Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 01:04

rhaegar написа:
doktora25 написа:Ах тази Мери!
Като не залагаш на Дракслер и като не ни го даваш така ти се пада! :)

Стига с тоя Дракслер бе човек, напълно средна ръка футболист е, заеби. Все едно ако беше титуляр, БДЖ биеха 8:0. Човекът би бил резерва във всеки топ отбор, както е и в при франсетата.

Момчето е добър, интелигентен и можещ футболист. Може би Доктора има право тук, но просто не може да се пипне никой от тройката в атака. Кавани вкарва редовно и вече е легендарен сред феновете, Мбапе е твърде скъп, а Неймар не се пипа. Може би Рабио и Верати в средата, и Дракслер като атакуващ пред тях...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 фев 2018 01:11

Furious_Monk написа: Момчето е добър, интелигентен и можещ футболист. Може би Доктора има право тук, но просто не може да се пипне никой от тройката в атака. Кавани вкарва редовно и вече е легендарен сред феновете, Мбапе е твърде скъп, а Неймар не се пипа. Може би Рабио и Верати в средата, и Дракслер като атакуващ пред тях...

А какъв е проблемът да се започва с 2-ка типични нападатели Кавани и Неймар/Мбаппе и с крила Дракслер и другият? И 2-ка опорни зад тях? Дракслер е крило. И на други постове може да играе, обаче да не се ползва там, където е най-полезен, е безразсъдство.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 01:26

Ти сам си го посочил проблема- Неймар/Мбапе. Трябва да направи избор кой от двамата да играе като полузащитник. Неймар очевидно може да се справи, но едва ли ще е възхитен от тази идея. Очевидно има по-голям интерес от това да му се откриват възможности за гол, отколкото от граденето на играта. Днеска можеше да даде няколко страхотни паса( почти съм убеден за себе си, че видя тези възможности), но реши да бие към вратата.

Иско, Азар, до някаква степен Коутиньо са играчи, които могат да играят като външни полузащитници. Мбапе мисля че няма да се справи. Дори ми звучи по-скоро като катастрофа тип "Венгер".
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 фев 2018 01:27

Реваншът ще е страшно вълнуващ, миналата годината парижани трябваше да пазят преднина - не успяха, тази година пък трябва да наваксват - сигурно пак няма да успеят, но...знае ли човек как ще тръгне мача?
Най-вероятната прогноза отново е гол-гол, а към нея бих добавил и червен картон в мача, при толкова латино кръв и напрежение изглежда любопитна опция.
Последна промяна от smoothc на 15 фев 2018 01:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 01:27

Furious_Monk написа:
Момчето е добър, интелигентен и можещ футболист. Може би Доктора има право тук, но просто не може да се пипне никой от тройката в атака. Кавани вкарва редовно и вече е легендарен сред феновете, Мбапе е твърде скъп, а Неймар не се пипа. Може би Рабио и Верати в средата, и Дракслер като атакуващ пред тях...

Не казвам че не е талантлив. Но не е този решаващ играч, който щеше да спечели мача за ПСЖ сам. Кажи честно, в кой голям отбор го виждаш титуляр? Освен в сбирщините на Моу и Асен, никъде другаде не би бил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 фев 2018 01:31

Фади, срещу Барселона ще заложите ли на типичен британски футбол - здрави сблъсъци и изсипани топки към Жиру?

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 01:36

rhaegar написа:
Furious_Monk написа:

Не казвам че не е талантлив. Но не е този решаващ играч, който щеше да спечели мача за ПСЖ сам. Кажи честно, в кой голям отбор го виждаш титуляр? Освен в сбирщините на Моу и Асен, никъде другаде не би бил.

Ами той ако не играе, няма и къде да бъде. Два сезона в Арсенал и ще видиш как ще се избиват за него. В Тотнъм също има място за него( Дракслер, Али, Ериксен) не звучи зле ,като някакъв междинен етап от развитието си. В Челси мисля че е по-удачен избор от Педро и дори Уилям. В Интер със сигурност има къде, в Ювентус, Милан също... в Байерн- Робен и Рибери би трябвало скоро да се пенсионират. В Сити може да играе като ляв или десен краен защитник. Кой не познава Гуардиола, кой не е чувал за експериментите му... :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 фев 2018 01:40

rhaegar написа:Не казвам че не е талантлив. Но не е този решаващ играч, който щеше да спечели мача за ПСЖ сам. Кажи честно, в кой голям отбор го виждаш титуляр? Освен в сбирщините на Моу и Асен, никъде другаде не би бил.

Перфектният наследник на Рибери е. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 01:51

Furious_Monk написа:Ами той ако не играе, няма и къде да бъде. Два сезона в Арсенал и ще видиш как ще се избиват за него. В Тотнъм също има място за него( Дракслер, Али, Ериксен) не звучи зле ,като някакъв междинен етап от развитието си. В Челси мисля че е по-удачен избор от Педро и дори Уилям. В Интер със сигурност има къде, в Ювентус, Милан също... в Байерн- Робен и Рибери би трябвало скоро да се пенсионират. В Сити може да играе като ляв или десен краен защитник. Кой не познава Гуардиола, кой не е чувал за експериментите му... :lol:

Ама никой не го накара да се забие там, където е нищо повече от скъпа резерва.

Милан и Интер дай да не ги слагаме. В момента ги няма на картата. Тотнъм също имат още доста хляб да изядат, но добре, нека кажем че там може да му се намери място. Въпреки че Почетино доста умело върти играчите си, резервите му не са нищо специално и все пак успяват да допринесат във важните мачове. В момента не мисля че има място за играч на неговата позиция в Челси. Педро и Уили се редуват вдясно, а на него не му е там силата.

doktora25 написа:[
Перфектният наследник на Рибери е. ;)

Ами приберете си го, пък да видим.

За момента е спрял на нивото си от преди трансфера във Волфсбург, а това са вече почти 3 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 фев 2018 01:54

Furious_Monk написа:Ти сам си го посочил проблема- Неймар/Мбапе. Трябва да направи избор кой от двамата да играе като полузащитник. Неймар очевидно може да се справи, но едва ли ще е възхитен от тази идея. Очевидно има по-голям интерес от това да му се откриват възможности за гол, отколкото от граденето на играта. Днеска можеше да даде няколко страхотни паса( почти съм убеден за себе си, че видя тези възможности), но реши да бие към вратата.

Иско, Азар, до някаква степен Коутиньо са играчи, които могат да играят като външни полузащитници. Мбапе мисля че няма да се справи. Дори ми звучи по-скоро като катастрофа тип "Венгер".

По принцип е така, но независимо дали схемата е 4-3-3, 4-2-3-1 или 4-2-2-2, работата на крилата е почти една и съща - да центрират или да завършват. При нито една от тях те няма как да са лишени от дефанзивни функции, 1 или 2-ма от отбора може, но 3-ма или 4-ма не могат да бъдат освободени от тях. И сега Неймар не е "привилегированият" в тактическо отношение и реално от него зависи колко ще вкарва.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Архив”