Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот sapio0o » 15 фев 2018 10:27

rhaegar написа:Германският национален отбор е някаква футболна аномалия, признавам. Играчи, които в клубните си отбори не показват нищо особено, или държат добро ниво, без да са феноменални, изведнъж се превръщат в някакви футболни зверове, щом сложат националната фланелка. Точно обратното на английския.

Извини ме, но кое точно е обратното на английския? Или искаш да кажеш, че англичаните (не английските отбори, а англичаните) показват завидно феноменално постоянство на най-високо ниво в клубния футбол? Сериозно? :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 10:31

Боже, това Деле Али ги направи, не мога да повярвам, сигурно е някакъв монтаж... ей сега Алекс ще каже, колко чисто е всичко в английската игра...

Изображение

П.П

А има ли смисъл да се вадят подобни положения, в които съдията съвсем тактично бърка в полза на единия отбор от мачове в самото им първенство. Английското лицемерие край няма. Подобни изпълнения от Руни, Джерард също не се забравят, но когато е английски отбор или играч, няма как всичко да не е случайно. :lol:
Последна промяна от Furious_Monk на 15 фев 2018 10:36, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 фев 2018 10:34

Furious_Monk написа:
Alexx написа:Испанските роми пак съдиите ги бутат.
Очаквам Барса да им свирят 3 дузпи срещу Челси другата седмица.

И това след цирковете на Тотнъм-Ливърпул, където гордостта на нацията Кейн се оказа по-голям ром и от най-естествено родените такива. :lol:

Просто фен на джентълменската игра. :lol:

Нормално, хората се научават на лоши навици по-лесно. Все пак е по-лесно да чийтваш отколкото да играеш като джентълмен.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 10:34

sapio0o написа:Извини ме, но кое точно е обратното на английския? Или искаш да кажеш, че англичаните (не английските отбори, а англичаните) показват завидно феноменално постоянство на най-високо ниво в клубния футбол? Сериозно? :lol:

Играят доста по-добре в клубните си отбори, отколкото в националния. Никой не ти говори за високо световно ниво.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 фев 2018 10:37

sapio0o написа:
rhaegar написа:Германският национален отбор е някаква футболна аномалия, признавам. Играчи, които в клубните си отбори не показват нищо особено, или държат добро ниво, без да са феноменални, изведнъж се превръщат в някакви футболни зверове, щом сложат националната фланелка. Точно обратното на английския.

Извини ме, но кое точно е обратното на английския? Или искаш да кажеш, че англичаните (не английските отбори, а англичаните) показват завидно феноменално постоянство на най-високо ниво в клубния футбол? Сериозно? :lol:

Да, Ганьо, сериозно! Лампс, Скоулс и Джерард не бяха ли постоянни? Рио, Тери, Ашли?
Ти, смута и монка сте ментално винаги прави, макар това почти никога да не е вярно!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 10:38

Alexx написа:
Furious_Monk написа:
Alexx написа:Испанските роми пак съдиите ги бутат.
Очаквам Барса да им свирят 3 дузпи срещу Челси другата седмица.

И това след цирковете на Тотнъм-Ливърпул, където гордостта на нацията Кейн се оказа по-голям ром и от най-естествено родените такива. :lol:

Просто фен на джентълменската игра. :lol:

Нормално, хората се научават на лоши навици по-лесно. Все пак е по-лесно да чийтваш отколкото да играеш като джентълмен.

:lol: Така е, другите са виновни за моите решения, просто средата е такава, не ми оставиха избор, нямам късмет... :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 фев 2018 10:39

rhaegar написа:Играят доста по-добре в клубните си отбори, отколкото в националния. Никой не ти говори за високо световно ниво.

Може би защото в клубните си отбори са единици редом до латиноси и слабостите им не изпъкват. В националния са събрани всички до един. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 10:42

Sardukar написа:
sapio0o написа:

Да, Ганьо, сериозно! Лампс, Скоулс и Джерард не бяха ли постоянни? Рио, Тери, Ашли?
Ти, смута и монка сте ментално винаги прави, макар това почти никога да не е вярно!

Поне да беше прав. Поне разбрахме защо не драскаш повече, защото ти искаш винаги да си прав и понеже няма как да стане, просто си траеш и чакаш някой да сгреши и да му кажеш, виждаш ли , сгреши...еми нормално и човешко е, но след това трябва и да се защитиш.

Е аз не съм винаги прав, това е долна лъжа от твоя страна, нямам нужда като теб да не греша, а и не е възможно това, но е трудно да се приеме за ограничения човек, че не всички имат еднакви нужди и желания.
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 10:46

sapio0o написа:
rhaegar написа:Играят доста по-добре в клубните си отбори, отколкото в националния. Никой не ти говори за високо световно ниво.

Може би защото в клубните си отбори са единици редом до латиноси и слабостите им не изпъкват. В националния са събрани всички до един. :lol:

И кое от това прави моята теза грешна?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 фев 2018 10:49

За мача снощи - колеблив Реал би страхлив БДЖ :roll:
Върза им много с рикошетите при 2-ия и 3-ия гол на комшиите, ама кво да се прави - на Кроос дузпата беше леко пресилена, но си се свиреше и никой нищо не може да му каже на Роки... Картоните на Ло Чоло :mrgreen: - първия абсолютно измислен, при дузпата също не беше за картон, така че не знам какви претенции може да има за ЧК

Какво да кажа това го има в играта, Роналдо беше на точното място. На мен друго ми е интересно С. Рамос
спаси 2 чисти гола с уникално пласиране и блокиране на голови удари на ПСЖ но няма кой да го отличи!

Върни се в “Архив”