Warped написа:шивача написа:Балкански Орел написа:
Имате интересно мислене .... Направо го убийтенавремето с Бандата така викаха по-малката част от нашите, а после му пляскаха.... че и капитан стана. Всъщност работа опира до интелект на всеки фен. Вие нямате комплекси от това, че е чорбар и повече обичате отколкото мразите, а и от футбол разбирате. Пък и важното е да се плюе, така играчите се нахъсват до припадък
![]()
нищо лично, а и това не е само към балканската птичка, а и към другите животинки
Тоя па комплексиПроверете тия думи преди да ги ползвате какво означават
Чуете нещо в некоя песен и почвате
![]()
Бандата никога не е казвал, че е левскар, както и Петев че е от ЦСКА. Костов е казвал, даже некой писаха, че е хоодел да гледа мачаове на армията, което не знам вече дали е така
Ми той и току-що напусналия потъващия кораб Асен Букарев го е казвал, че е Цесекар. Дълбоко уважаваният от мен клоун Тити сълзата-също! През Армията пък са минавали куп ваши легенди, като почнем от Гунди, минем през Цанев, Гибона.....а и интервюто със Соколов държи влага още. В обратния ред също не малко хора преминаха. На запад също. Все пак не сме Атлетик Билбао или Сосиедад до преди години. 21век е. Бандата като дойде им разправях, че сега ще играе на 120% за нас именно, щото публиката го "дебне". Вслучая и Бандата и Костов по мое мнение имат качества. Първият стигна до Кап Лента, вторият ще го видим тепърва...