Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
[offtopic]
[/offtopic]

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
trokadero_ написа:Ами точно. Явно ти не правиш разлика между футболист и качествата му на човек.
Аз говоря , че е най-големият във българският футбол , а не като цяло. Чети малко по-добре другият път
Най-големият футболист в бълг. футбол и най-големият човек в бг. футбол, са две различни неща. Както и да е.
fcb_bg написа:Кажи си, че го мразиш Няма нужда да го увърташ толкоз.
Ако беше успял да прочетеш мнението ми, щеше да разбереш, че съм дал конкретни, поведенчески примери, които са противоположни на понятието - голям човек.
И това не е омраза, а факти. Нищо не съм писал за футболните му качества.
Днес явно е модерно да наречеш някой, хейтър, дори когато показва факти, само защото е различно от твоите разбирания.
Аз съм наблегнал на един конкретен пример. И ти ако смяташ, че е лесно да кажеш Извинявам се, много се лъжеш. Обаче пък е много достойно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
fcb_bg написа:Аз съм наблегнал на един конкретен пример. И ти ако смяташ, че е лесно да кажеш Извинявам се, много се лъжеш. Обаче пък е много достойно.
Има ситуации, в които едно извинявай, не върши никаква работа. Това е такава ситуация. Как няма да се извини, след целия този отзвук, който се създаде ? Аз лично не вярвам, че щеше да се извини, ако нямаше такова медийно внимание към случката. Но дали е щял или не, няма значение, важното е в първото изречение.
И да, неискреното извинение е лесно или тогава, когато половината свят те критикува за дадена постъпка.
Бравос!
Ма кога човек си има вкус .....
Edit:

Ма кога човек си има вкус .....

Edit:

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Red_Neck написа:То на бая българи им е в ДНК-то да мразят и плюват по световно успели сънародници, ..... повод все ще се намери
Кеф ти Ицо, кеф ти Бербата, кеф ти Григор - все мекерета!
Някои са си свикнали само да критикуват и им е в кръвта.

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
rhaegar написа:[rimg]https://i.imgur.com/dTKZ4mc.jpg[/rimg]
Ето бе.
Tия цици... ми мязат на леко непълнолетни

-
- Контакти:
Groucho написа:rhaegar написа:[rimg]https://i.imgur.com/dTKZ4mc.jpg[/rimg]
Ето бе.
Tия цици... ми мязат на леко непълнолетниМа нема да те порицавам без доказателства
Намери доказателства, че нали знаеш съда работи с тях?

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
ЦСКА _завинаги написа:Намери доказателства, че нали знаеш съда работи с тях?
Намери ти