката ви с нас, е направена без кръчмаря. А той сипва само "твърдо". Наздраве!
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 фев 2018 22:27

Mitata написа:Платете дълговете, нали не сте мошеници? Защо не плащате, защо въртите номера, игрички, далаверки?

Защо аз да ги плащам ??! Не аз твърдя, че съм ЦСКА и не аз ползвам незаконно емблемата на ЦСКА ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 фев 2018 22:33

1982 написа:
Mitata написа:Платете дълговете, нали не сте мошеници? Защо не плащате, защо въртите номера, игрички, далаверки?

Защо аз да ги плащам ??! Не аз твърдя, че съм ЦСКА и не аз ползвам незаконно емблемата на ЦСКА ......

Е как да не твърдиш, забрави ли, че ни обясняваше как вие от новообразуваното отборче играещо във В група сте били ЦСКА ??? Щом твърдите плащайте и готово !!!
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 фев 2018 22:39

baraba написа:
1982 написа:

Е как да не твърдиш, забрави ли, че ни обясняваше как вие от новообразуваното отборче играещо във В група сте били ЦСКА ??? Щом твърдите плащайте и готово !!!

Никога не съм писал такива неща, недей да лъжеш. Нито пък съм от ЦСКА 1948, че да пиша "ние" за тях ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 фев 2018 22:42

1982 написа:

Ти може да твърдиш, че не си ЦСКА, но си бил фен на този клуб, нали? Като такъв не си бил длъжен да погасяваш дългове, писал си го тук, в този форум.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”