Арсенал направи невъзможното и излезе начело в Премиършип,

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Re: Арсенал направи невъзможното и излезе начело в Премиършип,

Мнениеот ultra1912 » 21 яну 2010 19:02

soUman написа:Чакайте малко бре.. хD на върха сте за сега, ама после ви виждам някъде до Тотнъм. Фактът, че сега толкова се радвате и сте в такава еуфория говори само, че одавна не сте се чувствали така (а това едва ли говори добре за Арсенал). Единственото нещо, за което трябва да се радвате е, че няма шанс да изпаднете от лигата хD Манчестър ще са шампионът, не разбрахте ли вече ? хD

Отиваш да спиш :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 яну 2010 21:00

Наистина изглеждаше нвъзможно в един момент......но ето, сега Арсенал са начело.
Макар че, това водачество е фиктивно.......с мач повече от Челси.....което значи, че дори и да завършат равен "Сините" в отложеният си мач.....пак ще изпреварят Арсенал.
Иначе великолепна игра показват в последните няколко мача "Артелиристите" ......но аз го казах още в началото на сезона - Да, Арсенал играе най красивият футбол във Висшата лига.......да, Арсенал са много силен отбор, независимо кои играчи са на терена.......да Арсенал ще са замесени в борбата за титлата...........НО, само до един момент !
Просто ще се случи нещото което се случва през последните няколко години......а именно -
непостоянството...и младоста ( неопитноста, напрежението ) ще провалят отбора !
Докато Ман. Юн. и Челси, когато направят грешна стъпка.....те я поправят веднага в следващият мач.....а Арсенал, обикновено не се спира на само една грешка..... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 21 яну 2010 23:33

ultra1912 написа:
soUman написа:Чакайте малко бре.. хD на върха сте за сега, ама после ви виждам някъде до Тотнъм. Фактът, че сега толкова се радвате и сте в такава еуфория говори само, че одавна не сте се чувствали така (а това едва ли говори добре за Арсенал). Единственото нещо, за което трябва да се радвате е, че няма шанс да изпаднете от лигата хD Манчестър ще са шампионът, не разбрахте ли вече ? хD

Отиваш да спиш :)

Не ми се спи :roll:

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 22 яну 2010 14:05

Абе смешко, след като преди два месеца сме изоставали на 11 точки от върха, а сега сме начело как да не се радваме толкова ??????? Още повече след такъв страхотен обрат в последния двубой с/у дърварите от Болтън с/у, които в последните години играем доста трудно ???

А що се отнася до коментара ти затова, че ще сме до Тотнъм накрая ще го оставя без коментар...

Шампиона ще стана ясен през Май, може и края на Април, но е по-малко вероятно така, че тогава ще говорим пак.

П.П. Нали знаеш, че в един отбор, в който вече толкова време се работи правилно, рано или късно ще бере плодовете на своя труд. ;)
Изображение

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 22 яну 2010 14:22

Gunners написа:

Абе смешко, след като преди два месеца сме изоставали на 11 точки от върха, а сега сме начело как да не се радваме толкова ??????? Още повече след такъв страхотен обрат в последния двубой с/у дърварите от Болтън с/у, които в последните години играем доста трудно ???

А що се отнася до коментара ти затова, че ще сме до Тотнъм накрая ще го оставя без коментар...

Шампиона ще стана ясен през Май, може и края на Април, но е по-малко вероятно така, че тогава ще говорим пак.

П.П. Нали знаеш, че в един отбор, в който вече толкова време се работи правилно, рано или късно ще бере плодовете на своя труд. ;)

Кой ви е виновен, че сте били на 11 точки от първия? Аз лично мисля, че само вие сте си виновни! :) Кой ви е виновен, че играете доста трудно срещу "дърварите" Болтън? Мисля, че отговорът е пак вие сте си виновни. А и кво толова се засягате, че ще сте до Тотнъм. Те не са толкова назад в класирането, не са слаб отбор... хD Иначе е вярно, че Шампионът ще стане ясен през Април :) Ако толкова време сте работили "правилно" нямаше да играете трудно срещу средни, ако не и от долната половина на таблицата, отбори. НО, разбира се, всеки отбор може да се издъни срещу Бърнли или Стоук, но разликата между добрите и не чак толкова добрите отбори е, че добрите се учат от грешките си!

ПС: моля те, прояви си уважението. Аз наричам ли те "смешко" ? :)

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 22 яну 2010 14:30

Извинявай че съм те нарекъл "смешко", но някой път такива тип постове ми бъркат под кожата.

Никой не ни е виновен, че изоставахме толкова, но сега сме на върха - ФАКТ ;)
Иначе точно ти не ми говори за мачовете със средните и по-слаби отбори, защото този сезон и вие се дъните точно с/у тях. Няма да назовавам изгубинете ви точки в лигата през сезона защото са доста...

П.П. Не ми е ясно какво прави фен на Юнайтед в секцията на Арсенал ?
Изображение

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 22 яну 2010 14:39

Gunners написа:Извинявай че съм те нарекъл "смешко", но някой път такива тип постове ми бъркат под кожата.

Никой не ни е виновен, че изоставахме толкова, но сега сме на върха - ФАКТ ;)
Иначе точно ти не ми говори за мачовете със средните и по-слаби отбори, защото този сезон и вие се дъните точно с/у тях. Няма да назовавам изгубинете ви точки в лигата през сезона защото са доста...

П.П. Не ми е ясно какво прави фен на Юнайтед в секцията на Арсенал ?

Челси е с мач по-малко. Така, че от сега да развявате, че сте на върха е доста наивно. Аз не съм казал, че ние не се дъним срещу тези отбори. Напротив, на всеки се случва. Аз мисля, че този сезон ни е най-силният сезон, понеже виж на кое място сме с колко контyзени играчи! Успяваме да държим второ-трето място, а не като Ливерпул :) И защо да не коментирам във форум на Арсенал? Няма нищо лошо да си кажа мнението (като чели вие не влизате във форуми на Манчестър :) )
ПС: и мен ме дразнят типове, които излезнаха на чело ( дори и с мач повече от Челси) и вече са на седмото небе и вече никoй не може да говори с тях.. прекалено са на високо.. как така някой друг ще говори c щях хD

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 22 яну 2010 14:48

soUman написа: Аз мисля, че този сезон ни е най-силният сезон, понеже виж на кое място сме с колко контyзени играчи! Успяваме да държим второ-трето място, а не като Ливерпул :) И защо да не коментирам във форум на Арсенал? Няма нищо лошо да си кажа мнението (като чели вие не влизате във форуми на Манчестър :)

Точно ти не ми говори за контузени, защото винаги в Арсенал контузиите са най-много в последните години. Да не говорим за този сезон, че основният ни голмайстор РвП, който караше новата схема на игра да заработи на пълни обороти е контузен за 4-5 месеца и въпреки това сме най-резултатният отбор в лигата с 59 попадения !!!

Ясно ми е, че тук търсиш закачка и да си чешеш езика/в случая клавиатурата/, иначе аз лично не влизам във форуми на други тимове.
Изображение

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 22 яну 2010 15:00

По-страшно е когато всичките ти защитници не са на линия! И въпреки това се справихме :) но стига по темата..

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 яну 2010 20:15

Не се карайте,люде...Има още много време и първите могат да станат последни/в случая 3-ти и 4-ти/,а последните първи :)

Върни се в “Арсенал”