Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ti4a
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот ti4a » 08 фев 2018 20:08

пак ли почнахте кой трябва да е в отбора кой не отивате при М.Митев казвате му че поемате издръжката на отбора и тва е а сега по сериозно не е ли по важно отбора да играе добре да побеждава ние да го подкрепяме а играчите ги подбира И.Илиев нали за него ревахме толкова време ами уважавайте неговото решение за Д.Димов това исках да кажа не искам да засягам никого

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 08 фев 2018 21:10

ti4a написа:пак ли почнахте кой трябва да е в отбора кой не отивате при М.Митев казвате му че поемате издръжката на отбора и тва е а сега по сериозно не е ли по важно отбора да играе добре да побеждава ние да го подкрепяме а играчите ги подбира И.Илиев нали за него ревахме толкова време ами уважавайте неговото решение за Д.Димов това исках да кажа не искам да засягам никого

+1

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 08 фев 2018 21:29

Уейн Рууни беше псуван от феновете на Евертън, размахваше им средни пръсти като играч на Ман Юн, веднага след като се завърна на Гудисън Парк, всичко беше забравено. Не мисля, че феновете на Черно море като цяло, ще подходят агресисивно към Д.Димов, според мен отдавна всичко е забравено и от неговото отношение от тук нататък зависи дали ще дава повод да си припомняме минали неща. Най-малкото както каза колегата по-горе, трябва да уважаваме решението на Илиан Илиев и неговото настояване за този футболист.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 08 фев 2018 21:39

sicilianecat написа:Уейн Рууни беше псуван от феновете на Евертън, размахваше им средни пръсти като играч на Ман Юн, веднага след като се завърна на Гудисън Парк, всичко беше забравено. Не мисля, че феновете на Черно море като цяло, ще подходят агресисивно към Д.Димов, според мен отдавна всичко е забравено и от неговото отношение от тук нататък зависи дали ще дава повод да си припомняме минали неща. Най-малкото както каза колегата по-горе, трябва да уважаваме решението на Илиан Илиев и неговото настояване за този футболист.

sicilianecat написа:Никакво надграждане, пак селекция от "най-добрите футболисти"! Шабленския никой не го иска, пореден автогол на Луканов.

Да ти припомням ли,до скоро какви ги пишеше за Димов,бързо сменяш мнението си. ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 фев 2018 22:41

Onq написа:
Marlboro написа:Сигурно ще ядосам някого но бих помолил да не плюете Д.Димов.Момчето има качества за нашия отбор и съм сигурен че ще помогне,ако подпише.Да,наприказва глупости,размахва средни пръсти и пр.Човека ще облече нашата фланелка,ще играе за честта на Черно Море,за Варна,аз твърдо ще го подкрепя,както и целия отбор.Немислимо е да плюя и обиждам играч на Черно Море.Ако някой има претенции може да говори лично с него,да се изяснят.Така ще е правилно,честно и мъжко.

За честта на Морето няма как да играе, зашото той самият я поруга. Изказването му след равния ни с Левски в София, че било срамота сините да не можели да бият такива отбори като Черно море на Герена, никога няма да бъде забравено. Той ще играе за заплата, както и повечето футболисти. За чест на този стадион отдавна не става дума. Нито при феновете, нито при собственици, нито при футболисти. Честта на отбора има значение за Жоро и Илиан и още няколко юноши, плюс макс 30 фена. За футболистите са важни парите, а за феновете-победите, независимо как са постигнати. Каква чест, какви 5 лева?

Много истина има в тези думи(за жалост). А за Димов специално няма как да имам добро мнение,ако ми позволят някои съфорумници да нямам. Не да се оправдавам за нещо,но само ще кажа,че не помня за друг наш играч да съм имал подобно мнение и естествено на стадиона никога не съм псувал и освирквал някой наш играч.Но паметта не ми е къса и лично аз имам нещо наречено достойнство,и когато някой по някакъв начин ме е обидил,преди най малкото да се извини или да покаже че съжалява няма как да му простя.Естествено,че не идва да защитава честта на отбора или подобни глупости,идва само и единствено заради себе си,защото явно никой не го иска в момента.Чака до края някой да го пожелае и да духне,тук просто му е крайния вариант,и на лято хоп пак да си дири късмета навън.Така че колко ще помогне на отбора ще се разбере в близко бъдеще.Жалко в момента,че наистина на този пост нямаме друг вариант.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 фев 2018 22:46

И малко да се отклоня от темата.Това с Димов много ми прилича на онова с Н.Сираков.Как ония в синьо му се кланят и боготворят и видиш ли каква легенда им е,а колко бързо бяха забравили как си свали гащите и си показа оная работа пред агитката на Левски когато бе играч на Славия.Толкова съм ги нареждал,присмивал и подигравал сините за този случай,че чак ме е било гнус от тях,а сега да повторя същото с Димов, няма как да стане.Или пак казвам,поне по някакъв начин да покаже че съжалява за всичко което направи,каза или показа когато си тръгна от тук.Ноо много ме съмнява да се крие нещо такова в него.
За вас моряци ний живеем...

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 09 фев 2018 00:06

moreto vn написа:
sicilianecat написа:Уейн Рууни беше псуван от феновете на Евертън, размахваше им средни пръсти като играч на Ман Юн, веднага след като се завърна на Гудисън Парк, всичко беше забравено. Не мисля, че феновете на Черно море като цяло, ще подходят агресисивно към Д.Димов, според мен отдавна всичко е забравено и от неговото отношение от тук нататък зависи дали ще дава повод да си припомняме минали неща. Най-малкото както каза колегата по-горе, трябва да уважаваме решението на Илиан Илиев и неговото настояване за този футболист.

sicilianecat написа:Никакво надграждане, пак селекция от "най-добрите футболисти"! Шабленския никой не го иска, пореден автогол на Луканов.

Да ти припомням ли,до скоро какви ги пишеше за Димов,бързо сменяш мнението си. ;) :mrgreen:

Луканов ли ни е треньорът? По онова време, когато всички ни биеха е нормално да съм бил и аз афектиран, но сега имаме добър треньор, взе добри играчи, съвсем друго е, нека да го видим и него, може да пасне. Съгласен съм, че някои неща няма да се забравят, но сега важното е отборът да върви и са побеждава и докато Илиан е треньор, всеки негов избор е добре дошъл.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 09 фев 2018 20:33

Onq написа:
Marlboro написа:Сигурно ще ядосам някого но бих помолил да не плюете Д.Димов.Момчето има качества за нашия отбор и съм сигурен че ще помогне,ако подпише.Да,наприказва глупости,размахва средни пръсти и пр.Човека ще облече нашата фланелка,ще играе за честта на Черно Море,за Варна,аз твърдо ще го подкрепя,както и целия отбор.Немислимо е да плюя и обиждам играч на Черно Море.Ако някой има претенции може да говори лично с него,да се изяснят.Така ще е правилно,честно и мъжко.

За честта на Морето няма как да играе, зашото той самият я поруга. Изказването му след равния ни с Левски в София, че било срамота сините да не можели да бият такива отбори като Черно море на Герена, никога няма да бъде забравено. Той ще играе за заплата, както и повечето футболисти. За чест на този стадион отдавна не става дума. Нито при феновете, нито при собственици, нито при футболисти. Честта на отбора има значение за Жоро и Илиан и още няколко юноши, плюс макс 30 фена. За футболистите са важни парите, а за феновете-победите, независимо как са постигнати. Каква чест, какви 5 лева?

Даниел Димов след "онова" изказване, показа колко струва и ако има достойнство, добре е поне да се извини!!!Ние обаче също трябва да покажем, колко струваме!!!При завръщането на "блудния син", му се дава прошка......така по добре ще разбере грешката си!!!Другата причина, да не бъде "грабван", са обещанията за пълна подкрепа към ИЛИАН ИЛИЕВ!!!Ако Шабленския заиграе при нас, това ще е решение на треньора!!!............ Интересува ме, защо вечно се търсят форми на заяждане и разделение!!!Фразата "плюс макс 30 фена", не означава ли точно това?Защо се насаждат опити за доказване, на нечия непълноценност?Когато ние, дето не сме "истински фенове", бяхме агитка........бяхме не 30, а повече от 3 000!!!На Юрий Гагарин имаше 50 000 души, а в сектор "Г" беше агитката!!!На старите снимки могат да се видят знамената, които сами си шиехме, плакатите които сами си рисуваме и шаловете, които майките ни плетяха!!!Денем играехме на "малки вратички" с ТОДОР МАРЕВ в махалата!!!Той беше гениален футболист и беше режимлия!!!Нощем скитахме по дискотеките и се засичахме с ПЛАМЕН ХРИСТОВ, най добрия певец между футболистите!!!И той беше гениален футболист, но не беше режимлия!!!Боготворяхме ги и тогава наистина думата чест, означаваше много!!!Уважавахме по възрастните, защото знаехме, че те са миналото на ЧЕРНО МОРЕ!!!Не сме се надявали на уважение, защото виждахме какво расте след нас!!!Много искаме НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР да има бъдеще........но как ще стане с 30 фена не знам!?

