nikoko написа:Много е странно и назначението и уволнението му на Букарев и най-вече остава впечатление, че Спас няма ни най-малка идея какво прави...
Иначе причината за оставката според мен е, че не успя да затвори трансферите, на Спас му се е наложило той да се занимава с това и в един момент си е задал въпроса за какво му е Букарев, ама този въпрос трябваше да си го зададе преди да го назначи, защото сега пак става за смях.
Спас според мен нищо не разбира от футбол. Поне аз с такова убеждение оставам. Дори терминологията и футболния жаргон са му чужди и като отговаря на въпросите, звучи сякаш е много навън от нещата. Като един директор на предприятия, който няма и помен от работния процес долу, но е съвсем наясно кое е печелившо и кое не. Според мен е пълен лаик и гледа на управлението на клуба като бизнес, в което няма нищо лошо. Даже напротив. Нагледахме се на всякакви "футболни хора" да се упражняват върху гърба на Левски, най-вече от към управление. Така, че Спас, като пълен лаик и бизнесмен може да има по-трезвен поглед над нещата.
Според мен Спас пак е "аусорсвал" работа на хора извън клуба.

Демек е търсел мнения от външни хора (може би Наско?). Като добавим и това, че Роси има пълната спортно-техническа власт (самия Букарев каза, че Роси има последната дума при трансферите), може да излезе, че се е почувствал "ненужен". А самия Асен ми се струва като доста обидчив човек, който винаги се опитва ехидно и закчливо да отговаря на журналистите, да не е капо. Няма да се изненадам ако имало различия между него и италианеца относно някои футболисти. Примерно Мапуку и Рошу. Нещо каза и малкия Ривалдо, май че е избор на Роси и "имали надежди да разгърне потенциала си".
Вероятно няма да чуем нищо от клуба, което е съвсем правилен подход. Спас така или иначе не обича да говори. Най-много Краси да каже, "че са имали ралзичия в концепцията за развитието на клуба си и господин Букарев е почувствал, че това ще попречи на бъдещата им работа и е решил да се оттегли, за да не си пречат взаимно". Това ако са си стиснали ръцета наистина да поддържат таква теза.