delqnski47 написа:Днеска на стадиона беше култовоСупер си изкарахме . Онли СиЕсКей.
Публиката показа, че сме номер 1!
Нямам търпение в петък да съм на трибуните!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Днеска на стадиона беше култовоСупер си изкарахме . Онли СиЕсКей.
Ръководството на Верея благодари на феновете на ЦСКА за коректното поведение, което показаха на стадион Трейс Арена по време на гостуването на старозагорския отбор в среща от 21-я кръг на Първа лига.
Двубоят завърши с успех на “червените” с 5:0.
2 500 фенове подкрепяха любимия си отбор по трибуните на “Трейс Арена”.
“Феновете на ЦСКА показаха европейско поведение не само по време на срещата, но и преди и след нейното завършване”, заявиха от ръководството на Верея.
Teo написа:
бате Тео на върха... докосва 32-рата![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Teo написа:
![]()
![]()
Големец.
niki_mihaylov написа:Тео и на Луната да се качи пак няма да станете ЦСКА. ЦСКА е в архивите, и то благодарение на такива като Тео. Това всеки може да отвори регистъра и да види там какво пише. Утре Тео и другите можете да решите , че Реал М е ЦСКА ??? И ще станете шампиони на Европа 11 пъти ли??? Една шайка пияни и неграмотни ли ще казват??? Не, уефа, бфс, съда, синдика и 90% от българите!!! Аз поне докато съм жив ще го правя.
Teo написа:delqnski47 написа:Teo написа:
Големец.
хахаха... пали димка в колата, види го ушев, прибере я вътре, издушат се![]()
![]()
Вчера навръщане
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта