Абе, с една дума - резултата е добре да е хубав ...но по-важно е да подобряваме играта и да изграждаме стил, да окомплектоваме отбора и т.н., така че каквото стане

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Готвача написа:Даниел Пеев каза нещо много важно днес,дано сте го чули.Илиан за разлика от други треньори заявяващи че ще налагат млади играчи,го направи при резултат 0-0 в София срещу тирето,а не когато отбора примерно губи мача с 2-3 гола.Това показа на младите че треньора вярва в качествата и поведението им на терена и затова им гласува доверие,което те оправдаха на 100%.Много съм доволен от факта че 6 играча продукт на школата на Черно море бяха на терена,а имаше още мисля поне двама на пейката.Не е далече момента,когато ще имаме още наши момчета в мъжкия отбор.Виждайки че се дава шанс на младите,битката за доказване в школата ще се засили неимоверно много.
Очаквам много добре подреден отбор в Търново,отново няколко наши момчета включени в състава и положителен резултат.Мисля и Хасани се връща ,така че още опции пред Илиан.Цветков или Димов спокойно могат да се преместят в центъра на терена,зависи от постановката на игра,която Илиан ще предложи.
Готвача написа:Мисля и Хасани се връща ,така че още опции пред Илиан.Цветков или Димов спокойно могат да се преместят в центъра на терена,зависи от постановката на игра,която Илиан ще предложи.
Потребители, разглеждащи този форум: Mariner и 5 госта