ЦСКА _завинаги написа:equilibrum написа:Roger_Federer написа:Не съм писал отдавна в този форум, но ето, че сега най-сетне ми се отдава шанса отново да се докосна до "великите" умове, принадлежащи на редица български запалянковци. Прави ми приятно впечатление, че подуенци коментират мачове на ЦСКА, което е наистина радващо, предвид факта, че техният отбор става само за плоски шеги и едно хубаво е*ане от страна на червения динамит.
Конкретно за мача - очаквам категорична победа за ЦСКА с два гола разлика, но това по никакъв начин не означава, че свързвам предстоящия двубой с Дунав с една лека победа, точно обратното. Русенци ще се хвърлят здраво в битката, времето тези дни е доста студено, така че никак няма да бъде лесно, особено с тези печки в нашия състав. Надявам се Стамен да ги мотивира стабилно и да вземем 3-те точки, това е най-важното на този етап, докато все още съществува шанс за титлата, който може много бързо да се изпари, ако продължаваме да играем както срещу Черно море (отчитайки съдийските тесли, които са една константа).
0:4 или да уволняват треньорския екип!
Ако е 0:1 пак ли искаш оставка?
Пак се почна и то след 1 равен мач!
Да, може и с 0:1 но трябва задължително победа! Защото, ако не победим, то губим почти всякакви шансове за първенството, предвид Лудогорец и неговия собственик, и оттук идва въпроса за отговорността, и тъй като няма как да уволниш всички състезатели, или половината, или ако щеш дори и няколко, то логично е треньора да бъде уволнен, каквато е между другото практиката п освета. Затова написах да се уволни треньорския екип, защото си отиват всички, а не само Стамен Белчев. Искам до края победи над левски и лудогорец! И все пак всеки има право на мнение, уважавам го! Успехи на ЦСКА!!!!!