Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2018 18:06

То тоя гол беше след сигнала, заради това влезе :lol:
Santiago Munezz написа:
Thsmith написа:Ми гледах достатъчно Монако за да знам добре как е играл. Не беше Виера, но играеше добре. Съмнявам се, че можеш да посочиш по перспективни опорни халфове на 22 години с оглед представянето до лятото.
И силно се съмнявам точно Конте да е искал да продаде Матич на Ютд. Най малкото, че нямаше да взима Дринкуотър ако това е била идеята. По скоро искаше още един човек в средата за да не трябва той да облича екипа с 8 цата в средата на сезона.

Забелязвам, че доста от феновете на Челси във форума показват изключителна неблагодарност и къса памет. Нещо което е изключително странно. Направи ми впечатление и при проблемите с Моуриньо и сега.

А с Ювентус спомняш ли си как точно с грешките на тоя терорист ги провалиха?
Иначе на първо време даже Ндиди от Лестър правеше по силно впечатление от него,а за парите,които хвърлихме за Флопа(който впрочем не е типичен опорен халф,поне Конте го пробва като бокс ту бокс) един Милинкович-Савич или Толисо,които играят на сходни позиции са класи над него.Даже нашите Чалоба и РЛЧ не му отстъпват.
И да бе ,Конте не е искал да продава Матич,но гадното ръководство насила му го продаде,стига глупости.

Бакайоко игра по-добре от Толисо в последната година, поне според мен.
Не му отстъпвали ама не могат да хванат ръка в мъжкия футбол :lol: Ндиди видя ли го вчера какви ги свърши? 100% негов гол, точно като грешките за които ревеш.
И да, по логично е Конте да иска да го даде на Ютд понеже не му трябва и да прави сметки той да влиза в средата на терена през декември. Вероятно и заради това не взе ляв бек, сигурно е искал да има място за стария му партньор Песото :lol:

Не е лошо вярно да се спре с глупостите и да се замислите какво пишете. Не е нормално мненията да се менят на 180 градуса през няколко месеца.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 25 фев 2018 18:11

Е не гадното ръководство е виновно ,нарочно му разпордаде всички футболисти и му даде само 250 милиона за трансфери за да е толкова неадекватен този сезон.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 фев 2018 18:16

Смит, когато даден отбор не върви, хората обикновено си намират персонални виновници в отделни единици на терена и това до някаква степен облекчава недоволството от играта и резултатите.

Днес специално и Канте, и Азар, и Алонсо, и Моузес, и Мората, и Дринкуотър не бяха на ниво. Нямаше го Бакайоко, играта не беше много по-добра. Така че, има нещо което Конте трябва да пипне и да промени, като треньор е длъжен да разбере какво точно е, ако му оставят достатъчно време.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2018 18:16

Furious_Monk написа:Може ли цял мач да го бият Моратко, той да им отвърне с ебати красивия гол... и накрая да го отменят заради доста спорна засада...Друго си е да се казваш Алън Моратър... :lol:

Айде не ми го хвали, моля ти се. Изгуби 45 първи топки от Смолинг и Линдельоф, за Бога. В момента с него на терена сме с 10 души.

Furious_Monk написа: Днес специално и Канте, и Азар, и Алонсо, и Моузес, и Мората, и Дринкуотър не бяха на ниво. Нямаше го Бакайоко, играта не беше много по-добра. Така че, има нещо което Конте трябва да пипне и да промени, като треньор е длъжен да разбере какво точно е, ако му оставят достатъчно време.

Как Канте и Дринкуотър да не са били на ниво? Ти кой мач си гледал? И двамата покриха ужасно много терен и забърсваха след нескопосаните отигравания на хората пред тях. Азар беше под нивото си през второто полувреме, факт. Моузес........кой изобщо очаква някакво ниво от Моузес?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 25 фев 2018 18:21

Те всички фенове на Реал си го защитават и не дават и дума срещу него да се обели :lol: Тоя горкия силно конкурира Торес !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2018 18:23

Santiago Munezz написа:Е не гадното ръководство е виновно ,нарочно му разпордаде всички футболисти и му даде само 250 милиона за трансфери за да е толкова неадекватен този сезон.

"E не" как ръководството? Той си ги продава, прибира си парите в джобчето и си оставя място за да може да влезе.

Гениално Айнщайн!

--------

Матич направи слабо първо и доста силно второ. Лукаку след гола игра като друг човек. Уили и Азар по скоро бяха затворени от близкото пазене на Моуриньо и подхода на игра. Мората го нямаше цял мач, все едно с човек по малко играха... и пак успя да изпусне от упор. Като цяло се изненадвам, че Челси не натиснаха повече през центъра. Личи си, че идиотите на Ютд в центъра на защитата могат да срешат във всеки един момент и просто трябва да ги натиснеш малко.
Последна промяна от Thsmith на 25 фев 2018 18:27, променено общо 1 път.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 фев 2018 18:23

rhaegar написа:
Furious_Monk написа:Може ли цял мач да го бият Моратко, той да им отвърне с ебати красивия гол... и накрая да го отменят заради доста спорна засада...Друго си е да се казваш Алън Моратър... :lol:

Айде не ми го хвали, моля ти се. Изгуби 45 първи топки от Смолинг и Линдельоф, за Бога. В момента с него на терена сме с 10 души.

Еми аз не съм казал, че не е играл слабо. Някак си, все едно са пуснали прима балерина на ринг по време на самата боксова среща. :lol: Но и голът беше хубав, че и ми се струва и редовен при това...май... не съм много сигурен...

Кристенсен направи хубав мач.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 фев 2018 18:28

Повече ми харесват изпълненията на Катрин Дженкинс :lol: Нищо дано поне не се ядосвам много с този мач.

A.Pinochet[/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2018 18:37

Като е прима балерина, да си събира парцалите и марш към балет лигата в Испания. На нас такива нежни не ни трябват. В Мадрид ако му свирят всяко падане при борба за първа топка, тука не е така.

Ще си бием главите за Диего. Да му мисли Конте де. Неговата работа е на пангара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 25 фев 2018 18:39

Thsmith написа:
Santiago Munezz написа:Е не гадното ръководство е виновно ,нарочно му разпордаде всички футболисти и му даде само 250 милиона за трансфери за да е толкова неадекватен този сезон.

"E не" как ръководството? Той си ги продава, прибира си парите в джобчето и си оставя място за да може да влезе.

Гениално Айнщайн!

О да бе верно,Марина нарочно му ги разпродаде,за да го провали и изгони,забравих ,че и от ръководството изгониха Коста със смс.
Ти наистина освен дървен философ си и адски прост!

Върни се в “Архив”