Мнениеот КироВарна » 07 фев 2018 22:22
Младите момчета от Лудогорец 2 започнаха мача много нахъсани и с голямо желание!!!Личи им, че са научен и обигран отбор!!!За двадесетина минути ни вкараха 3 гола!!!Нашите бяха на другия полюс......тежички, тромавички и без много мерак за игра!!!Дано това да е следствие от тежка и уморителна подготовка!!!Всяка друга причина, ще е трагична!!!Не мога да се съглася, че не е имало хора, които да отличим!!!На първо място МАРТИН МИНЧЕВ!!!Направи няколко много добри слизания, игра с техника, желание и фантазия!!!Той е най млад в отбора, но специално на мен ми дава много надежди!!!За МАРТИН КОСТАДИНОВ няма какво да говорим......МАРТО си е МАРТО!!!Игра през първото полувреме с капитанската лента, което е напълно заслужена чест за него!!!ФЕНУШ също доста се движеше и показа, че му се играе!!!По мое скромно мнение и РАДОСЛАВ ВАСИЛЕВ е много добър футболист!!!Връщаше се към центъра да търси топката, грамотно я обработваше след като я овладее и я даваше перспективно към фланга......после си търсеше позиция в атака!!!През първото в центъра на защитата играха ХАСАНИ и Д.Димов!!!ХАСАНИ се поразтъпка, а Шабленския беше доста зле.......което е нормално, след като не е водил подготовка!!!Дори си мислех, че ИЛИАН ще го остави цял мач......малко да помирише топка, но го смени на полувремето!!!През второто ЦЗ играха САШО ЦВЕТКОВ и ЕНЧЕВ и нещата бяха по спокойни!!!Игра се само в половината на гостите!!!Дали ние ги натискахме или те се дръпнаха не мога да кажа категорично!!!ЗЕХИРОВ, който игра десен бек и сигурно ще е титуляр, на тази позиция беше сменен от ЕРТАН!!!На левия фланг вместо МАРТО, влезе КОНОНГО.......понеже нямаше работа в защита, направи няколко включвания в атака!!!НДОНГАЛА влезе след почивката и беше доста подвижен!!!ГЕОРГИ ИЛИЕВ и МАРИЯН ОГНЯНОВ, също влязоха и се пораздвижиха!!!ЖОРО беше по активен!!!КУЗМА и той си зае мястото в центъра на атаката, но аз бих отдал предимство на РАДИ ВАСИЛЕВ!!!Опитах се да опиша какво видях, за тези които не са гледали мача!!!Това е моят поглед!!!Може да е малко оптимистично на фона на катастрофалния резултат, но на контролен мач всичко е позволено!!!Дано ИЛИАН ИЛИЕВ успее да сглоби отбор!!!Ще е доста трудно, особено в защита!!!Но ние трябва да гледаме положителните неща и да подкрепяме отбора си!!!Иска ми се, да не забравяме старата максима, че "КОЙТО НЕ ПОДКРЕПЯ ОТБОРА СИ В ТЕЖКИ МОМЕНТИ........да духа супата"!!!