Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Tiberius » 25 фев 2018 19:01

rhaegar написа:Като е прима балерина, да си събира парцалите и марш към балет лигата в Испания. На нас такива нежни не ни трябват. В Мадрид ако му свирят всяко падане при борба за първа топка, тука не е така.

Ще си бием главите за Диего. Да му мисли Конте де. Неговата работа е на пангара.

Щото бай Диего не беше балерина, а и да не споменавам циганските номера, които правеше. :lol: :lol: :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O0mLxgZC4nU[/youtube]
Ако си мислите, че Конте и Мората са ви най-големият проблем, то жестоко се лъжете. Като гледам решенията на вашето ръководство, ще е хубаво да занижите критериите си в следващите няколко години. По всичко личи, че на Роман му омръзна хобито.
Като фен на Реал, аз не мога да се оплача от Мората. Не съм чул лоша дума за него и от фенове на Ювентус, пък де да знам. Сигурно той е виновен за всичко, което ви се случва.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2018 19:10

Ами приберете си го в Мадрид, за 19394003947 път тоя сезон учтиво ви моля. Диего може да е симулирал, но е мъжкар. Вадил е отбора достатъчно пъти почти сам, че да заслужи уважението на всеки фен на Челси. Мората не може да се задържи на краката си, даже и да иска.

Конте и Мората бяха проблемите ДНЕС. Аз обсъждам конкретния мач. Ясно ми е, че по цялата верига се случват неща и проблемът е далеч по-сложен за разрешаване от поредната треньорска смяна.

А как можеш да кажеш, че на Абрамович "хобито" му е омръзнало, при положение че ще вдига нов стадион? Ма то това не е държавата да ти купува и помага, някак си трябва да се бориш и сам от време на време. Испанските галеници трудно го разбират това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2018 19:23

Santiago Munezz написа:
Thsmith написа:
Santiago Munezz написа:Е не гадното ръководство е виновно ,нарочно му разпордаде всички футболисти и му даде само 250 милиона за трансфери за да е толкова неадекватен този сезон.

"E не" как ръководството? Той си ги продава, прибира си парите в джобчето и си оставя място за да може да влезе.

Гениално Айнщайн!

О да бе верно,Марина нарочно му ги разпродаде,за да го провали и изгони,забравих ,че и от ръководството изгониха Коста със смс.
Ти наистина освен дървен философ си и адски прост!

Не, случайно ги разпродаде, Айнщайн!

Коста беше изгонен защото като повечето цигани нз кой е шефа и кой кара влака.
Ти пък освен, че си неблагодарен към хората, които са направили нещо за отбора ти, явно си и Бай Ганьо и когато не намираш начин да убедиш другия в глупавата си теза, просто почваш да пробваш с обидите. Не съм особено изненадан.
Те хората, които са лишени от чувство за лоялност и търпение, рядко се отличават с особени маниери де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 25 фев 2018 19:41

rhaegar написа:Ами приберете си го в Мадрид, за 19394003947 път тоя сезон учтиво ви моля. Диего може да е симулирал, но е мъжкар. Вадил е отбора достатъчно пъти почти сам, че да заслужи уважението на всеки фен на Челси. Мората не може да се задържи на краката си, даже и да иска.

Конте и Мората бяха проблемите ДНЕС. Аз обсъждам конкретния мач. Ясно ми е, че по цялата верига се случват неща и проблемът е далеч по-сложен за разрешаване от поредната треньорска смяна.

А как можеш да кажеш, че на Абрамович "хобито" му е омръзнало, при положение че ще вдига нов стадион? Ма то това не е държавата да ти купува и помага, някак си трябва да се бориш и сам от време на време. Испанските галеници трудно го разбират това.

Като вътрешен заем ли ще си пише стадиона?

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 25 фев 2018 19:44

Дали има някъде другаде по света платен канал с реклами?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 фев 2018 20:16

:lol: :lol: :lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 фев 2018 20:30

Най-скучният финал от доста години...

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 фев 2018 20:30

rhaegar написа:Ами приберете си го в Мадрид, за 19394003947 път тоя сезон учтиво ви моля. Диего може да е симулирал, но е мъжкар. Вадил е отбора достатъчно пъти почти сам, че да заслужи уважението на всеки фен на Челси. Мората не може да се задържи на краката си, даже и да иска.

Пак ли стигнахме до испанските галеници... звучи направо нелепо на фона на Абрамович и неговата структура в Русия... или ще гледаме само до носа си. ;)

Коща каквото е дал, е дал. Той ще си остане фен на ботовете на Чоло и винаги ще предпочете слънчева Испания пред дъждовна Англия. Скандалите с Конте просто си бяха повод, но Коща се готвеше да ви напусне още преди прословутите изцепки на италианеца.

И, да, Смит е много прав в този случай. Бразилецът се опълчи открито на треньора си. Всеки друг изход от подобна ситуация би бил явен знак за агенти и играчи, че в Челси футболистите командват парада.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2018 20:40

Furious_Monk написа:Пак ли стигнахме до испанските галеници... звучи направо нелепо на фона на Абрамович и неговата структура в Русия... или ще гледаме само до носа си. ;)

Е то по тая логика всеки богаташ е продукт на "структурата", дали се казва Перез или Абрамович, все тая.

Furious_Monk написа: Коща каквото е дал, е дал. Той ще си остане фен на ботовете на Чоло и винаги ще предпочете слънчева Испания пред дъждовна Англия. Скандалите с Конте просто си бяха повод, но Коща се готвеше да ви напусне още преди прословутите изцепки на италианеца.

И, да, Смит е много прав в този случай. Бразилецът се опълчи открито на треньора си. Всеки друг изход от подобна ситуация би бил явен знак за агенти и играчи, че в Челси футболистите командват парада.

Коста създаваше проблеми, мрънкаше, недоволстваше, но на терена си оставяше дробовете. В нито един мач не си е позволил да не даде 100% от себе си, независимо от разправиите с мениджъра. ОК, съгласен съм с причините за продажбата му, можеше да се подходи по-дипломатично, но каквото било-било. Проблемът е, че не беше заменен с нападател от неговата класа, а с дърво за 70м.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 фев 2018 20:46

Конте е доста сложна и противоречива личност като треньор. Пословичният му инат много му пречи за развитието на отборите му. При нас достигна да едно ниво, което си мислеше за оптимално и реши, че не може да награди без едни големи трансфери. Е, Алегри игра финал с тези играчи.
Преценката му за играчите също е доста спорна. Матич и Коща за Мората/Лукаку и Бакайоко...кофти бизнес. Като се сетя, че при нас една от конкретните причини да напусне беше това, че решихме да не наливаме пари за Итурбе...
БТВ Конте с лека ръка разкара Куадрадо, който можеше да бъде доста стабилен ролеви играч за Челси.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”