Добър нападател е, спор няма, но не струва толкова колкото иска Леви за него, а колкото може да върне вложенията в него (титли, индивидуални и отборни успехи, популярност(пари от реклама, фенска база) и т.н).
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Sstefanov написа:Thsmith написа:Ми подай заявление за закриване...![]()
Струва толкова колкото е готов някой да плати и за колкото собственикът му е готов да го пусне. За 100 млн Спърс ще го пуснат, но на 32 март.
Прекрасен отговор и модерен тв фен :D Какво да се обяснява на човек, гледащ футбол само по тв
Принципно ти няма какво да обясниш на когото и да било. Само може да пикаеш газ за това, че ще има лифт или за цената на Кейн.
И ще си позволя да съм проява малко липса на скромност като предположа, че много малко от участниците в дискусиите са изгледали повече мачове на стадион. Най малкото, че от 2000 година не бях изпускал домакински мач на Левски, преди да ми съборят сектора. И някак си имам самочувствието да съм стъпвал на над 20 европейски стадиона.![]()
Ама друго си е някой зелен ревльо да дава акъл и оценки.![]()
Между другото, дори да не бях стъпвал на стадион, това по никакъв начин нямаше да промени цената на Кейн. Както и ти няма как да я промениш ако ще да се пръснеш от яд.Sstefanov написа:rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.
Антоанката вкарава по 20+ гола в последните години (всички състезания).
Ти български разбираш ли или трябва да ти се спелува буква по буква?
Какво неясно виждаш в "топ първенство"?
Гледах му компилациите в Ютуб и голяма част от головете му (да не кажа почти всички) са голове на празна врата или от вратарското поле.
rhaegar написа:Аз само ще кажа, че Кейн за четвърти пореден сезон е с 20+ гола в топ първенство. Ако намерите някой, извън Меси и Роналдо, с толкова в последните 4 години, обадете се.
Furious_Monk написа:Проблемът с Кейн е, че едните адски го надценяват, а другите крайно подценяват.![]()
Добър нападател е, спор няма, но не струва толкова колкото иска Леви за него, а колкото може да върне вложенията в него (титли, индивидуални и отборни успехи, популярност(пари от реклама, фенска база) и т.н).
Groucho написа:Бог Агуеро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Tiberius написа:Рейгъре, Мбапе е на 18 години и ги прави криви. Мен даже ме е яд, че Перез на даде 180 млн. за него. Да, не струва толкова, но това е потенциален носител на ЗТ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта