Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Tiberius » 13 фев 2018 23:54

Да се надяваме, че Реал Мадрид няма да прави от Хари Кейн транферен рекорд. Нека го остави на манчестърските грандове. Няма да е болка за умиране. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 фев 2018 23:55

sunscres92 написа:
Furious_Monk написа:2 огромни момента- пропусната дузпа и глупавото нарушение на Киелини. Ситуацията изглежда такава, сякаш италианците нямат големи шансове за реванша.

Хари Кейн второто показа защо не си струва цената, първото поне вкара гол.

Колко шанса имаше Кейн, че можеш да направиш това заключение?

Всички фенове на Мбапе(играч с по-малко мачове от колкото Кейн голове) - могат да си спомнят и мачовете на Монако с Ювентус и какво направи Мбапе в тях ???

К

Вкара на Буфон на 18 години, възраст на която Кейн е играл за младежите на Тотнъм. Освен това е експлозивен, бърз и агресивен нападател. ;)

Тотнъм е надиграл Ювентус, но пък основният им нападател е нямал шансове през второто полувреме... :roll:

Италианците загубиха центъра само с Кедира и Пянич. Според мен това бе най-голямата грешка на Алегри. Наситен център и здрава преса там биха могли да помогнат много на защитата, а той остави Кедира(не е известен с дефанзивни умения) и Пянич(чиято роля е на плеймейкър) да се оправят сами.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 фев 2018 23:57

Ювентус все още не са отпаднали!

gambletrade
Контакти:

Мнениеот gambletrade » 13 фев 2018 23:58

Betchualeng Arnaikem написа:
gambletrade написа:Добре. Заложил съм 20 евро Тотнъм да спечели ШЛ. Да видим до къде ще я докарат.

Ако вместо това ми беше дал 10 евро щеше да си само с 10 назад. Щот Тотнъм ще вземе ШЛ тази година само ако Владимир Путин стане шампион по скок на дължина. На Зимна Олимпиада.

Бре да му се не види! Коефициента на Тотнъм падна от 25 на 16, ако сега кеширам ще съм двайсетина еврака напред. Междувременно Путин подал петиция до МОК състезанията по всякакви скокове да се провеждат на Зимната Олимпиада. Казаха го по време на мача. По руската централна телевизия. ;)

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 14 фев 2018 00:00

Pichichi написа:Ювентус все още не са отпаднали!

Според мен са, но се надявам да си прав. Не ми се гледа втора висша лига(една ми стига), само че с други коментатори. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 фев 2018 00:00

Ако двата отбора покажат "тъмната" си страна, нищо чудно и да станем свидетели на скучновато 0-0.
Ако обаче решат да се развихрят, което е малко вероятно на този етап, като нищо могат да извъртят и едно 2-2.
Така че...осреднено според мен, мачът би следвало да е между 1-2, макс 3 гола.
Съмнявам се, че Ювентус ще загуби у дома, въпреки че не е невъзможно, но сякаш по-вероятно е нещо от рода на
2-1 или 1-1.
Последните пъти в трипъл, ако можем да направим лека съпоставка, въпреки че мач с мач не си приличат:
Юве-Реал 1-4, Тотнъм-Реал 3-1/1-1
Все към гол-гол отива и интересно, че стилът на Тотнъм се оказа коварен за Реал, които пък от своя страна разбиха Ювентус на финала. Сиреч, по тази линия стилът на Тотнъм би следвало да е коварен и за Ювентус, но да видим...

Това е, има си някои закономерности в играта!
Този мач леко ми напомни за Ювентус-Манчестър Юнайтед на 1/2 финала през 1999, когато за 10 минути домакините вкараха два гола(Индзаги) и след това ги обърнахме 3-2 и се класирахме на финала.

Така де, получи се много добър мач за неутралните фенове, адмирации за Шпорите показаха характер и то срещу един от най-устойчивите домакини изобщо в Европа, който обаче твърдо рано се дръпна назад и буквално вкара вълка в кошарата.
Дузпата наистина беше ключов момент в края на полувремето, но сякаш Игуаин прибърза с изпълнението, поне според мен.
Дали пък не трябваше да я дадат на Сами Кедира? Както и да е, постфактум е по-лесно да се коментира.
През второто полувреме общо взето мачът продължи в същото русло и логичното се случи, защото при такова развитие и то като домакин...изобщо не беше добра идея, особено срещу свикналите и на много по-големи натоварвания във Висшата лига играчи на Тотнъм, не знам какво си е мислел Алегри, но Почетино го надигра днес.
Разбира се, още нищо не е приключило, но като цяло Тотнъм определено заслужават да продължат напред, не всеки ден виждаме някой да обръща италианския шампион.

Играч на мача: Ериксен

Ман Сити тушира Базел от раз и прави протоколен реванша.

Добро начало за английските отбори! Да видим утре Ливърпул какво ще направят срещу Порто.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 фев 2018 00:04

Furious_Monk написа:Не ми се гледа втора висша лига(една ми стига), само че с други коментатори. :lol:

Ще е екстра на полуфиналите да има два английски сблъсъка, ще избухне полема :mrgreen:

Играч на мача: Ериксен

И според мен той заслужава такова определение.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2018 00:05

Аз все пак мисля, че Юве ще ги излъже. Спърс не могат да взимат мачове в които не играят добре.

Pichichi написа:Понеже Смит се хвалеше как играч от Реал Мадрид бил играл за КПР- Гранеро. Според него обратното било невъзможно, т.е. играч на Челси, Ман. Ю и т.н.т. да иде в Депортиво примерно та днес гледам че една от трансферните боН*би :mrgreen: на Ман. Ю играе в Сегунда!
Малко вън от темата!

Не е хвалба, а констатация.
Кой точно играе в сегунда? И дори да има такъв, разликата е, че единия е купен, а другия явно е толкова затънал, че никой не го иска и се е съгласил да играе за заплата като в разград :lol:

Furious_Monk написа:3 Никога не е бил поставят под подобно напрежение като един Мората например( в Испания при първата поредица от слаби мачове ще го смачкат направо, доста по-зле от отношението към Мората в Англия). Алваро ако се пребори с негативните оценки, ще стане много голям, ако не... най-вероятно ще последва Солдалдо и подобни.

Тук не смятам, че изброените неща са много валидни за англичани и американци отиващи в чужбина. Първо, че те обикновено не си правят труда да учат език, а карат останалите да се разбират с тях на английски. Целия шум минава малко около тях, а и трябва да вземеш предвид това как гледат на останалия свят и от колко високо. Говоря като маса, винаги има изключения.
тЪ се съмнявам, че много биха се трогнали от мнението на някой чужденец за тях и от натиска, които им се оказва уж.
Може би не го обясних по възможно най-добрия начин, но предполагам разбра какво имам предвид.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 14 фев 2018 00:09

Добре е че Ювентус все пак имат някакъв шанс .Но ако бяха срещу Ман Сити щяха да бъдат отказани от футбола.Головете им бяха извънземни.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 фев 2018 00:12

Е ако ще вмъкваме irrelevant статистики - Кейн има 8 гола след първите си 9 мача в ШЛ, Меси има 2, Роналдо май няма...

Мариян Огнянов вкара на Челси каото бепе на 19 май???

Не разбира, защо играч с под 50 мача в кариерата си го правят да изглежда Анри - Ако направи нещо с ПСЖ тази година или вкара 3 гола на Реал, ОК - обаче срещу Ювентус освен гола на чиста врата, не пипна топката.

Върни се в “Архив”