Onq

Мнениеот Onq » 09 фев 2018 22:19

КироВарна написа:
Onq написа:

Даниел Димов след "онова" изказване, показа колко струва и ако има достойнство, добре е поне да се извини!!!Ние обаче също трябва да покажем, колко струваме!!!При завръщането на "блудния син", му се дава прошка......така по добре ще разбере грешката си!!!Другата причина, да не бъде "грабван", са обещанията за пълна подкрепа към ИЛИАН ИЛИЕВ!!!Ако Шабленския заиграе при нас, това ще е решение на треньора!!!............ Интересува ме, защо вечно се търсят форми на заяждане и разделение!!!Фразата "плюс макс 30 фена", не означава ли точно това?Защо се насаждат опити за доказване, на нечия непълноценност?Когато ние, дето не сме "истински фенове", бяхме агитка........бяхме не 30, а повече от 3 000!!!На Юрий Гагарин имаше 50 000 души, а в сектор "Г" беше агитката!!!На старите снимки могат да се видят знамената, които сами си шиехме, плакатите които сами си рисуваме и шаловете, които майките ни плетяха!!!Денем играехме на "малки вратички" с ТОДОР МАРЕВ в махалата!!!Той беше гениален футболист и беше режимлия!!!Нощем скитахме по дискотеките и се засичахме с ПЛАМЕН ХРИСТОВ, най добрия певец между футболистите!!!И той беше гениален футболист, но не беше режимлия!!!Боготворяхме ги и тогава наистина думата чест, означаваше много!!!Уважавахме по възрастните, защото знаехме, че те са миналото на ЧЕРНО МОРЕ!!!Не сме се надявали на уважение, защото виждахме какво расте след нас!!!Много искаме НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР да има бъдеще........но как ще стане с 30 фена не знам!?

Къде прочете в поста ми агитка и козирка, когато обяснявах за чест?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 10 фев 2018 09:01

Onq написа:
КироВарна написа:
Onq написа:

Къде прочете в поста ми агитка и козирка, когато обяснявах за чест?

А ти къде прочете в моя пост "Козирка"?В никакъв случай не визирам, нито мене, нито тебе.......Както казват в някои общества "Нищо лично"!!!Нямам намерение да споря, а още по малко да се заяждам!!!Просто казвам, че феновете са хора и са различни!!!Различни по възраст, темперамент и възпитание!!!Не всеки може да пее и да скача.....било поради напреднали годинки, било поради вродена скромност!!!Но това не го прави по малко фен!!!Бог да прости бате СИМО НИНОВ!!!Той беше с патерици и едвам ходеше!!!Едно отиване на мач му костваше часове и здравословни усложнения.....но той беше винаги на стадиона!!!Не пееше и не скачаше, защото здравето не му позволяваше......но това здраве той го загуби докато защищаваше честта на този отбор!!!Това, че не парадираше не го прави по малко фен!!!Това, което казвам е, че ние привържениците на ЧЕРНО МОРЕ сме много и сме различни!!!Трябва да сме единни и подкрепяйки отбора, да се подкрепяме помежду си!!!Търсенето на вътрешния враг с партиен билет, беше приоритет на комунистите!!!Вие младите не ги помните тези неща, но това не значи, че не ги е имало!!!Светът не е създаден, когато вие сте се родили!!!Съществува много отдавна!!!Толкова отдавна, че това време дори и аз не го помня!!! :) Познаваме климатичните особености на ТИЧА и знаем отношението на едни фенове, към други фенове!!!На мен това не ми харесва, чувствителен съм на тази тема и затова реагирам!!!Правя го с единствено от желание да не се делим, защото обединени сме по силни!!!На никого не носи полза разделянето по темперамент, възраст или пол!!!Всички сме моряци!!!Единствените хора, на които трябва да се повлияе, са едни лица от третия пол......които постоянно мрънкат и бучат, тровейки атмосферата на стадиона!!!Но те са единици!!!Сигурно си мислят, че помагат по този начин......просто трябва да разберат, че това не е пътят!!!

Върни се в “Черно море”